2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım gecmis olsun beni soda rahatlatti tavsiye ederim ama sakın meyveli alma onun faydası yok. Bu arada tum yeni annelere hayırlı olsun

bu benim ikinci bebeğim olcak ilinde hastane de serumla atlatmistim bu dönemimi şimdi yine aynı şekilde bulantı ve kusmalarim oluyo kokular beni öldürecek hele de.simdi kızım olduğu için evde doktora gitmek istemiyorum bn ondan ayrı kalamam cunku(sodayi başka bir arkadsim dan daha duydum ve demedim ama o da ise yaramadı malesef yinede ilgine çok teşekkür ederim saglikla kal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim sabah bulantılarım var.yataktan kalkmadan çubuk kraker yiyorum ama fayda ediyormu dersen belki 10 dakika .sonra tekrar öğürmeler başlıyor
ama olsun.Allaha Şükürler olsunnn

Canim tiroid bebeğin beyin gelişimi için önemli bir hormon ihmal etmeden dr git tiroid problemi bebeğin down sendromu yaşamasına sebep olabiliyor. Sana verilen ilacı saati saatine kullan.ayrica bulantı için ilaç kullanma hiçbir faydası olmayacak ben oğlum da 9 ay kustum tek tesellim kusmanin bebeğin sağlıklı gelişmesini gosterdigiydi.

daha doğrusu bayram haftası gidicem 4 haftalık olacak bende kesin duyar mıyız dedim duyarız dedi doktorum biraz lüks sanırım elindeki makineleri iyi bende şaşırdım bu kadar erken duymaya

cnimm ya ALLAHTAN umit kesilmez insaALLAH tutunur bebegin sana
Bende gidecem insallh bugun olmazsa yarin ;( ne oluyo ki tiroit

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
troid bogazimizin on tarafinda bulunan kucuk bi hormon herkeste olan bisi ama kimininki az kkimininki yuksek calisir onu dengelemek icinde hap kullanirsin ozellile gebelikte cok onemli bebegide etkileyen bir durum dr kontrolunde hap kullaniyorsun her ay kaninda olculuyor degerler ona gore hap aliyorsun
merhabalar aranıza yeni katıldım bende sat 18 haziran muhtemel doğum tarihi 25 mart
ayrıce 2012 mart doğumlu birde oğluşum var o da 26 mart doğumlu

sanırım bende 2015 mart annesi olucam.inş öyledir
merhaba kizlar hosgeldinin
bendede bulanti hapi hic etki etmedi aksine hapi alir almaz tekrar cikariyordum hapi. oglumda acayip bulantilar vardi bundada yeni yeni basliyor ama diger gebeligimde oldugu gibi deil

benim lekelenmeler yine az sekilde devam ediyor carsamba gunu ultrason icin randevu aldik persembede yolculuk var bu lekelenmeler yuzunden kac gundur stresteyim insaALLAH bisi olmaz bebisime :26::26:

Bugün ilk doktor muayeneme gittim kızlar ultrason için çok küçük dedi tahlilleri yaptı her şey normalmiş çok şükür sata göre 6. haftayı dolduruyor sanıyordum ama 3 haftalık dedi doktor değerim çarşamba günü 831 iken şuan 4883

doktor 15 gün sonra gel görelim ultrasonla dedi. şuan için bi sıkıntı yok çok şükür :)

Mrb hanimlar.ben de mart annesi oluyorum ins.int teki takvime gore 26 martta ta dogum gorunuyo.yarin dr a gitcem hayirlisi bakalim

Ben de geldim dr.dan. hersey yolunda cok sukur. İlk muayenemdi kese var bebek var kalp atisini duydum.haftasiyla uyumlu. 6+3 um bugun. Cok sukurler olsun. Allah endiseyle bekleyen annelerimize yardim etsin ben umutluyum ozlem ve countryrose dan. Bugun daha kotu haberlerde olabilirdi ama kalpleri atiyo bebislerin. Hep beraber duaya devam edelim. Fatma bu arada benim bilgilere samsun, 37 yas diyebilirsin. Pit pit ve keseyi eklerken:))
kizimi da goturdum dr.a gozluk kullanmasi gerekecek. 2 cocuklu olma olayina bugun basladim yani. Kucugumun kalbi atiyo diye sevindik buyugun gozlerine uzulduk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok sagol aciklama icin yarin tiroit icin doktora gidecem sonra kendi doktorumla gorusecem konuyu ilac kullanirim verirse ama gec kalmamisimdir demi 7+3 olduk sıkıntı olur mu ki ... Bulanti ilacinida mecbur kalmadikca kullanmam doktor acile gel daha mantikli dedi

Kizlar bugun dr a gittik pitpitlari duyduk cok sukur :) cok mutluyum 8 haftalkmisz bugn itibariyle sukur rabbim :)

Esra senin de gozun aydin bak duymussun kalp atislarni :) bol bol dua edelm insllh saglikla kavusrz bebeklermze :)

bu arada esim bana su mide bulantisi icin kullanilan bilekliklerden almis.yarin sabah gorucez bakalim ise yariyormu.ona gore sizde deneyebilirsiniz

Esra senin de gozun aydin bak duymussun kalp atislarni :) bol bol dua edelm insllh saglikla kavusrz bebeklermze :)

Sagol cnm tesekkur ederim :) hergun endiselenecegimiz birsey cikiyor:) darisi sana olsun imsallah hepimiz sagsaglim aliriz kucagimiza cnm

ay canım ya beni de o progestan hapı mahvediyo.sabah içtikten sonra baş dönmesi uyku,halsizlik,akşama kadar sallanıyorum.

Aynen canım ya ordan kalkıp oraya yatıyorum senin mide bulantın oluyormu bide benim göbusum kocaman oldu normalmi acaba ya sende durum ne

Selam Kızlar nasılsınız bugün doktora gittik pitpitlari duyduk
çok sükur çok mutluyum 7 +4 haftalıkmışız şükur rabbim :)

Aynen canım ya ordan kalkıp oraya yatıyorum senin mide bulantın oluyormu bide benim göbusum kocaman oldu normalmi acaba ya sende durum ne

aynen canım ya,midem fena bulanıyo.ilk hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamadım.ikiz oldukları içinde olur dedi doktor hcg daha çok yükseliyomuş ya.yemek yiyemiyorum evde kahvaltıya kayınvalideye,akşamlarıda dışarıda yiyorum,evde yaptığım yemeklerden midem bulanıyo.öğlenden abur cuburla geçiştiriyorum.her koku midemi kaldırıyo.çamaşırlarımı yıkarken yumuşatıcı koymamaya başladım.onun kokusu bile mahvediyo beni.ne zaman geçeçcek acaba.tazı gibi burnum.benimde karnım büyüdü gibi yaaa..6 aylıkken ikizlerde ,anne karnı, 9 aylık gibi duruyormuş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…