2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende gidecem insallh bugun olmazsa yarin ;( ne oluyo ki tiroit

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende kg almaya baslayinca metabilik bir rahatsizligim mi var diye dahiliyeye gittigimde ogrendim rahatsizligimi.
Tiroit bezinin az cok calismasi kg yu etkiliyor. Ve daha bircok gorevi var.
Gebelerde 2 2,5 degerinde olmasi lazim.
Bir ay once 2.1 idi simdi yine 3.7 olmus degerim.20 gun sonra yine kan verip baktiracagim.
Bebeklerde ilj uc ay annenin tiroit bezini kullanirmis. Sonra kendileri uretiyormus zaten.
Umarim sorunsuz saglikla atlatiriz.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Tahliller elimde bu degeri nasil ogrencem tiroit yazmiyo ki neyle belirtiyolar acaba

Canim tsh degerim 0,048
St4 degerim 30,3

özlem inanamıyorum aynıyız ötesi yok bnde bugün kalp atışını duydum dakkada 100 olması gerkeirken 50 dedi sakat bebk olablr ama canınada kıyılmaz kalbi böle atarken dedi

napıcaz özlem

Canim cok haklisin gulum ama sabir ve dua etmekten baska birsey gelmiyo elimizden sen umidini yiitirme allah buyuk hayirlisi neyse onu versin rabbi senin icin lutfen dualarim seninle

Canım allah ne olmazları oldurur.allah gönlüne göre versin.bak kalbi atıyomuş stres yapma arkadaşım bayramdan sonra iyice büyür Bebişin.

Özlemcim rabbim ol dedikten sonraa karsisinda kim ne diyebilir... İnsallah saglikli olacak sana her namazimda dua ediyorum inan rabbim senin bebegini bir mucize gibi koruyacak insallahh

kızlar şu an durup beklemek den başka çarem yok yarın işe döneceğim bayrama bebeğimle girebilecek miyim bakalım rabbim nasip ederse ömrü varsa yaşar doğar Allah büyük

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özlem inanamıyorum aynıyız ötesi yok bnde bugün kalp atışını duydum dakkada 100 olması gerkeirken 50 dedi sakat bebk olablr ama canınada kıyılmaz kalbi böle atarken dedi

napıcaz özlem

sen duyabiliyor musun ben duyamıyorum dr duyuyo görüo ben bekleyeceğim kanama olmadığı sürece. ..dr um böyle olup yaşayanı gördünmü mü die sorarsan gördüm sağlıkla doğdu dedi...

duyduk canım hayatımda duyduğum en güzel sesti ağladım nefesini tut kalp atışlarını duyalım dedi duydum

kanma benimde yok özlem varya şu anda sen, en çok ben anlıyorum

doktora dedim ki en azından boş gebelik değil en azından bebek var dedim oda böylesi daha zor daha kötü dedi

Allahım evladım ile beni sınama yarabbim canını almayalım onun

merhabalar aranıza yeni katıldım bende sat 18 haziran muhtemel doğum tarihi 25 mart
ayrıce 2012 mart doğumlu birde oğluşum var o da 26 mart doğumlu

arkadaşlar birşey sormam gerekiyor bebek sağlıksız gelişirse ve bebek düşmezse ben napıcam bebeğimlemi sınanıcam şimdi beklicem mi kızlar kafam çok kaırşık kalbi atan bir bebeğin hayatına son vermek günah değilmi

Kizlar ben de bugun 7+2'deyim.. En son 5+5'te gitmistim doktora 17mm keseyi gormustuk bebegi gorememistik. bu persembe gidicem tekrar doktora, 7+5 olacak; insallah kalp atislarini duyabilirim cok merak ediyorumm kabuslar goruyoum... kac kere doktora gitmeye yeltendim de zor tuttum kendimi gunler gecmiyoo... Bari carsamba mi gitsem ki napsamm:)

aayyy salı gunu geldı cattı :) yarın doktora gıdıyorum kızlar bebegımı kalp atıslarını duyabılmek ıcın :) ıftardan snra esımle beraber gıdıcez çok heyecanlıyımmm

kızlar hepinize merhabalar. bende doktora cuma günü gitmiştim kesemizi görmüştük,kalp atışı içinde 1 hafta sonra gidicektim ama bugün kahverengi lekelenmelerim olunca hemen gittim doktora.çok şükür şimdilik bir sorun olmadığını söyledi vee kalp atışınıda gördüm bugün.aslında hiç beklemiyordum daha cuma günü bebeği bile görememiştik. 3günde büyümüş bizimki.neyse kızlar bu arada birde progestan verdi lekelenmelerim için.düşük tehliken yok ama önlemimizi alalım dedi.benden son haberler böyle allah herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin...

ewt abla

sağlıkla al kucağına tebrik edrim
Tekrar merhaba..benim 2 .bebegim olacak aksilik olmaz ise ams kanamam var 2 gundur,bu durumda olan var mi,yarin dr a gidecrgim..canim sikkin..33 yasindayim ankarada oturuorum..
canım bol bol dinlen
ikizler ha yerim onları maşallah sağlıkla doğsunlar inşallah
Günaydın kızlar, doktora gittik bebeği ve keseyi gördük fakat doktor düşük tehlikem olduğunu ve dikkat etmem gerektiğini söyledi..
dinlen canım bol bol
hayırlı haberlerle gel inşaşallah

Kızlar bebeğim oluşmuş kalbi 100 atacağına 50 atıyor kesemiz hala bozuk ne olcak bilmiyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen dua et inşallah güzel haberler gelecek
Arkadaslar bugun 5 haftalik oldum progestani fitil olarak kullaniyorum sabah lekelenme oldu normal mi sizce
beya gelir lekeelnme için dra ara belki içte kan kalmıştır zorlamadın demi
canım en zoru beklemek belki 10 luk pay olur rabbim onu sana bağışlar dualarımız sizinle

Merhabalar muhtemelen aynı tarihlerde doğum yapcağız:)benimde kan testi sonuçcu çıktı 2057:) 5 haftalık hamleyimm çok şükür bu cuma da doktora gidicem:) inş kesyi görmeye:) yaa yazılanları okuyunca çok korkyuromm allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş

merhabalar aranıza yeni katıldım bende sat 18 haziran muhtemel doğum tarihi 25 ma

ayrıce 2012 mart doğumlu birde oğluşum var o da 26 mart doğumlu

Canim tsh degerim 0,048
St4 degerim 30,3

Normalde 2 yada 2,5 olmasi gerekiyor.
Buna gore sizinkisi dusuk bir deger oluyor.
Duzenli tiroit ilaci onerecek doktorunuz muhtemelen.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

mrb kızlar hepinizi takip ediyorum.rabbim bizlere ve bebklerimize sağlık sıhhat versin. güzel haber almayı bekleyen herkese de nasip etsin.benim çok fena mide bulantilari ve kusma yaşıyorum. Bunun için denenmis ve ise yarayan çözüm onerileriniz var mı? ne olur bsyler diyin caresizim valla

Oyle dusunme canim doktorun sakat olucak dedigi bebekle4 sapasaglam doguyo bazen . Bazenee saglam dedigo bebek sakat oluyo Allah korusun. Kotu dusunme nolur

nokta

Tatlım gecmis olsun beni soda rahatlatti tavsiye ederim ama sakın meyveli alma onun faydası yok. Bu arada tum yeni annelere hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…