Tamam canım benim haberleşiriz, gelişmeleri yazarım ben.. Canım sende akıntı oluyor mu, böyle krem gibi,
Oluyor canim bazen su gibi oluo bazen sari oluo hattanormalmis bunlar.sende bulanti fln varmi kasik agrisi ?bazen kasik agrim oluo benim ve sol bacaga vuruo
Kızlar herkese slm ..... Bugün hamile olduğumu öğrendim .. Öğrendik :)) hala şoktayız .. inşallah Mart annelerinden biri olacam.. Ben şimdi doktor kontrolüne ne zaman gideyim. ( tüp bebek benim. ) bugün. 4+0 :))
Tamam canım benim haberleşiriz, gelişmeleri yazarım ben.. Canım sende akıntı oluyor mu, böyle krem gibi,
Oluyor canim bazen su gibi oluo bazen sari oluo hattanormalmis bunlar.sende bulanti fln varmi kasik agrisi ?bazen kasik agrim oluo benim ve sol bacaga vuruo
Bende de oluyor akıntı canım, krem renginde krem kıvamında.. Bende de kasık ağrısı oluyor, arada bel ağrısı da oluyor. Adet olduğum ilk günkü gibi adet sancısı gibi oluyor arada.... Bazen ağrı bacağıma da vuruyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun gözün aydın canım aramıza hosgeldin beta kaç çıktı kaç kere baktırdiniz ben beta 3000 ni geçince gitmiştim Dr a
Canım hangi doktora gidiyosun.hangi doktor iyi çanakkalede pek bilgim yok benim.yardımcı olursan sevinirim.
Aa üçlüyorsun bizde üç kardeşiz kardeş olmak çok güzel ilerde birbirlerine destek olurlar ne güzel peki ilk bebekte kaç aylıkkn bıraktın kayınvalıdeye merak edıyorum ben bir yaşınA gelsın dıyorum kendmce kaynanAm çok heveslı bırakmaz valla çocuugumu bana
Bende de oluyor akıntı canım, krem renginde krem kıvamında.. Bende de kasık ağrısı oluyor, arada bel ağrısı da oluyor. Adet olduğum ilk günkü gibi adet sancısı gibi oluyor arada.... Bazen ağrı bacağıma da vuruyor
Bu agrilardan en cok ben sikayetciyim herhalde..
Kızlar herkese slm ..... Bugün hamile olduğumu öğrendim .. Öğrendik :)) hala şoktayız .. inşallah Mart annelerinden biri olacam.. Ben şimdi doktor kontrolüne ne zaman gideyim. ( tüp bebek benim. ) bugün. 4+0 :))
Tansiyonum düsük yediklerimi cikardim ve başım inanilmaz agriyorrr dayanamiyorummmmcikarinca biraz gözümü acabildim ama cok kötüyüm dayanamiyorum kızlar ben napcam böyle
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Çok halsizim kızlar ya hep uykum var ama su progestan iğne beni mahvetti oturamiyorum resmen
Gecmis olsun kanamaniz mi var siin deay canım ya beni de o progestan hapı mahvediyo.sabah içtikten sonra baş dönmesi uyku,halsizlik,akşama kadar sallanıyorum.
Ayy canım sen de çok güzel düşünmüşsün çok iyi bi anne olucaksın buna eminim bende veremem kımseye dıyorum ama çalışmamda lazım bakalım Zaman ne göstericekcanım bende 1 yaşına kadar bırakmadım en güzeli,gerçekten iyi düşünmüşsün 1 yaş normal bencede.aman hevesliyse ne güzel baksın boşver hiç takılma.benimkide pek hevesli doğduklarında birini ona verecekmişim.bugün öyle diyo, ayyy pek sinir oldum.anne ne vermesi küçücük daha emecek dedim.ikisine sütün yetermi diyo.heralde birini emzircem diğerinide ona vericem,onu istiyo. Allah izin verirde hayırlısıyla doğarlarsa,sütüm 2 damlada olsa 1 damlası birine 1 damlasıda diğerine dedim. Ayırmam onları dedim. insan birazda kıskanıyo çocuğunu:)
Gecmis olsun kanamaniz mi var siin de
Tekrar merhaba..benim 2 .bebegim olacak aksilik olmaz ise ams kanamam var 2 gundur,bu durumda olan var mi,yarin dr a gidecrgim..canim sikkin..33 yasindayim ankarada oturuorum..
Bu agrilardan en cok ben sikayetciyim herhalde..
benimde 6.haftaya gelene kadar cok agrim vardi karnimda.gerci hala var adet olucakmis hissi .mide bulantisi ve yanma baslayinca karin agrim arka planda kaldi..
teşekkürler canım.benim içte kanama var.yani kesenin etrafında ama benim gördüğüm bişey yok şimdilik. ikizler bide öyle olunca düşük riski var diye verdiler .sanada cok geçmiş olsun kaç haftalıksın? kanama dediğin öyle adet olma gibi çok değilse korkma bence genelde çoğu kişide olabiliyo,ama doktora git hemen.bide yormamaya çalış kendini, yatışa geç bence şimdilik canım.
Simdiden nice gusel senelereMerhabalar benimde 2.bebeğim olacak inşallah ve bende yarın 33 yaşında oluyorum.Bugün adet günümdü kahverengi leke geldi az bişey bugün.Çok telaşlandım ama arkası gelmedi çok şükür yarın beta hcg ye tekrar baktırıcam hayırlısı inşallah bizimle kalır bebeklerimiz.
Iyi geceler iyi oluruz insallah gunler gecse kalp atisimizi duysak gercekten iyi olucazdaherkese ıyı geceler kızlaaar nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?