2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hersey guzel olacak canım ben ınanıyorum bız aynı zamnda hamıle kaldık senınle ırtıbatı koparmayalım

Tamam canım benim haberleşiriz, gelişmeleri yazarım ben.. Canım sende akıntı oluyor mu, böyle krem gibi,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bende hafif göğüs hassasiyeti(dokunmadıkça o da yok) ve nadiren ağzıma acı su gelmesi dışında hiçbir şey yok.
Kasıklarımdaki dolgunluk gibi bi şey vardı baştan beri,birkaç gündür o da yok.
Hiç hamile gibi değilim,normal mi?
Bir sıkıntı yoktur di mi?
Kalp atışları için randevumuz çarşamba günü daha...

canım ikiz oldukları için tam teşekküllü hastane gerek,malum riskleri daha fazla oluyo ya,osebeple 2 hastane beraber yürütücez.yoksa ilk çocuğumda sadece özel hastane ile devam etmiştim ama bubda durum farklı oldu.hayırlısı.ablanda mantıklı olanı yapmış aslında...

Canim belirtiler arasa yok oluyo bende bi iki gun once korktum ama dun bebisi pitpitlari gorduk cok şükür korkma sende gorursun bebisini

nokta

İkiz bebekler de daha temkınlı oluyolar demeklı inş sağlıcakla alırsın meleklerını kucagına canım bende kese gözüktü kalp atışını duymadık henüz bazen ya ikizse diyorum iki ailedede ikiz bebeklr var bu benı bıraz korkutuo hayırlısı

ayy hayırlısı, bende kalp atışlarını duymaya gittiğimde öğrendim 7+3 te çok şaşırdık ,baktık 2 tane kalp pıt pıt atıyo:)
bizim ailelerimizde ikiz falan yok hiç beklemiyorduk, çok şaşkınım hala.Bir taraftanda cok mutluyum Allahın hikmeti diyorum.Sizinde ikiz olma ihtimali var ozaman.

Negüzel kalabalık bi aile olucakdınuz rabbim uzun ömürler versn hepinize bende öle bi ihtımal var ama bi tarafım olsun bı kapıdan çıkar dıyo bi tarafımda nasıl büyütürüm dıo çalışıyorum çnki bebeime kayınvalıdem bakıcak kısmet olursa

Amin canım.4 yaşında da bir oğlum var.İlk hamilelikte ikiz iyi fikir 1 seferde çıkar gider:) benim işim biraz zor olacak.bende çalışıyorum canım ama mecbur bir süre ara vericem.ücretsiz izin falan düşünürüm heralde.benim oğlumada kayınvalidem baktı ama ikiz olunca zor işte.

Allahtan ümit kesilmez canım.dua ediyorum hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım diye.

Aa üçlüyorsun bizde üç kardeşiz kardeş olmak çok güzel ilerde birbirlerine destek olurlar ne güzel peki ilk bebekte kaç aylıkkn bıraktın kayınvalıdeye merak edıyorum ben bir yaşınA gelsın dıyorum kendmce kaynanAm çok heveslı bırakmaz valla çocuugumu bana

Canim gozunaydin sonuna kadar böyle güzel haberler alman dilegiyle

bizler ayrıldık listeden onlar sağlıkla devam etsinler inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım

sen pazartesi ne için gideceksin?

sayfalara baktım ama göremedim.yattığım yerden bakıyorum ondan mı ne. yazdıysan kusura bakma.

hayat devam ediyor

Tansiyonum düsük yediklerimi cikardim ve başım inanilmaz agriyorrr dayanamiyorummmm cikarinca biraz gözümü acabildim ama cok kötüyüm dayanamiyorum kızlar ben napcam böyle

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlar herkese slm ..... Bugün hamile olduğumu öğrendim .. Öğrendik :)) hala şoktayız .. inşallah Mart annelerinden biri olacam.. Ben şimdi doktor kontrolüne ne zaman gideyim. ( tüp bebek benim. ) bugün. 4+0 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…