2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar mutluyum ki anlatamam yaa icin rahatladi inan herkes tatsın bunu.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

inş herkes tadar canım ben geçen hafta bir hafta öndeydim cumartesi günü fark 2 gün olmuş dengelemiş gerçi dr da demişti zaten ilerleyen zamanda uyumlu oluyor bende bugün usg ye göre 7+3 üm :)

günaydin arkadaslar nasilsiniz? gecmisi okuyamadim masallah kac sayfa olmus umarim herkes iyidir bebislerde iyidir.. benim durumum ayni arada hafif kanamalarim oluyor ama cuma günü dr gittigimde melegim büyümüstü bile bugün tekrar gidicem insallah kalp atislarini duyariz :18:

inş herkes tadar canım ben geçen hafta bir hafta öndeydim cumartesi günü fark 2 gün olmuş dengelemiş gerçi dr da demişti zaten ilerleyen zamanda uyumlu oluyor bende bugün usg ye göre 7+3 üm :)

Ayniyiz desene :) istahın nasil cnm bulantin filan var mi

İnsalahhh canim insallah duyarsin bende bugn duydum rabbim sanada nasip etsin

Ayniyiz desene :) istahın nasil cnm bulantin filan var mi

bulantım var canım ama öğleden sonra bastırıyor genelde iştahım hiiiiiççç yok inanki ama ben zorlada olsa yiyiyorum bu aralar patates kızartmasını çok seviyorum :)

İnsalahhh canim insallah duyarsin bende bugn duydum rabbim sanada nasip etsin

ayy masallah ne güzel hadi gözün aydin canim amin insallah bizde duyariz birde bu kanamalar olmasa daha rahat olacagim ama bebegime zarari olmasin onada raziyim..

bulantım var canım ama öğleden sonra bastırıyor genelde iştahım hiiiiiççç yok inanki ama ben zorlada olsa yiyiyorum bu aralar patates kızartmasını çok seviyorum :)

Bende ayni istah filan yok zorla yiyincede cikariyorum dun gece bi serum takildi bugun de bi salatalik yiyebildim daha

Bende ayni istah filan yok zorla yiyincede cikariyorum dun gece bi serum takildi bugun de bi salatalik yiyebildim daha

geçicek canım ben geçen hafta bi kaç kere kustum sonra yerini bulantıya bıraktı aralıklarla yiyiyorum zevkle değil tabi ki ama aç kalıncada elim ayağım titriyor hiç dayanmıyorum şimdi sen çıkarıyosun yaa canın ne isterse onu ye zorlama hiç kendini daha minik kuzularımız :)

Kızlar kalp atışının ritmime düzensiz olduğunu duydunuz mi hiç tek benmi böleyim doktor daha bişi sölemek için erken dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bebeğim oluşmuş kalbi 100 atacağına 50 atıyor kesemiz hala bozuk ne olcak bilmiyorm

Kızlar bende duydum pıtptılari rabbim herkese nasip etsin tahlil verdim sonuc bkliyorum 11 de cikacak

gözün aydın cnm duydun sonunda pıtpıtları

Kızlar kalp atışının ritmime düzensiz olduğunu duydunuz mi hiç tek benmi böleyim doktor daha bişi sölemek için erken dedi

bebeğin kalbi yeni atmaya başladığında daha düşük oluyor cnm.dua etmekten başka çare yok inşallah bebeğin seni bırakmayacak sende hep burda kalacaksın

aaa duydunmu kalp atışınımaşallah yaa inan çok sevindim...inş ritmide düzelecek

kızlar çok sağolun cidden çok sağolun bilmiyorum ne olacağını Allahın takdiri buda bir mucize olmaz dediler rabbim olduruyor

bende keseyi gördüm :)

şimdide perşembe kalp atışını duymaya çağırdı umarım duyarım 6 hafta 4 günlük olmuş olcak?? ne dersinizz

amin canımmm darısı sana olsun inşşş hep güzel haberler alıcaz allahın izniyle :)
Inşallah canim bende yarın gidicem doktora
Kızlar bebeğim oluşmuş kalbi 100 atacağına 50 atıyor kesemiz hala bozuk ne olcak bilmiyorm

Çok sevindim canim.hic canını sıkma kız bebekler biraz gec gelişiyor ben buna bagladim inşallah hersey yoluna girecek dualarım seninle
O kadar mutluyum ki anlatamam yaa icin rahatladi inan herkes tatsın bunu.

Gözünaydın esra rabbim tamamına erdirsin

Arkadaslar bugun 5 haftalik oldum progestani fitil olarak kullaniyorum sabah lekelenme oldu normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…