Canim cok sagol aciklama icin yarin tiroit icin doktora gidecem sonra kendi doktorumla gorusecem konuyu ilac kullanirim verirse ama gec kalmamisimdir demi7+3 olduk sıkıntı olur mu ki ... Bulanti ilacinida mecbur kalmadikca kullanmam doktor acile gel daha mantikli dedi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Pff su bulantilar cok feci bir sekilde benide vurmus durumdaSeninle aynısı Günlerimiz benimde 4 haziran.bebeğim programı 11 mart diyo burası 12 mart neyi yapıcwam tarihe şaştım valla.benimde midem acayip kaynıyor bugün başım tepe nasıl yandı sorma isteyim işyeri uzak ve yürüyorum ondan sanırım.canın bişeyler istemeye başladı mı hiç.sen kalp atışı duymuştum çarşamba darısı başıma ve bekleyen herkese.heycanlıyım.
Selam kizlar benimde 18mart beklenen dogum tarh ama 2. Oldugu icin 11 mart gibi alinir sanirim
ben ogreneli cok oluyor tesaduf hastalanmam uzere drda bhcg ile cikmisti :)
benim son durum da şöyle;
bugün doktora gittim ,geçen hafta 4 mm. görünen ve bir kaç gün hiç büyümeyen kese bugün 1cm. olmuş.
doktor kürtaj olabilir derken ,şimdi herşey iyi dedi.
gebelikte ne olacağı belli olmuyor dedi.
2 hafta sonrasında bile gelişmeye devam eden var diyerek ,progestan verdi.
5 gün kadar sonra da tekrar gidicem inşallah.
ben kabullenmiştim düşüğü mecburen tabi,kolay değil ama diğer çocuklarımla vakit geçiririm falan diye üzüntümü atmıştım.
şimdi yine kesede gelişme olunca yine merak başladı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
benim son durum da şöyle;
bugün doktora gittim ,geçen hafta 4 mm. görünen ve bir kaç gün hiç büyümeyen kese bugün 1cm. olmuş.
doktor kürtaj olabilir derken ,şimdi herşey iyi dedi.
gebelikte ne olacağı belli olmuyor dedi.
2 hafta sonrasında bile gelişmeye devam eden var diyerek ,progestan verdi.
5 gün kadar sonra da tekrar gidicem inşallah.
ben kabullenmiştim düşüğü mecburen tabi,kolay değil ama diğer çocuklarımla vakit geçiririm falan diye üzüntümü atmıştım.
şimdi yine kesede gelişme olunca yine merak başladı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merhabalarmuhtemelen aynı tarihlerde doğum yapcağız:)benimde kan testi sonuçcu çıktı 2057:) 5 haftalık hamleyimm çok şükür bu cuma da doktora gidicem:) inş kesyi görmeye:) yaa yazılanları okuyunca çok korkyuromm allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş
günaydın,ben de dün sabah hastaneye gittim kanamam olduğu için,keseyi gördük ama bebeği göremedik..bayram sonrası tekrar gideceğim ,moral bozucu ama o kadar çok okudum ki bu durumu tekrar ümitlenmeye başladım:))ilk hamileliğimde 9 ay kusmuştum şimdi bulantı da yok kendimi hiç hamile gibi hissedemiodum kanamam da olunca..umarım aksilikler yaşanmaz ve hayatlar bizimle buluşur:)
Merhabalar . Nasıl gidiyor hamişlik bakalım benim gibi doktora gitmeyen varmı acaba. Bi iki hafta geçsin öyle giderim belki dayanabilirsem tabi :) Sorularım var benim birde birinci oruç tutuyormusunuz tutmuyorum ama içim rahat değil öğrenene kadar gayet güzel tutuyordum çünkü. bir de vitamin kullanmasam sağlıklı ve düzgün beslensem olurmu ?
Birde hasta olacakmış gibi karnımda ağrı var bu normalmi acaba.
günaydın,ben de dün sabah hastaneye gittim kanamam olduğu için,keseyi gördük ama bebeği göremedik..bayram sonrası tekrar gideceğim ,moral bozucu ama o kadar çok okudum ki bu durumu tekrar ümitlenmeye başladım:))ilk hamileliğimde 9 ay kusmuştum şimdi bulantı da yok kendimi hiç hamile gibi hissedemiodum kanamam da olunca..umarım aksilikler yaşanmaz ve hayatlar bizimle buluşur:)
Şimdilik folik asit kullanman yeterli cnm bende bıraktım vitamini zaten kilom var .telefondan göremiyorum ama yeni gebelik heralde karın agrın olabilir.6.haftada ilk dr kontrolüne gidebilirsin.
Ben ramazana 2 gün kala ögrendim oruç tutmuyorsun dedi direk doktor.inşallah sonra telafi ederim
yarın 7+0 olucaz teyzesııııbenım ufak ufak bulantılarım dewam edıyo. mıgdem kaynıyo boyle bı tuhaf.ya hem karnım ac hem mıgdem bulanıyo yemek yemek dahı ıstemıyorum kıı 8. haftada artık kusmaya baslarmısım
kızlar sızde de bulantı fln basladı mı
Merhabalar . Nasıl gidiyor hamişlik bakalım benim gibi doktora gitmeyen varmı acaba. Bi iki hafta geçsin öyle giderim belki dayanabilirsem tabi :) Sorularım var benim birde birinci oruç tutuyormusunuz tutmuyorum ama içim rahat değil öğrenene kadar gayet güzel tutuyordum çünkü. bir de vitamin kullanmasam sağlıklı ve düzgün beslensem olurmu ?
Birde hasta olacakmış gibi karnımda ağrı var bu normalmi acaba.
Olmadi haftaya giderim artik
Günaydın mart anneleri....
düne göre bugün daha iyiyim ...eylül gelsede rahat döneme girebilsek yinede şükrediyorumki ya bu zamanlarda okulda olsaydık daha zor olacaktı
canım senle aynı durumdayız bende geçen pazartesi öğrendim hamileliğimi o günden beri tutmuyorum içim çok huzursuz ama yarın tutacağım allahın izni ile karın ağrısı bendede oldu dün akşam hatta bayağ korktum çünkü 2 gün önce bi nedenden dolayı koltuk kaldırmıştım sanırım düşüyor dedim ama sabaha hiçbi ağrı kalmamıştı ?
canım senle aynı durumdayız bende geçen pazartesi öğrendim hamileliğimi o günden beri tutmuyorum içim çok huzursuz ama yarın tutacağım allahın izni ile karın ağrısı bendede oldu dün akşam hatta bayağ korktum çünkü 2 gün önce bi nedenden dolayı koltuk kaldırmıştım sanırım düşüyor dedim ama sabaha hiçbi ağrı kalmamıştı ?
kızlar kontroller için özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlete mi? ben devlete gittim özelde kadın doktor yok diye ama emin olamadım:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?