2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarin bende doktora gidicem, cuma günü bebegin kalbi atmiyo gelisimi durmus dediler yarin bebegimi alacaklar cok Üzgünüm yine de bir umut baska bir doktora gidicem kanamam olmadi agrim olmadi dikat ettim elimden geldigince ama belkide yeterince dinlenemedim ilk uc ay cok onemliymis ya bol bol dinlenin bebislerin sagligi icin, Allah hayirli olani nasip etsin hepimize, sağlık sihat versin annelerede bebeklerede benim durumumdakilere sabir versin dayanma gucu versin.
Herkese hayirli geceler ...

Tesekkur ederim,ikizler mi superrr

Simdiden nice gusel senelere benin de reglimden 2 gun once ole oldu yerlesme denilen lekeymis,3600 lerde cikti test sonucum ama bu agri bu kanama pek de ii gelmio bana,hayorlisi..ilki kac yasinda sizin

Hakkımızda hayırlısı canım ilki canım kızım 5 yaşını 23 haziranda doldurdu çok şükür

Kızlarrr gunaydinnn lutfen bana dua edin yaklasik bir bucuk saat sonra doktora gidecegim sıkıntılı bir aksam gecirdim acildeydim doktorum sanirim bana bulanti hapi verecek dun ayakustu karsilastim acilde serum takilmisti yarin bi bakalim sedi eger devam ederse ağır bi sekilde yatiş verebilirim hastanede dedi uyku sıkıntım da var benim herseye ragmen icinde bi canli oldugunu bilmek mukemmel bi duyguu umarim bugun kalp atisini duyarim ve dün yasadigim sıkıntiyı anında unuturum lütfen beni de dualarınızda unutmayin rabbim hepimizin bebegini korusun

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Günaydın kızlar bugün randevum var çok heyecanlıyım İNSAALLAH bir sıkıntı yoktur..

Günaydın. ...Bugün dr.a gidecek çok annemiz var galiba. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Günaydın kızlar, doktora gittik bebeği ve keseyi gördük fakat doktor düşük tehlikem olduğunu ve dikkat etmem gerektiğini söyledi..

bir de bebek için beş haftalık dedi, sanırım ultrasona girdikçe tam haftasını anlayacağız.

Merhaba kızlar dün bahsetmiştim hafif lekelenme oldu diye bugün kan testi verdim yine sabah 18 i aksaminda 56 ydi bu sabahki sonuç 233.1 2 günlük artışını tamamlamış çok sukur kanamamda durdu çok sukur.insallah sağlıkla devam ederiz amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın. ...Bugün dr.a gidecek çok annemiz var galiba. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Ben de ogleden sonra gidicem ilk dr. Randevuma. Burdaki olumsuz hikayeler cok etkiliyo insani ne olacak ne gorunecek kese normalmi kalbi atiyo mu endise icindeyim. Herseye hazir olmaya calisiyorum gunlerdir. Hicbir sikintim olmadigi halde bebekle ilgili hicbir hayal kurmuyorum. Gorumceler cümle aleme duyurdu hamileligimi ona sinir oluyorum gunlerdir.

Merhaba kıZlar bende doktora geldim dua edin bana umudum yok ama dua ediyorum hayatımın en güzel kalp atışını en güzel sesini duymak istiyorum inşalllah duyarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım inşş çok güzel haberlerle gelirsin valla canım çokı haklısın ben onun için sölemedim kimseye sadece ailem biliyor inanırmısın o kadar rahatım ki hiiiçç bi soru soran yok karnım çıkana kadarda sölemem

canım rabbim o sesi sana duymayı nasip etsin musmutlu olursun inşşş :)

Kızlar bebeğim oluşmuş kalbi 100 atacağına 50 atıyor kesemiz hala bozuk ne olcak bilmiyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bende duydum pıtptılari rabbim herkese nasip etsin tahlil verdim sonuc bkliyorum 11 de cikacak

Günaydın kizlar rabbim gönlünüzden geçenleri versin dualarimizi kabul etsin ins. 5.haftama girdim bugun progestani fitil olarak aliyorum. bugun hafif lekelenme oldu normal mi sizce hic olmamisti korktum birazcik

Ablacım kalp atışını duydum bende bi de bir gun onden gidiyormus 7+3 olmusuz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…