Amin inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsn sende hayırlısıyla al bebeini kucagınaRica ederim hayirli olsun insallah saglikla al bebegini kucagina
Kızlar yarin kimler gidiyor doktora benden baskaaaa :) heyecan dorukta bende
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
mrb kızlar nasılsınız?
benm kanama bir duruyor bir başlıyor
dr um muhtemelen boş gebelik 1hafta daha bekleyelim dedi.başka dr a gittim aynı sını söyledi.
galiba perşembe kürtaj :18:
hayırlısı her şeyin ne diyelim
başlıktaki tüm arkadaşlara sağlıklı,mutlu gebelikler diliyorum
Allah yardımcınız olsun
Evet anne adayıyım ama vicdandız değilim allaha şükür sadece songünlerde yaşadıgım sıkıntılardan böle düşünüyorum haaa kimsenın arkasındanda iyki ölmüş demedım biraz konuyu saptırmışsınız vıcdansızlıgı siz yapıyorsunuz şuan bende her insan gibi doktorlara muhtacım ama insana insan gibi davranılmasını düşünüyorum sizide allaha havale edıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Böyle düşünenler yüzünden size böyle davranıyor olabilirler mi acaba? Bu nasıl bir zihniyetir! Hiç bir suçu olmadığı halde öldürülen doktorlar oldu. HAYAT vermeye çalışan doktorun HAYATI elinden alındı! Sizin gibi vicdansız insanlar yüzünden. Dövülünce Ohh olsun dersin, elinin ayarı tutmayınca da ölüversin, ne olur sanki? Değil mi? Aslında sırf böyle bir zihniyete sahip olduğun için bakmasaymış o doktor sana. O zaman ne yapardın acaba? Muhtaç olduğun doktora o zaman da Ohh iyi ki dövüyorlar der misin acaba! Hayır anne adayısın bir de. Nasıl böyle vicdansız olabiliyorsunuz anlamak çok zor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizler ayrıldık listeden onlar sağlıkla devam etsinler inşallah
Özlem sende gidecekmisin yarın dr.a
Insan gibi davranılmasını istiyorsanız her şeyden önce karşınızdakinin de insan olduğunu hatırlamanız gerekir. Ohh iyi ki dövüyorlar zihniyetinde olduğunuz sürece de insanca muamele göremezsiniz, kusura bakmayin.
Amin inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsn sende hayırlısıyla al bebeini kucagına
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baya büyümüş göreceksin sen.iyi dayandın vallahi ...hayırlı haberlerini bekliyoruz kaçta gideceksin dr.a
Canim nasilsin hersey yolundadir insalahbizler ayrıldık listeden onlar sağlıkla devam etsinler inşallah
İnsallah ablacim ya 8 ile 9 arasina aldim randevuyu umarim iyi haberlerle dönerim valla hop oturup hop kalktim su son 20 gunde :) iyi bi haberi hakettim dimi yani :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Insan gibi davranılmasını istiyorsanız her şeyden önce karşınızdakinin de insan olduğunu hatırlamanız gerekir. Ohh iyi ki dövüyorlar zihniyetinde olduğunuz sürece de insanca muamele göremezsiniz, kusura bakmayin.
En iyisini hakettin cnm .pıtpıtları görünce daha bi hamiş hissedeceksin kendini
Canim nasilsin hersey yolundadir insalah
slm canlar nihayet kendi dr uma gittim dün dr um çok iyi ve bilgili kuzumun haftasını çok merak ediyordum sata göre 6+6 usg ye göre 7+1 çıktık 1 cm olmuşuzçok şükür rabbime şuan herşey yolunda 3 hafta sonra kontrole gidicem tekrar darısı siz dostlarıma olsun inşş
ewt abla
Gözün aydın çokda fark etmemiş demekki 2 3 gün fark.şubat sonunda dogurursun bebişi.ogluşu diyesim geldi kız oglunmu olacak acaba
mrb kızlar nasılsınız?
benm kanama bir duruyor bir başlıyor
dr um muhtemelen boş gebelik 1hafta daha bekleyelim dedi.başka dr a gittim aynı sını söyledi.
galiba perşembe kürtaj :18:
hayırlısı her şeyin ne diyelim
başlıktaki tüm arkadaşlara sağlıklı,mutlu gebelikler diliyorum
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?