gözün aydın canım çok seviniyorum böle mutlu haberler verenlere :)
O kadar mutluyum ki anlatamam yaa icin rahatladi inan herkes tatsın bunu.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
inş herkes tadar canım ben geçen hafta bir hafta öndeydim cumartesi günü fark 2 gün olmuş dengelemiş gerçi dr da demişti zaten ilerleyen zamanda uyumlu oluyor bende bugün usg ye göre 7+3 üm :)
günaydin arkadaslar nasilsiniz? gecmisi okuyamadim masallah kac sayfa olmusumarim herkes iyidir bebislerde iyidir.. benim durumum ayni arada hafif kanamalarim oluyor ama cuma günü dr gittigimde melegim büyümüstü bile bugün tekrar gidicem insallah kalp atislarini duyariz :18:
Ayniyiz desene :) istahın nasil cnm bulantin filan var mi
ayy masallahİnsalahhh canim insallah duyarsin bende bugn duydum rabbim sanada nasip etsin
bulantım var canım ama öğleden sonra bastırıyor genelde iştahım hiiiiiççç yok inanki ama ben zorlada olsa yiyiyorum bu aralar patates kızartmasını çok seviyorum :)
Bende ayni istah filan yok zorla yiyincede cikariyorum dun gece bi serum takildi bugun de bi salatalik yiyebildim daha
Kızlar bebeğim oluşmuş kalbi 100 atacağına 50 atıyor kesemiz hala bozuk ne olcak bilmiyorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bende duydum pıtptılari rabbim herkese nasip etsin tahlil verdim sonuc bkliyorum 11 de cikacak
bebeğin kalbi yeni atmaya başladığında daha düşük oluyor cnm.dua etmekten başka çare yok inşallah bebeğin seni bırakmayacak sende hep burda kalacaksınKızlar kalp atışının ritmime düzensiz olduğunu duydunuz mi hiç tek benmi böleyim doktor daha bişi sölemek için erken dedi
Kızlar kalp atışının ritmime düzensiz olduğunu duydunuz mi hiç tek benmi böleyim doktor daha bişi sölemek için erken dedi
aaa duydunmu kalp atışınımaşallah yaa inan çok sevindim...inş ritmide düzelecek
Allahın takdiri ettiğimiz dualar kabul oluyor herşey bitedebilir ama allah bize bunu da yaşattı
gözün aydın cnm duydun sonunda pıtpıtları
bebeğin kalbi yeni atmaya başladığında daha düşük oluyor cnm.dua etmekten başka çare yok inşallah bebeğin seni bırakmayacak sende hep burda kalacaksın
Inşallah canim bende yarın gidicem doktoraamin canımmm darısı sana olsun inşşş hep güzel haberler alıcaz allahın izniyle :)
Çok sevindim canim.hic canını sıkma kız bebekler biraz gec gelişiyor ben buna bagladim inşallah hersey yoluna girecek dualarım seninleKızlar bebeğim oluşmuş kalbi 100 atacağına 50 atıyor kesemiz hala bozuk ne olcak bilmiyorm
O kadar mutluyum ki anlatamam yaa icin rahatladi inan herkes tatsın bunu.
Arkadaslar bugun 5 haftalik oldum progestani fitil olarak kullaniyorum sabah lekelenme oldu normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?