Çok güzel bir rüyaymış Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize.eheheh benim için rüya koca duymuş olsa onun içinde kabus olurdudaha saçma sapan çok rüyalar gördüm ama en güzelini buakşam gördüm bende, doğurmuşum evimdeyim kel tüy gibi saçları olan bi bebek yatıyo yanımda bnde bi telaş nasıl emzircem nasıl bakcam diye sonra ellerine bakıyorum tırnakları uzun parmakları tombul ayy aynı babasınn elleri diyorum parmağımı kavrıyo minnacık bi el aşık oluyorum ay yazarken gözlerim doldu duygulandım
Bizde geçen gün düğün derneği izledik tekrar ve ben bayılacaktım gülmketen senin gibi düşündüm bende :)Günaydın kızlar,
Akşam beni bir gülme krizi aldı ama öyle böyle değil,zerrin özer gibi ıııılaya ııılaya güldüm dakikalarca,yüzüm gözüm şişti:))sonra da bi korku aldı ay çok güldüm ya doğurursam ya bişi olursa diye.ne acayip ruh hali şu hamilelik yaaa...
Meltem canın sıkılıyosa uzan dinlen:))arkadaşım....eşimin arkadaşının hanımı 2 ay once dogum yapmıştı..
Gider geliriz zaten ailece en samımı oldugumuz cıft onlar.
Acaba yemege mi cagırsam içimden geldi :/
Ne dersiniz ?
yok ya çaya çağır en kötü ne yemeği :)eşimin arkadaşının hanımı 2 ay once dogum yapmıştı..
Ne dersiniz ?
Nasıl iyi hissediyosan öyle davran
İster bize anlat istersen evdeyken tv aç vs. ben cips yesem geçiyo herşey mesela
Ama kafanı dağıt bi şekilde, değmez cidden
şu sıralar çok fazla duygusalım herşeyi takıyorum kafama
eskiden böyle değildim ark bile yetiyodu bana
yada farklı aile bilmediğim şeyler
artı birde çevremde hiç görmediğim şeyleri duyunca geriliyorum ister istemez..
Bu arada biz eşimle liseden sınıf arkadaşıyız
O uzaktan izleyip böyle hayaller kuruyomuş taa o zamanlar bile
Meltem canın sıkılıyosa uzan dinlen:))arkadaşım....
Kaşınma:))
yok ya çaya çağır en kötü ne yemeği :)
meltemmm ne yemeği canım
ben iki kişi zor yapıyorum
makineye bile bulaşık koymaya üşeniyorum keyfine bak dinlen :)
eşimin arkadaşının hanımı 2 ay once dogum yapmıştı..
Ne dersiniz ?
AY EVE GIDICEM yemek yapıcam daha bak aklıma geldi :)meltemmm ne yemeği canım
ben iki kişi zor yapıyorum
makineye bile bulaşık koymaya üşeniyorum keyfine bak dinlen :)
Hem yeni evlisin, borçlar hemde hamilelik ondan olmuştur
Bi de ilk zaman herkes şoka giriyo ne aileler varmış ey gidi gibisinden
Alışırsın, herşeyi görme duyma o esnada cevabını ver çekil
Evine gelince herşey kapının dışında kalsın, ayaklarını uzat keyfine bak ( :
Ayyy brova herseyini hatirliyorsun.ama ben hala acik açık konusamadim sorun ciksin istemiyorum ama tak etti canima. Esim nedense cocuk ona gore baya küçük olduğundan çocuk gibi goruyor gerci benden de 6yas kucuk ama erkek sonucta. Annemler vardi bizde o bile şaşırdı sürekli geliyor anahtari bile var diye. Bende rahatsız oldugumu soyledim ama annem tam eski kafa kadinlardan aman kızım gitceniz zaten yakinda idare et dediAyy hatırlamam mı!!!şaşırdım ama yani eşin koskoca adam aslında çözebilir bu mevzuyu.ben zaten çok karşıyım böyle şeylere.ben evde yalnızken kaynım bile gelmez bize ki 10 yaş küçük benden çocuk benim gözümde.kapıdan bişi bırakır sarılırım öperim ama gel demem,laf olsun diye desem büyük ihtimalle o da girmez.
Bide yeni evlisiniz bayan bile olsa sürekli gelmesi hatta anahtarı vardı galiba hiç hoş değil.
AY EVE GIDICEM yemek yapıcam daha bak aklıma geldi :)
Demetçim çok uzun yıllar tanıdığım bi adamla evlendiğim halde ilk 6 ay çok zordu..evi süpürürken birden durup,napıyorum ben ya burası kimin evi,bundan sonra hayatım bumu diyee ağlama krizine giriyodum.eşime kızdığımda kapıyı vurup gidemediğim için deliriyodum.birsürü şey bana çok zor gelmişti.şu sıralar çok fazla duygusalım herşeyi takıyorum kafama
eskiden böyle değildim ark bile yetiyodu bana
yada farklı aile bilmediğim şeyler
artı birde çevremde hiç görmediğim şeyleri duyunca geriliyorum ister istemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?