2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun gözün aydın canım aramıza hosgeldin beta kaç çıktı kaç kere baktırdiniz ben beta 3000 ni geçince gitmiştim Dr a

Hayırlı olsun gözün aydın canım aramıza hosgeldin beta kaç çıktı kaç kere baktırdiniz ben beta 3000 ni geçince gitmiştim Dr a

Hb canım ... 313,3 çıktı . Bir kere baktırdım o da bugün :) 4+0 .. Tüp bebek canım benim

canım bende 1 yaşına kadar bırakmadım en güzeli,gerçekten iyi düşünmüşsün 1 yaş normal bencede.aman hevesliyse ne güzel baksın boşver hiç takılma.benimkide pek hevesli doğduklarında birini ona verecekmişim.bugün öyle diyo, ayyy pek sinir oldum.anne ne vermesi küçücük daha emecek dedim.ikisine sütün yetermi diyo.heralde birini emzircem diğerinide ona vericem,onu istiyo. Allah izin verirde hayırlısıyla doğarlarsa,sütüm 2 damlada olsa 1 damlası birine 1 damlasıda diğerine dedim. Ayırmam onları dedim. insan birazda kıskanıyo çocuğunu:)

Gozunuz aydin tatlimmm :) ALLAH saglicakla kucagina almayi nasip etsin..

Ayy canimm Allah yardimcin olsun

Tekrar merhaba..benim 2 .bebegim olacak aksilik olmaz ise ams kanamam var 2 gundur,bu durumda olan var mi,yarin dr a gidecrgim..canim sikkin..33 yasindayim ankarada oturuorum..

Ayy canım sen de çok güzel düşünmüşsün çok iyi bi anne olucaksın buna eminim bende veremem kımseye dıyorum ama çalışmamda lazım bakalım Zaman ne göstericek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmis olsun kanamaniz mi var siin de

teşekkürler canım.benim içte kanama var.yani kesenin etrafında ama benim gördüğüm bişey yok şimdilik. ikizler bide öyle olunca düşük riski var diye verdiler .sanada cok geçmiş olsun kaç haftalıksın? kanama dediğin öyle adet olma gibi çok değilse korkma bence genelde çoğu kişide olabiliyo,ama doktora git hemen.bide yormamaya çalış kendini, yatışa geç bence şimdilik canım.

Tekrar merhaba..benim 2 .bebegim olacak aksilik olmaz ise ams kanamam var 2 gundur,bu durumda olan var mi,yarin dr a gidecrgim..canim sikkin..33 yasindayim ankarada oturuorum..

Merhabalar benimde 2.bebeğim olacak inşallah ve bende yarın 33 yaşında oluyorum.Bugün adet günümdü kahverengi leke geldi az bişey bugün.Çok telaşlandım ama arkası gelmedi çok şükür yarın beta hcg ye tekrar baktırıcam hayırlısı inşallah bizimle kalır bebeklerimiz.

Tesekkur ederim,ikizler mi superrr

Simdiden nice gusel senelere benin de reglimden 2 gun once ole oldu yerlesme denilen lekeymis,3600 lerde cikti test sonucum ama bu agri bu kanama pek de ii gelmio bana,hayorlisi..ilki kac yasinda sizin

Hoşgeldin cnm.dr.un seni çagıracaktır.yeni bir telaşeye başlıyorsun kese gözüktümü kalbi attımı :) hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…