2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eger senı 20 gun snra kalp atısı ıcın cagırdıysa gebelıgın daha cok cok yenı demektır :)

Senin adina sevindimdarisi artik benim basima cikmak zorundayim canim sordu gitti gibi dusunme sakin icerde kayinvalidem var birszda yankarina geceyim cok opuyorum tesekkur ediyorum verdigin cevaplara:)

Hiii ben 16sindagordum keseyi ozaman normal gec cagirmasi ayyyy aklim burda ama gitmem lazimmm (( neyse opuyorum canim tekrar tesekkurler fistik;(

Selam, bende uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyordum nihayet gebeyim daha öğreneli 10 gün oldu:) muhtemel doğum tarihim 18.mart.2015 listeye beni de ekler misiniz..

Selam, bende uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyordum nihayet gebeyim daha öğreneli 10 gün oldu:) muhtemel doğum tarihim 18.mart.2015 listeye beni de ekler misiniz..

merhaba benimde muhtemel 18 mart gibi inşallah. Bende öğreneli 10 gün oldu, hayırlı olsun Iğdırdayım ben. Bundan sonra buradan takılacaz artık :)

bizde kalp atışını duyamadık keseyi ancak gördük 5+5 benimki. Herkesin hamileliği hayırlı olsun. 1 hafta sonra inşallah Kalp atışını görürüz kızlar.

Seninle aynısı Günlerimiz benimde 4 haziran.bebeğim programı 11 mart diyo burası 12 mart neyi yapıcam tarihe şaştım valla.benimde midem acayip kaynıyor bugün başım tepe nasıl yandı sorma isteyim işyeri uzak ve yürüyorum ondan sanırım.canın bişeyler istemeye başladı mı hiç.sen kalp atışı duymuştum çarşamba darısı başıma ve bekleyen herkese.heycanlıyım.

merhaba kızlar bende nasip olursa mart 2015 annesi olacağım 2.çocuğumuz olacak kısmetse sat:3 haziran 10 mart gösteriyor doğum tarihi.benide listeye eklerseniz sevinirim.daha önce ekim 2009 annesi olmuştum.yine burda arkadaşlarla çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk inşallah yine öyle olur.ben daha kalp atışlarını duymadım yarın gidicem doktora nasipse duyucaz.eskişehirdeyim.ilk çocuğumda yumurtlama tedavisyle olmuştu bu hamileliğimde yine öyle oldu çok şanslıyımki ikiside çatlatma iğnesini olduğum ilk ayda tuttu.herkese hayırlı olsun sağsalim hepberaber doğururuz inşallah.

walla canım burdakı tarıhe gore dogurmıcaz kı kasma o yuzden :) canım henuz bıseyler ıstemıyo ama mıgdem kaynıyo hele sabahları ac uyanıyorum mıgdem daha beter bulanıyo hem de acıkıyorum bı yandan 7. haftada artık kusmaya baslıcakmısım.off yaa haftaya da goresunda koyde olucam kaynanamın we esımın akrabalarının yanında.. dusunemıyorum kendımı o halde koyde

canım geçmişi biraz okudum da bebişin iyiymiş maşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

benim son durum da şöyle;
bugün doktora gittim ,geçen hafta 4 mm. görünen ve bir kaç gün hiç büyümeyen kese bugün 1cm. olmuş.
doktor kürtaj olabilir derken ,şimdi herşey iyi dedi.
gebelikte ne olacağı belli olmuyor dedi.
2 hafta sonrasında bile gelişmeye devam eden var diyerek ,progestan verdi.
5 gün kadar sonra da tekrar gidicem inşallah.
ben kabullenmiştim düşüğü mecburen tabi,kolay değil ama diğer çocuklarımla vakit geçiririm falan diye üzüntümü atmıştım.
şimdi yine kesede gelişme olunca yine merak başladı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

7. haftada kusmayami baslaniliyor.ben 7. haftaya girdimde korkuyorum.suan bulanti ve ogurtu var..

Kalp atışını duyan annişler hepinizin gözü aydın darısı başımıza yarın gidicem ben de, inşallah hersey yolundadir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay yaa hadı gozun aydın :) bende yarın ıftardan sonra gıdıcem doktora kalp atısları ıcın :) ınsallah bende hayırlısıyla duyarım bebısımın sesınııı

sağol canım darısı başına
çok güzeldi dr. 15 sonrasına gün verdi bu günler nasıl gelir bilmiyorum

Son düzenleme:

Merhaba hoşgeldin sat ve terminlerimiz aynı seninle hayırlı olsun bebişin 😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba benimde muhtemel 18 mart gibi inşallah. Bende öğreneli 10 gün oldu, hayırlı olsun Iğdırdayım ben. Bundan sonra buradan takılacaz artık :)
Selam kizlar benimde 18mart beklenen dogum tarh ama 2. Oldugu icin 11 mart gibi alinir sanirim
ben ogreneli cok oluyor tesaduf hastalanmam uzere drda bhcg ile cikmisti :)

Aramiza hosgeldiniz benim kizimda ekim bebegi olacakti ama dayanamayip eylulde dogdu ekim 2010 annelerini unutmuyorum hala gorusuyoruz cok iyi arkadasliklar kurduk dilerim burasida oyle olur

Canimm cok sevindim hadi hayirlisi olsun insallah sag salim alirsin bebisini kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…