2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım ya ordan kalkıp oraya yatıyorum senin mide bulantın oluyormu bide benim göbusum kocaman oldu normalmi acaba ya sende durum ne

canım senin tüp bebekmiydi?
ben çok merak ediyorum tek yumurta ikizimi, çift yumurta ikizimi benimkiler.9 ve 14.haftalarda anlaşılırmış.küçük şimdi dediler.ay meraktayım.bide kese,pıt pıt derken ikizlerde çift yada tek olayı meraka soktu beni:)

Arkadaşlar umarım hakkımızda hayırlısı olur.İNŞallah güzel haberler alırsınız.Allah büyük.Dua edicem sizin için...

Ooh gozun aydinn:) kac haftalik oluyor yarin?

yarın 7+0 olucaz teyzesıııı benım ufak ufak bulantılarım dewam edıyo. mıgdem kaynıyo boyle bı tuhaf.ya hem karnım ac hem mıgdem bulanıyo yemek yemek dahı ıstemıyorum kıı 8. haftada artık kusmaya baslarmısım

kızlar sızde de bulantı fln basladı mı

Tüp bebek canım bende merak ediyorum okadar soru varki aklımda hemde ikişer ikişer birazda korku endişe karmakarisigim progestan ne zamana kadar kullanacaksın

Herkese selam

benim de bugün hafif kahverengi lekelenmem oldu.çok korktum.progestan kullanıyorum normalde.
hemen yattım dinlenmeye çalıştım.
biraz temizlik yapmıştım sabahtan ondan sanırım,bir de dün çok stres yaşadım üzüldüm o da etkiledi galiba.

Selam Kızlar nasılsınız bugün doktora gittik pitpitlari duyduk
çok sükur çok mutluyum 7 +4 haftalıkmışız şükur rabbim :)

ay yaa hadı gozun aydın :) bende yarın ıftardan sonra gıdıcem doktora kalp atısları ıcın :) ınsallah bende hayırlısıyla duyarım bebısımın sesınııı

Tüp bebek canım bende merak ediyorum okadar soru varki aklımda hemde ikişer ikişer birazda korku endişe karmakarisigim progestan ne zamana kadar kullanacaksın

bende korkuyorum,endişeliyim,mutluyum karmakarışık duygularım. valla o gün şaşkınlıktan progestanı sormayı unutmuşum nekadar kullanayım diye.
sende kullanıyomusun? bende yan etkileri bugün daha azdı.heralde bünyem alışmaya başladı.

Evet kullanıyorum tüp Dr um 10. Haftaya kadar kullan dedi

Bn de cok fenayim cnm birkc gun once basldi bulantilar her aksam kusmadan uyuyamyrm kusunca rahatlyrm hele dun gece o kadr cok kustum ki beynim patlck gibiydi cok kotu oldum bugn 8 haftalik olduk biz de insllh cabucak gecer

duyuldumu kalp sesleri cnm bende acımmmm

ay yaa hadı gozun aydın :) bende yarın ıftardan sonra gıdıcem doktora kalp atısları ıcın :) ınsallah bende hayırlısıyla duyarım bebısımın sesınııı

Hayirlisiyla duyarsin insallah canim benim aklima takilan bisey var siz hani diyorsunuzya 5+4haftalik yada 6+3 haftalik onu neye gore hesaplayip soyluyorsunuz bende 5haziran son regli tarihim simdi ne oluyorum sizce gecen persembe keseyigorduk ama iki hafta sonra kalp atisi dinlemeye gidicez dizce gecmi daha erkende duyulabiliyo galiba biraz once keseden 6gun sonra duydum diyen bir arkafasin yazisini okudum beni bilgilendirirmisiniz doktora gidemedimdaha sormya

Bn de cok fenayim cnm birkc gun once basldi bulantilar her aksam kusmadan uyuyamyrm kusunca rahatlyrm hele dun gece o kadr cok kustum ki beynim patlck gibiydi cok kotu oldum bugn 8 haftalik olduk biz de insllh cabucak gecer

ay ınsallah canım yaaa ben henuz kusmadım ama mıgdem kaynıyo resmen kusacak gıbı oluyorum ama kusamıyorum ınsallah gecer hemencecık yaaa

canım bu tarıh sata gore hesaplanan tarıh. benımkı de 4 hazırandı.telefonuna bebegım dıye bı program war.tlf androıd ıse onu ındırebılırsın. bebegın hafta hafta gorunumu gelısımı annede we bebekte olusan haftalık ızlenımler onerıler yazıyo. asıl kac haftalık oldugunu dr keseyı we kalp atısını gordukten sonra soyleyebılıyo. dıger turlu dollenmenın ne zaman oldugu bılınmedıgı ıcın tam tarıh koyamıyolar.dr bı daha ne zaman cagırdı senı ??

ıste tatlum eger erken dollenmeyse anne bebegı nasıl erken ogrenıyosa erken kese gorup erken kalp atısını duyabılıyo. ama normalı 7. ya da en gec 8. haftada duyuluyo kalp atısı :)

İki hafta sonra cagirdi ama herkes erkenden ogrenmis

eger senı 20 gun snra kalp atısı ıcın cagırdıysa gebelıgın daha cok cok yenı demektır :)

İki hafta sonra cagirdi ama herkes erkenden ogrenmis

ben 12 temde gıtmıstım kese ıcın.. kalp atısı ıcın 10gun sonra cagırdı benı. bebegın gelısımıne betaya gore fln cagırıyolardır. benım yengem adetten 8gun snra kucucuk keseyı gordu 2 hafta sonra da hatta senın gıbı 20 gun snra kalp atısları ıcın cagırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…