- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
bizler ayrıldık listeden onlar sağlıkla devam etsinler inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yarin kimler gidiyor doktora benden baskaaaa :) heyecan dorukta bende
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Özlem ne oldu canım bir ümit te olsa yokmu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hersey guzel olacak canım ben ınanıyorum bız aynı zamnda hamıle kaldık senınle ırtıbatı koparmayalım
Sen hem devlet hem özeldenı takıp yaptırıcaksn ablamda öle dedi bazı testler pahalı devlette yaptırırsn öZeldekıne gösterirsn demişti
Kızlar bende hafif göğüs hassasiyeti(dokunmadıkça o da yok) ve nadiren ağzıma acı su gelmesi dışında hiçbir şey yok.
Kasıklarımdaki dolgunluk gibi bi şey vardı baştan beri,birkaç gündür o da yok.
Hiç hamile gibi değilim,normal mi?
Bir sıkıntı yoktur di mi?
Kalp atışları için randevumuz çarşamba günü daha...
canım ikiz oldukları için tam teşekküllü hastane gerek,malum riskleri daha fazla oluyo ya,osebeple 2 hastane beraber yürütücez.yoksa ilk çocuğumda sadece özel hastane ile devam etmiştim ama bubda durum farklı oldu.hayırlısı.ablanda mantıklı olanı yapmış aslında...
İkiz bebekler de daha temkınlı oluyolar demeklı inş sağlıcakla alırsın meleklerını kucagına canım bende kese gözüktü kalp atışını duymadık henüz bazen ya ikizse diyorum iki ailedede ikiz bebeklr var bu benı bıraz korkutuo hayırlısı
ayy hayırlısı, bende kalp atışlarını duymaya gittiğimde öğrendim 7+3 te çok şaşırdık ,baktık 2 tane kalp pıt pıt atıyo:)
bizim ailelerimizde ikiz falan yok hiç beklemiyorduk, çok şaşkınım hala.Bir taraftanda cok mutluyum Allahın hikmeti diyorum.Sizinde ikiz olma ihtimali var ozaman.
Negüzel kalabalık bi aile olucakdınuz rabbim uzun ömürler versn hepinize bende öle bi ihtımal var ama bi tarafım olsun bı kapıdan çıkar dıyo bi tarafımda nasıl büyütürüm dıo çalışıyorum çnki bebeime kayınvalıdem bakıcak kısmet olursa
Canim belirtiler arasa yok oluyo bende bi iki gun once korktum ama dun bebisi pitpitlari gorduk cok şükür korkma sende gorursun bebisini
nokta
mrb kızlar nasılsınız?
benm kanama bir duruyor bir başlıyor
dr um muhtemelen boş gebelik 1hafta daha bekleyelim dedi.başka dr a gittim aynı sını söyledi.
galiba perşembe kürtaj :18:
hayırlısı her şeyin ne diyelim
başlıktaki tüm arkadaşlara sağlıklı,mutlu gebelikler diliyorum
Allah yardımcınız olsun
Beeennnnnn :)))))))
Amin canım.4 yaşında da bir oğlum var.İlk hamilelikte ikiz iyi fikir 1 seferde çıkar gider:) benim işim biraz zor olacak.bende çalışıyorum canım ama mecbur bir süre ara vericem.ücretsiz izin falan düşünürüm heralde.benim oğlumada kayınvalidem baktı ama ikiz olunca zor işte.
slm canlar nihayet kendi dr uma gittim dün dr um çok iyi ve bilgili kuzumun haftasını çok merak ediyordum sata göre 6+6 usg ye göre 7+1 çıktık 1 cm olmuşuzçok şükür rabbime şuan herşey yolunda 3 hafta sonra kontrole gidicem tekrar darısı siz dostlarıma olsun inşş
Böyle düşünenler yüzünden size böyle davranıyor olabilirler mi acaba? Bu nasıl bir zihniyetir! Hiç bir suçu olmadığı halde öldürülen doktorlar oldu. HAYAT vermeye çalışan doktorun HAYATI elinden alındı! Sizin gibi vicdansız insanlar yüzünden. Dövülünce Ohh olsun dersin, elinin ayarı tutmayınca da ölüversin, ne olur sanki? Değil mi? Aslında sırf böyle bir zihniyete sahip olduğun için bakmasaymış o doktor sana. O zaman ne yapardın acaba? Muhtaç olduğun doktora o zaman da Ohh iyi ki dövüyorlar der misin acaba! Hayır anne adayısın bir de. Nasıl böyle vicdansız olabiliyorsunuz anlamak çok zor.
bizler ayrıldık listeden onlar sağlıkla devam etsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?