kızlar kontroller için özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlete mi? ben devlete gittim özelde kadın doktor yok diye ama emin olamadım:44::44::44:
İlkinde böyle olmuş muydu hatırlamıyorum ki sürekli ağrı var yani katlanılmayacak değil de insan birşey mi var diye korkuyor. Ben tutmayacam sanırım orucu 5 gün filan kaldı ama
kızlar ben öğrendiğimden beri tutuyorum çok iyiyim keşke bırakmasaydınız. Kasıklarınız ağrıyor benim ağrıyor normalmiş ilk aylar ağrıyormuş. Daha doktora gitmedim yeni gidicem yarın bakalım hayırlısı öğreneli 1 hafta oldu
ben daha gitmedim ama yaşadığım yerde bir özel bir de devlet hastanesi var sanırım özele gitcem devlete soru bile soramıyoruz tuhaflar
canım ben devlete gidicem burda özelde tahlillere çok para alıyor. Devletteki doktor çok iyi ama doğum yaptırmıyor. Özele gideceğim doktorda çok iyi
hayırlı olsun canım benim orucu bırakma nedenim 46 kilo olmam aslında zaten 2 kilo vermiştim başından beri bünyem zayıf diye tutma dedi herkes kasık ağrısı çok nadir oluyor bende ağrıya kanama eşlik etmediği ve dayanılmaz olmadığı sürece sorun yokmuş ama tabi dr kontrollerini aksatmamak kaydı ile :) en son kan değerin kaçtı benim birz düşük olduğu için dr 1500 2000 olunca kese anca görünür onun için bayramdan sonra gel dedi
Valla ben de ilk defa dün gittim ama doktor konuşturmadı bile doğru düzgünzar zor ağrılarımı sorabildim ona da normal dedi ama içim rahat değil
burada sadece iki hastane oldugu için secenek azalıyordoktorun iyi olup olmadıgını anlayamadım bile acıkcası
şiddetli ve kanamalı olursa korkun diyor dr lar öle bişey olursa hemen doktora git ben progestan içiyorum bide tedbir amaçlı verdi dr aslında bi dr a görünseydin iiydi ben gittim tabi henüz kese yoktu temmuz 31 e randevu verdi o zaman kadar ilacını içi eğer kanaman olursa hemen gel dedi ..
Kızlar dua edin birazdan hastaneye gidicem bebegimin birini kaybetmistim geçen hafta inşallah diğeri iyidir
Valla ben de ilk defa dün gittim ama doktor konuşturmadı bile doğru düzgünzar zor ağrılarımı sorabildim ona da normal dedi ama içim rahat değil
burada sadece iki hastane oldugu için secenek azalıyordoktorun iyi olup olmadıgını anlayamadım bile acıkcası
seninde hayırlısı olsun canım. Allah sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıb etsin. çok zayıfsınKim bilir ben nasıl olucam en son 54 kiloydum Tatlım benim şöyle ben normalde adet tarihim hep 5 gün falan öne atar. Hazıranda 14 adet tarıhım erken olmayınca 14'ünde test yaptım. çizgi silik çıktı. Kan testi yaptım değerim 271 çıktı. 2-3 haftalık hamilelik değeri ise 335-392 olarak gösteriyordu. Sonra arkadaşım erken yaptın o yüzden öyle bekle tekrar yap dedi. ;sonra test yaptım geçen 2. çizgi bayağı belirgin. Rapor alıcam da tatil yapmak için bayramdan sonraya biraz zaman yakın olsun dedim canım
işte bende gidip boş boş gelmeyim diyorum bir keseyii görelim kalp atışını duyalım istiyorum .vitamin folik asit filan kullanıyor musunuz?
haklısın canım ama ne olur ne olmaz baktırdım ben işte doktorumda yakındı gittim :) ben bebeği 11 aydır istediğim için zaten folik asit içiodum vitamin falan şuan vermedi sadece progestan verdi o kadar
ben peşembe yaptım testi 2.çizgi çok silik çıktı dünde yaptım biraz daha belirgindi dün kanda verdim bakalım bugün çıkacak sonuç. Yani çok yeni merkeze 70 km gitmek zor .birde çok fazla ultrasone girmenin bebeğe zararı varmış en azından ses dalgaları ile rahatsız oluyorlarmış onun için ilkindeki gibi ikidebir usgye girmeyi düşünmüyorum bir aksilik çıkmazsa.
Geçmiş olsun cnm
senin değerin iyi çıkmış ben 20 haziranda adet olmuştum 12 veya 13 gün yumurtlamaydı 26 günde bir oluyorum hep 25. Gün test yaptım çizgiyi görünce kan verdim 24,27 çıktı 2 gün sonra 84 iki gün sonrada 180 oldu dr daha yaptırma bayramdan sonra gel dedi ama ben bu akşam tekrar yaptırcam meraktan 5 gün geçti ve değerimin 1000 civarı olması lazım şuan onun için değerlere takılma. Bana geç döllenme olmuş olabilir diyorlar ama geç yumurtlamadımki öle olsun bende pek bişey anlamadım belkide biokimyasal olacak oda anca bu akşamki test sonucumda kesinleşir
fatma dün yazılanları kaçırdın arada, listeye benim pıtpıt ları eklemeni istemiştim. bi de samsun, 37 yaş diyebilirsin.
bu arada oruç tutuyorum ben dr.a sordum. bebek 3 ay bizden beslenmiyo o yüzden sana bi zararı yoksa zorlanmıyorsun tut dedi. zaten bitiyo oruç bu zamana kadar tuttum. tabi herkesin durumu farklı kararı da farklı bu konuda, kendimizi nasıl hissediyosak ona göre..
anlaşılan senin bir evladın daha var allah bağışlasın tabi benim ilk ya ondan böyleyim :)) birgün ikinci olursa bu kadar evhamlı olmam sanırım
Merhaba hoşgeldin sat ve terminlerimiz aynı seninle hayırlı olsun bebişin 😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?