2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarin kimler gidiyor doktora benden baskaaaa :) heyecan dorukta bende

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlar yarin kimler gidiyor doktora benden baskaaaa :) heyecan dorukta bende

Baya büyümüş göreceksin sen.iyi dayandın vallahi ...hayırlı haberlerini bekliyoruz kaçta gideceksin dr.a

bizler ayrıldık listeden onlar sağlıkla devam etsinler inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insan gibi davranılmasını istiyorsanız her şeyden önce karşınızdakinin de insan olduğunu hatırlamanız gerekir. Ohh iyi ki dövüyorlar zihniyetinde olduğunuz sürece de insanca muamele göremezsiniz, kusura bakmayin.

bi sağlıkçı olarak katılıyorum HER zaman söylerim İNSANLA İLİŞKİLİ İŞTE ÇALIŞMAK UĞRAŞMAK ZOR HASTA İNSANLA UĞRAŞMASI DAHA ZOR KAÖ KERE GÖZÜMÜN ÖNÜNDE SAĞLIK PERSONELİ DÖVÜLDÜ BURNU KIRILDI DOĞUDA DESEN AYRI AMBULANSLAR TAŞLANIYO..

Amin inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsn sende hayırlısıyla al bebeini kucagına

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu forumda böyle tartışmalar olmasın lütfen devam ederse editöre bildirmek zorunda kalacagım.daha fazla uzatmayın.yazdıgımız msjlara dikkat edelim

Baya büyümüş göreceksin sen.iyi dayandın vallahi ...hayırlı haberlerini bekliyoruz kaçta gideceksin dr.a

İnsallah ablacim ya 8 ile 9 arasina aldim randevuyu umarim iyi haberlerle dönerim valla hop oturup hop kalktim su son 20 gunde :) iyi bi haberi hakettim dimi yani :)

İnsallah ablacim ya 8 ile 9 arasina aldim randevuyu umarim iyi haberlerle dönerim valla hop oturup hop kalktim su son 20 gunde :) iyi bi haberi hakettim dimi yani :)

En iyisini hakettin cnm .pıtpıtları görünce daha bi hamiş hissedeceksin kendini

Arkadaşım burda neyi tartışıyoruz ben doktorların yaptıgı yanlış iğne sonucu abimi mezara gömmüş insanımm acımı sen bilemezsın ateş herzamAn düştüğü yeri yakarki biz doktora dava bile açmamıştk ama şimdıkı aklı. Olsa açardım ben bütün doktorlar aynı demiyorum evet onlarda insan senin gibi bizim gibi lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım

slm canlar nihayet kendi dr uma gittim dün dr um çok iyi ve bilgili kuzumun haftasını çok merak ediyordum sata göre 6+6 usg ye göre 7+1 çıktık 1 cm olmuşuz çok şükür rabbime şuan herşey yolunda 3 hafta sonra kontrole gidicem tekrar darısı siz dostlarıma olsun inşş

Gözün aydın çokda fark etmemiş demekki 2 3 gün fark.şubat sonunda dogurursun bebişi.ogluşu diyesim geldi kız oglunmu olacak acaba

Gözün aydın çokda fark etmemiş demekki 2 3 gün fark.şubat sonunda dogurursun bebişi.ogluşu diyesim geldi kız oglunmu olacak acaba

çok sağol fatmacım darısı sana olsun inşş evet canım dr bi hafta bile önde olsa hiiiçç sorun olmaz dedi :) senin ki gayet uyumlu dedi oğluş mu :)) bişey diyeyim mi kızz niyeyse ben eşimle bile konuşurken oğlum doğarsa öyle istemsiz çıkıyor ağzımdan inanki kaç kere tam karnımı sevicem canım oğlum diye seviyorum sonra gülüyorum kendime kızcem olursa darılmaz inşş onuda çok severim hiç fark etmez :)

Çok üzüldüm muallakta olan biri olarak seni en iyi ben anlarım belki bende boş gebelik yaşıyorum kese içinde göremediler Çarşamba günü 6 3 günlüktü yarın 7 1 olcak halkınız da hayırlısı olsun artık ağlayıp kendimi Üzmüyorn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…