2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kalp atışlarını dünya arkadaşlar gözünüz aydın inşallah bizlerde nasip olur.bende çarşamba gidicem.kızlar ya uykudan açamıyorum gözümü valla.

Geldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim allahtan umit kesilmez hic belli olmaz kesin duser dedikleri kac bebekyasiyabiliyo sen stres yapma biraz kendini rahatlat biliyoru cok zor ama stres daha cok tetikler insalah rabbim yuzunu guldursun bebginin kalbi attigi surecede sakin aldirma derim ben lutfen allahi yardimcin olsun cnim

çok zor gogi durumumu bi düşün kendini yerime koy bi kesin kürtaj dediler şimdidide belli belirsiz bir durum 😢😢😢

onu sevip onunla konuşamıyorum bile

Günaydın kızlar, doktora gittik bebeği ve keseyi gördük fakat doktor düşük tehlikem olduğunu ve dikkat etmem gerektiğini söyledi..
Hayirli olsun canim yat dinlen stresden uzak dur
Hayirli olsun :) allah devaminisa gostersin kesesini pitpitlari :)
Kızlar bebeğim oluşmuş kalbi 100 atacağına 50 atıyor kesemiz hala bozuk ne olcak bilmiyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim Allahdan umut kesilmez dua et bolbol belki bidaha gittiginde saglam bi mercimek gorceksin kalbi saglam atan
Kızlar bende duydum pıtptılari rabbim herkese nasip etsin tahlil verdim sonuc bkliyorum 11 de cikacak

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hayirli olsun canim pitpitlari duyunca daha bi anne hissediyo insan kendini
bende keseyi gördüm :)

şimdide perşembe kalp atışını duymaya çağırdı umarım duyarım 6 hafta 4 günlük olmuş olcak?? ne dersinizz
Canim benim pitpitlar 6+0da zarzor gorundu oda cihaz son teknojiymis etkisi oldu senin carsamba duyulur buyuk ihtimalle
Bak buyumus bebegin Allahin izniyle hicbiseyi olmayacak saglam bi mercimekde senden gelecek stres yapma dua edelm bol bol

nokta

özlem inanamıyorum aynıyız ötesi yok bnde bugün kalp atışını duydum dakkada 100 olması gerkeirken 50 dedi sakat bebk olablr ama canınada kıyılmaz kalbi böle atarken dedi

napıcaz özlem

çok zor gogi durumumu bi düşün kendini yerime koy bi kesin kürtaj dediler şimdidide belli belirsiz bir durum 😢😢😢

Canim cok haklisin gulum ama sabir ve dua etmekten baska birsey gelmiyo elimizden sen umidini yiitirme allah buyuk hayirlisi neyse onu versin rabbi senin icin lutfen dualarim seninle

Canım allah ne olmazları oldurur.allah gönlüne göre versin.bak kalbi atıyomuş stres yapma arkadaşım bayramdan sonra iyice büyür Bebişin.

Ozlem ahmet ve gogi arkadaşlar lütfen umidinizi kaybetmeyin. Doktorlarınizda bebeklerinizden vazgecememisler sizde vazgeçmeyin
Allah büyük sağlıkla gelirler dünyaya insallah

Özlemcim rabbim ol dedikten sonraa karsisinda kim ne diyebilir... İnsallah saglikli olacak sana her namazimda dua ediyorum inan rabbim senin bebegini bir mucize gibi koruyacak insallahh

Kızlar tahlillerimde idrarda enfeksiyon cikti ilac verdi onun icin bir de sanirim bende guatr varmis endokrine git sonuclar icin ara haber ver dedi.. Bu ne olaki fikri olan var mi ? Bir de bulanti icin bi ilac verdi dramamine diye kullanan varsa yan etkisini ogrenebilir miyim?

Gebelikte tiroit cok onemli. Ihmal etmeyin. Ben daha bugun aldum sonuclarimi. Dahiliyeye gidiyorum

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Gebelikte tiroit cok onemli. Ihmal etmeyin. Ben daha bugun aldum sonuclarimi. Dahiliyeye gidiyorum

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bende gidecem insallh bugun olmazsa yarin ;( ne oluyo ki tiroit

cnmmm Allahtan ümit kesilmez. bakk ilk başta kürtaj die kestirip attıkları yavrun yaşam mücadelesi veriyor. Alalhın izni ilee inşallah kazanacak bu savaşı. sen bol bol dua et. Bende ediyorum sana Allah yavrunu bağışlasınn inşallahh

canım yaaa Allahım sabır wersın dayanma gucu wersın. ınsallah hersey duzelır canım hakkımızda hayırlısı olsun Allahım yawrularımızı bıze bagıslasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…