Benim beyaz degilde lekelenme seklinde canim ya
Geldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim allahtan umit kesilmez hic belli olmaz kesin duser dedikleri kac bebekyasiyabiliyo sen stres yapma biraz kendini rahatlat biliyoru cok zor ama stres daha cok tetikler insalah rabbim yuzunu guldursun bebginin kalbi attigi surecede sakin aldirma derim ben lutfen allahi yardimcin olsun cnim
Canim allahtan umit kesilmez hic belli olmaz kesin duser dedikleri kac bebekyasiyabiliyo sen stres yapma biraz kendini rahatlat biliyoru cok zor ama stres daha cok tetikler insalah rabbim yuzunu guldursun bebginin kalbi attigi surecede sakin aldirma derim ben lutfen allahi yardimcin olsun cnim
Progestandan lekelenme olmaz cnm acaba ittirirken tahrişmi oldu yada içerde kalmış kan varsa ondanda olabilir
Arkadaslar bugun 5 haftalik oldum progestani fitil olarak kullaniyorum sabah lekelenme oldu normal mi sizce
Hayirli olsun canim yat dinlen stresden uzak durGünaydın kızlar, doktora gittik bebeği ve keseyi gördük fakat doktor düşük tehlikem olduğunu ve dikkat etmem gerektiğini söyledi..
Hayirli olsun :) allah devaminisa gostersin kesesini pitpitlari :)Merhaba kızlar dün bahsetmiştim hafif lekelenme oldu diye bugün kan testi verdim yine sabah 18 i aksaminda 56 ydi bu sabahki sonuç 233.1 2 günlük artışını tamamlamış çok sukur kanamamda durdu çok sukur.insallah sağlıkla devam ederiz amin
Canim Allahdan umut kesilmez dua et bolbol belki bidaha gittiginde saglam bi mercimek gorceksin kalbi saglam atanKızlar bebeğim oluşmuş kalbi 100 atacağına 50 atıyor kesemiz hala bozuk ne olcak bilmiyorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli olsun canim pitpitlari duyunca daha bi anne hissediyo insan kendiniKızlar bende duydum pıtptılari rabbim herkese nasip etsin tahlil verdim sonuc bkliyorum 11 de cikacak
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim benim pitpitlar 6+0da zarzor gorundu oda cihaz son teknojiymis etkisi oldu senin carsamba duyulur buyuk ihtimallebende keseyi gördüm :)
şimdide perşembe kalp atışını duymaya çağırdı umarım duyarım 6 hafta 4 günlük olmuş olcak?? ne dersinizz
Bak buyumus bebegin Allahin izniyle hicbiseyi olmayacak saglam bi mercimekde senden gelecek stres yapma dua edelm bol bolGeldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
geldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
çok zor gogi durumumu bi düşün kendini yerime koy bi kesin kürtaj dediler şimdidide belli belirsiz bir durum 😢😢😢
Canım allah ne olmazları oldurur.allah gönlüne göre versin.bak kalbi atıyomuş stres yapma arkadaşım bayramdan sonra iyice büyür Bebişin.Geldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
Geldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
Kızlar tahlillerimde idrarda enfeksiyon cikti ilac verdi onun icin bir de sanirim bende guatr varmis endokrine git sonuclar icin ara haber ver dedi.. Bu ne olaki fikri olan var mi ? Bir de bulanti icin bi ilac verdi dramamine diye kullanan varsa yan etkisini ogrenebilir miyim?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Gebelikte tiroit cok onemli. Ihmal etmeyin. Ben daha bugun aldum sonuclarimi. Dahiliyeye gidiyorum
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
cnmmm Allahtan ümit kesilmez. bakk ilk başta kürtaj die kestirip attıkları yavrun yaşam mücadelesi veriyor. Alalhın izni ilee inşallah kazanacak bu savaşı. sen bol bol dua et. Bende ediyorum sana Allah yavrunu bağışlasınn inşallahhGeldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
Yarin bende doktora gidicem, cuma günü bebegin kalbi atmiyo gelisimi durmus dediler yarin bebegimi alacaklar cok Üzgünüm yine de bir umut baska bir doktora gidicem kanamam olmadi agrim olmadi dikat ettim elimden geldigince ama belkide yeterince dinlenemedim ilk uc ay cok onemliymis ya bol bol dinlenin bebislerin sagligi icin, Allah hayirli olani nasip etsin hepimize, sağlık sihat versin annelerede bebeklerede benim durumumdakilere sabir versin dayanma gucu versin.
Herkese hayirli geceler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?