Tatlım gecmis olsun beni soda rahatlatti tavsiye ederim ama sakın meyveli alma onun faydası yok. Bu arada tum yeni annelere hayırlı olsun
mrb kızlar hepinizi takip ediyorum.rabbim bizlere ve bebklerimize sağlık sıhhat versin. güzel haber almayı bekleyen herkese de nasip etsin.benim çok fena mide bulantilari ve kusma yaşıyorum. Bunun için denenmis ve ise yarayan çözüm onerileriniz var mı? ne olur bsyler diyin caresizim valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar tahlillerimde idrarda enfeksiyon cikti ilac verdi onun icin bir de sanirim bende guatr varmis endokrine git sonuclar icin ara haber ver dedi.. Bu ne olaki fikri olan var mi ? Bir de bulanti icin bi ilac verdi dramamine diye kullanan varsa yan etkisini ogrenebilir miyim?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canım hayırlı olsun, şu an 2 haftalıksın kese gözükmüş, haftaya da kalp atışı için çağırmış doktorun yani 3 haftalık olacaksın. Bu kadar erken duyuluyor mu kalp atışı? Ben daha keseyi bugün gördüm, 3 haftalıkken. 5. Haftada kalp atışı için gel dedi doktor.. Neye göre haftanı hesapladı ki doktorun acaba merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnimm ya ALLAHTAN umit kesilmez insaALLAH tutunur bebegin sanaGeldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
troid bogazimizin on tarafinda bulunan kucuk bi hormon herkeste olan bisi ama kimininki az kkimininki yuksek calisir onu dengelemek icinde hap kullanirsin ozellile gebelikte cok onemli bebegide etkileyen bir durum dr kontrolunde hap kullaniyorsun her ay kaninda olculuyor degerler ona gore hap aliyorsunBende gidecem insallh bugun olmazsa yarin ;( ne oluyo ki tiroit
merhabalar aranıza yeni katıldım bende sat 18 haziran muhtemel doğum tarihi 25 mart
ayrıce 2012 mart doğumlu birde oğluşum var o da 26 mart doğumlu
Merhabalarmuhtemelen aynı tarihlerde doğum yapcağız:)benimde kan testi sonuçcu çıktı 2057:) 5 haftalık hamleyimm çok şükür bu cuma da doktora gidicem:) inş kesyi görmeye:) yaa yazılanları okuyunca çok korkyuromm allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş
merhaba kizlar hosgeldininsanırım bende 2015 mart annesi olucam.inş öyledir
bendede bulanti hapi hic etki etmedi aksine hapi alir almaz tekrar cikariyordum hapi. oglumda acayip bulantilar vardi bundada yeni yeni basliyor ama diger gebeligimde oldugu gibi deilCanim tiroid bebeğin beyin gelişimi için önemli bir hormon ihmal etmeden dr git tiroid problemi bebeğin down sendromu yaşamasına sebep olabiliyor. Sana verilen ilacı saati saatine kullan.ayrica bulantı için ilaç kullanma hiçbir faydası olmayacak ben oğlum da 9 ay kustum tek tesellim kusmanin bebeğin sağlıklı gelişmesini gosterdigiydi.
gözün aydın cnm duydun sonunda pıtpıtları
bebeğin kalbi yeni atmaya başladığında daha düşük oluyor cnm.dua etmekten başka çare yok inşallah bebeğin seni bırakmayacak sende hep burda kalacaksın
Canim tiroid bebeğin beyin gelişimi için önemli bir hormon ihmal etmeden dr git tiroid problemi bebeğin down sendromu yaşamasına sebep olabiliyor. Sana verilen ilacı saati saatine kullan.ayrica bulantı için ilaç kullanma hiçbir faydası olmayacak ben oğlum da 9 ay kustum tek tesellim kusmanin bebeğin sağlıklı gelişmesini gosterdigiydi.
Kizlar bugun dr a gittik pitpitlari duyduk cok sukur :) cok mutluyum 8 haftalkmisz bugn itibariyle sukur rabbim :)
Gözün aydın canım darısı başımıza
Esra senin de gozun aydin bak duymussun kalp atislarni :) bol bol dua edelm insllh saglikla kavusrz bebeklermze :)Canim cok sagol aciklama icin yarin tiroit icin doktora gidecem sonra kendi doktorumla gorusecem konuyu ilac kullanirim verirse ama gec kalmamisimdir demi7+3 olduk sıkıntı olur mu ki ... Bulanti ilacinida mecbur kalmadikca kullanmam doktor acile gel daha mantikli dedi
bu benim ikinci bebeğim olcak ilinde hastane de serumla atlatmistim bu dönemimi şimdi yine aynı şekilde bulantı ve kusmalarim oluyo kokular beni öldürecek hele de.simdi kızım olduğu için evde doktora gitmek istemiyorum bn ondan ayrı kalamam cunku(sodayi başka bir arkadsim dan daha duydum ve demedim ama o da ise yaramadı malesef yinede ilgine çok teşekkür ederim saglikla kal
Esra senin de gozun aydin bak duymussun kalp atislarni :) bol bol dua edelm insllh saglikla kavusrz bebeklermze :)
ay canım ya beni de o progestan hapı mahvediyo.sabah içtikten sonra baş dönmesi uyku,halsizlik,akşama kadar sallanıyorum.
Aynen canım ya ordan kalkıp oraya yatıyorum senin mide bulantın oluyormu bide benim göbusum kocaman oldu normalmi acaba ya sende durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?