Aynen canım ya ordan kalkıp oraya yatıyorum senin mide bulantın oluyormu bide benim göbusum kocaman oldu normalmi acaba ya sende durum ne
kızlar şu an durup beklemek den başka çarem yok yarın işe döneceğim bayrama bebeğimle girebilecek miyim bakalım rabbim nasip ederse ömrü varsa yaşar doğar Allah büyük
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duyduk canım hayatımda duyduğum en güzel sesti ağladım nefesini tut kalp atışlarını duyalım dedi duydum
kanma benimde yok özlem varya şu anda sen, en çok ben anlıyorum
doktora dedim ki en azından boş gebelik değil en azından bebek var dedim oda böylesi daha zor daha kötü dedi
Allahım evladım ile beni sınama yarabbim canını almayalım onun
Ooh gozun aydinn:) kac haftalik oluyor yarin?
canım senin tüp bebekmiydi?
ben çok merak ediyorum tek yumurta ikizimi, çift yumurta ikizimi benimkiler.9 ve 14.haftalarda anlaşılırmış.küçük şimdi dediler.ay meraktayım.bide kese,pıt pıt derken ikizlerde çift yada tek olayı meraka soktu beni:)
Selam Kızlar nasılsınız bugün doktora gittik pitpitlari duyduk
çok sükur çok mutluyum 7 +4 haftalıkmışız şükur rabbim :)
Tüp bebek canım bende merak ediyorum okadar soru varki aklımda hemde ikişer ikişer birazda korku endişe karmakarisigim progestan ne zamana kadar kullanacaksın
bende korkuyorum,endişeliyim,mutluyum karmakarışık duygularım. valla o gün şaşkınlıktan progestanı sormayı unutmuşum nekadar kullanayım diye.
sende kullanıyomusun? bende yan etkileri bugün daha azdı.heralde bünyem alışmaya başladı.
Bn de cok fenayim cnm birkc gun once basldi bulantilar her aksam kusmadan uyuyamyrm kusunca rahatlyrm hele dun gece o kadr cok kustum ki beynim patlck gibiydi cok kotu oldum bugn 8 haftalik olduk biz de insllh cabucak geceryarın 7+0 olucaz teyzesııııbenım ufak ufak bulantılarım dewam edıyo. mıgdem kaynıyo boyle bı tuhaf.ya hem karnım ac hem mıgdem bulanıyo yemek yemek dahı ıstemıyorum kıı 8. haftada artık kusmaya baslarmısım
kızlar sızde de bulantı fln basladı mı
gözün aydın canım
darısı artık benım basıma doktordan bugun geldım keseyı gorduk yırmı gun sonraya cagırdı kalp atısı ıcın sen ne kadar sonra gıttın
duyuldumu kalp sesleri cnm bende acımmmmCanımmm benımde 7 haziran yarın doktora gidicem ilk defa bende kalp atışını duymak için erken diyordum ama şimdi umut oldun bana inş bende duyarım yarım pıtpıtları birde bendede bulantı fılan pek yok arada gelıo geldıgı gıbı gıdıoo aynı sen gibi çok idrara çıkıyorum ve açımmmmm
ay yaa hadı gozun aydın :) bende yarın ıftardan sonra gıdıcem doktora kalp atısları ıcın :) ınsallah bende hayırlısıyla duyarım bebısımın sesınııı
yarın 7+0 olucaz teyzesııııbenım ufak ufak bulantılarım dewam edıyo. mıgdem kaynıyo boyle bı tuhaf.ya hem karnım ac hem mıgdem bulanıyo yemek yemek dahı ıstemıyorum kıı 8. haftada artık kusmaya baslarmısım
kızlar sızde de bulantı fln basladı mı
Bn de cok fenayim cnm birkc gun once basldi bulantilar her aksam kusmadan uyuyamyrm kusunca rahatlyrm hele dun gece o kadr cok kustum ki beynim patlck gibiydi cok kotu oldum bugn 8 haftalik olduk biz de insllh cabucak gecer
Hayirlisiyla duyarsin insallah canim benim aklima takilan bisey var siz hani diyorsunuzya 5+4haftalik yada 6+3 haftalik onu neye gore hesaplayip soyluyorsunuz bende 5haziran son regli tarihim simdi ne oluyorum sizce gecen persembe keseyigorduk ama iki hafta sonra kalp atisi dinlemeye gidicez dizce gecmi daha erkende duyulabiliyo galiba biraz once keseden 6gun sonra duydum diyen bir arkafasin yazisini okudum beni bilgilendirirmisiniz doktora gidemedimdaha sormya
keseyi ctesi gördüm 5 gün sonra kalp atışlarını duydum cnm darısı senin başına
Hayirlisiyla duyarsin insallah canim benim aklima takilan bisey var siz hani diyorsunuzya 5+4haftalik yada 6+3 haftalik onu neye gore hesaplayip soyluyorsunuz bende 5haziran son regli tarihim simdi ne oluyorum sizce gecen persembe keseyigorduk ama iki hafta sonra kalp atisi dinlemeye gidicez dizce gecmi daha erkende duyulabiliyo galiba biraz once keseden 6gun sonra duydum diyen bir arkafasin yazisini okudum beni bilgilendirirmisiniz doktora gidemedimdaha sormya
canım bu tarıh sata gore hesaplanan tarıh. benımkı de 4 hazırandı.telefonuna bebegım dıye bı program war.tlf androıd ıse onu ındırebılırsın. bebegın hafta hafta gorunumu gelısımı annede we bebekte olusan haftalık ızlenımler onerıler yazıyo. asıl kac haftalık oldugunu dr keseyı we kalp atısını gordukten sonra soyleyebılıyo. dıger turlu dollenmenın ne zaman oldugu bılınmedıgı ıcın tam tarıh koyamıyolar.dr bı daha ne zaman cagırdı senı ??
ıste tatlum eger erken dollenmeyse anne bebegı nasıl erken ogrenıyosa erken kese gorup erken kalp atısını duyabılıyo. ama normalı 7. ya da en gec 8. haftada duyuluyo kalp atısı :)
İki hafta sonra cagirdi ama herkes erkenden ogrenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?