2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim canım. Ben 10 yıldır tiroid hastasıyım ilaç kullaniyorum sormak.istedigin olursa yardimci.olurum

Pff su bulantilar cok feci bir sekilde benide vurmus durumda

ablacım çok ama çok sevindim benimde mucize bir şekilde kesede bebeğim oluştu doktor şaşırdı ama kalp atışı dakkada 100 olması gerekirken 50 idi bilmiyorum bide bebek kesenin tam ortasında durmuyor kenarında duruyor yukarı taraf kenarda

Gözün aydın cnm inatçı bir bebişin olacak demekki yaşama tutunmaya çalışıyor.

Ben sağlık ocağına kan verdim şimdilik bakalım benim 2.bebiş olduğu için hastaneye hemen gitmeyim diyordum ama merak etmiyor da değilim hayırlısı artık

Günaydın mart anneleri....
düne göre bugün daha iyiyim ...eylül gelsede rahat döneme girebilsek yinede şükrediyorumki ya bu zamanlarda okulda olsaydık daha zor olacaktı

Merhabalar . Nasıl gidiyor hamişlik bakalım benim gibi doktora gitmeyen varmı acaba. Bi iki hafta geçsin öyle giderim belki dayanabilirsem tabi :) Sorularım var benim birde birinci oruç tutuyormusunuz tutmuyorum ama içim rahat değil öğrenene kadar gayet güzel tutuyordum çünkü. bir de vitamin kullanmasam sağlıklı ve düzgün beslensem olurmu ?
Birde hasta olacakmış gibi karnımda ağrı var bu normalmi acaba.

günaydın,ben de dün sabah hastaneye gittim kanamam olduğu için,keseyi gördük ama bebeği göremedik..bayram sonrası tekrar gideceğim ,moral bozucu ama o kadar çok okudum ki bu durumu tekrar ümitlenmeye başladım:))ilk hamileliğimde 9 ay kusmuştum şimdi bulantı da yok kendimi hiç hamile gibi hissedemiodum kanamam da olunca..umarım aksilikler yaşanmaz ve hayatlar bizimle buluşur:)

Rabbim hayırlısını versin inşallah bol bol dua et umarım bir sorun çıkmaz

Şimdilik folik asit kullanman yeterli cnm bende bıraktım vitamini zaten kilom var .telefondan göremiyorum ama yeni gebelik heralde karın agrın olabilir.6.haftada ilk dr kontrolüne gidebilirsin.
Ben ramazana 2 gün kala ögrendim oruç tutmuyorsun dedi direk doktor.inşallah sonra telafi ederim

Geçmiş olsun cnm

vitamin çok kilo yapıyor evet kilo yanında ilacı sevmiyorum bir ara elevitte domuz katkısı çıkmış diye haberler geziyordu ortalıkta hepten soğudum.

7. Haftaya girerken basladi benim bulantilar ve maalesef her ogunden sonra da cikariyorum

canım senle aynı durumdayız bende geçen pazartesi öğrendim hamileliğimi o günden beri tutmuyorum içim çok huzursuz ama yarın tutacağım allahın izni ile karın ağrısı bendede oldu dün akşam hatta bayağ korktum çünkü 2 gün önce bi nedenden dolayı koltuk kaldırmıştım sanırım düşüyor dedim ama sabaha hiçbi ağrı kalmamıştı ?

kızlar kontroller için özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlete mi? ben devlete gittim özelde kadın doktor yok diye ama emin olamadım:44::44::44:

Olmadi haftaya giderim artik

Günaydın mart anneleri....
düne göre bugün daha iyiyim ...eylül gelsede rahat döneme girebilsek yinede şükrediyorumki ya bu zamanlarda okulda olsaydık daha zor olacaktı

Siz sanslisiniz, ben bu haftayi yillik izinle kurtardim ama bayramdan sonra servisle 1 saatlik yol ve trafik beni bekliyor... Sanirim midem hep bos gezmem gerekicek

İlkinde böyle olmuş muydu hatırlamıyorum ki sürekli ağrı var yani katlanılmayacak değil de insan birşey mi var diye korkuyor. Ben tutmayacam sanırım orucu 5 gün filan kaldı ama

kızlar ben öğrendiğimden beri tutuyorum çok iyiyim keşke bırakmasaydınız. Kasıklarınız ağrıyor benim ağrıyor normalmiş ilk aylar ağrıyormuş. Daha doktora gitmedim yeni gidicem yarın bakalım hayırlısı öğreneli 1 hafta oldu

kızlar kontroller için özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlete mi? ben devlete gittim özelde kadın doktor yok diye ama emin olamadım:44::44::44:

ben daha gitmedim ama yaşadığım yerde bir özel bir de devlet hastanesi var sanırım özele gitcem devlete soru bile soramıyoruz tuhaflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…