- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Bende gidecem insallh bugun olmazsa yarin ;( ne oluyo ki tiroit
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bende kg almaya baslayinca metabilik bir rahatsizligim mi var diye dahiliyeye gittigimde ogrendim rahatsizligimi.
Tiroit bezinin az cok calismasi kg yu etkiliyor. Ve daha bircok gorevi var.
Gebelerde 2 2,5 degerinde olmasi lazim.
Bir ay once 2.1 idi simdi yine 3.7 olmus degerim.20 gun sonra yine kan verip baktiracagim.
Bebeklerde ilj uc ay annenin tiroit bezini kullanirmis. Sonra kendileri uretiyormus zaten.
Umarim sorunsuz saglikla atlatiriz.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Bende kg almaya baslayinca metabilik bir rahatsizligim mi var diye dahiliyeye gittigimde ogrendim rahatsizligimi.
Tiroit bezinin az cok calismasi kg yu etkiliyor. Ve daha bircok gorevi var.
Gebelerde 2 2,5 degerinde olmasi lazim.
Bir ay once 2.1 idi simdi yine 3.7 olmus degerim.20 gun sonra yine kan verip baktiracagim.
Bebeklerde ilj uc ay annenin tiroit bezini kullanirmis. Sonra kendileri uretiyormus zaten.
Umarim sorunsuz saglikla atlatiriz.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Hayirli olsun canim yat dinlen stresden uzak dur
Hayirli olsun :) allah devaminisa gostersin kesesini pitpitlari :)
Canim Allahdan umut kesilmez dua et bolbol belki bidaha gittiginde saglam bi mercimek gorceksin kalbi saglam atan
Hayirli olsun canim pitpitlari duyunca daha bi anne hissediyo insan kendini
Canim benim pitpitlar 6+0da zarzor gorundu oda cihaz son teknojiymis etkisi oldu senin carsamba duyulur buyuk ihtimalle
Bak buyumus bebegin Allahin izniyle hicbiseyi olmayacak saglam bi mercimekde senden gelecek stres yapma dua edelm bol bol
nokta
özlem inanamıyorum aynıyız ötesi yok bnde bugün kalp atışını duydum dakkada 100 olması gerkeirken 50 dedi sakat bebk olablr ama canınada kıyılmaz kalbi böle atarken dedi
napıcaz özlem
Canim cok haklisin gulum ama sabir ve dua etmekten baska birsey gelmiyo elimizden sen umidini yiitirme allah buyuk hayirlisi neyse onu versin rabbi senin icin lutfen dualarim seninle
Canım allah ne olmazları oldurur.allah gönlüne göre versin.bak kalbi atıyomuş stres yapma arkadaşım bayramdan sonra iyice büyür Bebişin.
Ozlem ahmet ve gogi arkadaşlar lütfen umidinizi kaybetmeyin. Doktorlarınizda bebeklerinizden vazgecememisler sizde vazgeçmeyin
Allah büyük sağlıkla gelirler dünyaya insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Özlemcim rabbim ol dedikten sonraa karsisinda kim ne diyebilir... İnsallah saglikli olacak sana her namazimda dua ediyorum inan rabbim senin bebegini bir mucize gibi koruyacak insallahh
özlem inanamıyorum aynıyız ötesi yok bnde bugün kalp atışını duydum dakkada 100 olması gerkeirken 50 dedi sakat bebk olablr ama canınada kıyılmaz kalbi böle atarken dedi
napıcaz özlem
sen duyabiliyor musun ben duyamıyorum dr duyuyo görüo ben bekleyeceğim kanama olmadığı sürece. ..dr um böyle olup yaşayanı gördünmü mü die sorarsan gördüm sağlıkla doğdu dedi...
merhabalar aranıza yeni katıldım bende sat 18 haziran muhtemel doğum tarihi 25 mart
ayrıce 2012 mart doğumlu birde oğluşum var o da 26 mart doğumlu
Hosgeldin canim hayirli olsun bu guzel haberin
aayyy salı gunu geldı cattı :) yarın doktora gıdıyorum kızlar bebegımı kalp atıslarını duyabılmek ıcın :) ıftardan snra esımle beraber gıdıcez çok heyecanlıyımmm
ewt abla
sağlıkla al kucağına tebrik edrimKızlar herkese slm ..... Bugün hamile olduğumu öğrendim .. Öğrendik :)) hala şoktayız .. inşallah Mart annelerinden biri olacam.. Ben şimdi doktor kontrolüne ne zaman gideyim. ( tüp bebek benim. ) bugün. 4+0 :))
canım bol bol dinlenTekrar merhaba..benim 2 .bebegim olacak aksilik olmaz ise ams kanamam var 2 gundur,bu durumda olan var mi,yarin dr a gidecrgim..canim sikkin..33 yasindayim ankarada oturuorum..
ikizler ha yerim onları maşallah sağlıkla doğsunlar inşallahteşekkürler canım.benim içte kanama var.yani kesenin etrafında ama benim gördüğüm bişey yok şimdilik. ikizler bide öyle olunca düşük riski var diye verdiler .sanada cok geçmiş olsun kaç haftalıksın? kanama dediğin öyle adet olma gibi çok değilse korkma bence genelde çoğu kişide olabiliyo,ama doktora git hemen.bide yormamaya çalış kendini, yatışa geç bence şimdilik canım.
dinlen canım bol bolGünaydın kızlar, doktora gittik bebeği ve keseyi gördük fakat doktor düşük tehlikem olduğunu ve dikkat etmem gerektiğini söyledi..
hayırlı haberlerle gel inşaşallahBen de ogleden sonra gidicem ilk dr. Randevuma. Burdaki olumsuz hikayeler cok etkiliyo insani ne olacak ne gorunecek kese normalmi kalbi atiyo mu endise icindeyim. Herseye hazir olmaya calisiyorum gunlerdir. Hicbir sikintim olmadigi halde bebekle ilgili hicbir hayal kurmuyorum. Gorumceler cümle aleme duyurdu hamileligimi ona sinir oluyorum gunlerdir.
Merhaba kıZlar bende doktora geldim dua edin bana umudum yok ama dua ediyorum hayatımın en güzel kalp atışını en güzel sesini duymak istiyorum inşalllah duyarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen dua et inşallah güzel haberler gelecekKızlar bebeğim oluşmuş kalbi 100 atacağına 50 atıyor kesemiz hala bozuk ne olcak bilmiyorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beya gelir lekeelnme için dra ara belki içte kan kalmıştır zorlamadın demiArkadaslar bugun 5 haftalik oldum progestani fitil olarak kullaniyorum sabah lekelenme oldu normal mi sizce
canım en zoru beklemek belki 10 luk pay olur rabbim onu sana bağışlar dualarımız sizinleGeldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
merhabalar aranıza yeni katıldım bende sat 18 haziran muhtemel doğum tarihi 25 ma
ayrıce 2012 mart doğumlu birde oğluşum var o da 26 mart doğumlu
Normalde 2 yada 2,5 olmasi gerekiyor.Canim tsh degerim 0,048
St4 degerim 30,3
arkadaşlar birşey sormam gerekiyor bebek sağlıksız gelişirse ve bebek düşmezse ben napıcam bebeğimlemi sınanıcam şimdi beklicem mi kızlar kafam çok kaırşık kalbi atan bir bebeğin hayatına son vermek günah değilmi
mrb kızlar hepinizi takip ediyorum.rabbim bizlere ve bebklerimize sağlık sıhhat versin. güzel haber almayı bekleyen herkese de nasip etsin.benim çok fena mide bulantilari ve kusma yaşıyorum. Bunun için denenmis ve ise yarayan çözüm onerileriniz var mı? ne olur bsyler diyin caresizim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?