2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel bir rüyaymış Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize.

eşimin arkadaşının hanımı 2 ay once dogum yapmıştı..
Gider geliriz zaten ailece en samımı oldugumuz cıft onlar.
Acaba yemege mi cagırsam içimden geldi :/
Ne dersiniz ?

Bizde geçen gün düğün derneği izledik tekrar ve ben bayılacaktım gülmketen senin gibi düşündüm bende :)

Nasıl iyi hissediyosan öyle davran
İster bize anlat istersen evdeyken tv aç vs. ben cips yesem geçiyo herşey mesela
Ama kafanı dağıt bi şekilde, değmez cidden

şu sıralar çok fazla duygusalım herşeyi takıyorum kafama
eskiden böyle değildim ark bile yetiyodu bana
yada farklı aile bilmediğim şeyler
artı birde çevremde hiç görmediğim şeyleri duyunca geriliyorum ister istemez..

Hem yeni evlisin, borçlar hemde hamilelik ondan olmuştur
Bi de ilk zaman herkes şoka giriyo ne aileler varmış ey gidi gibisinden
Alışırsın, herşeyi görme duyma o esnada cevabını ver çekil
Evine gelince herşey kapının dışında kalsın, ayaklarını uzat keyfine bak ( :

aynen öyle herşey farklı ve birden gelişince
bende depresyona bağladım:)

Ayyy brova herseyini hatirliyorsun.ama ben hala acik açık konusamadim sorun ciksin istemiyorum ama tak etti canima. Esim nedense cocuk ona gore baya küçük olduğundan çocuk gibi goruyor gerci benden de 6yas kucuk ama erkek sonucta. Annemler vardi bizde o bile şaşırdı sürekli geliyor anahtari bile var diye. Bende rahatsız oldugumu soyledim ama annem tam eski kafa kadinlardan aman kızım gitceniz zaten yakinda idare et dedi acaba ben diyorum annemler yarın gidiyor onlar dedi diye bahane edip rahatsiz oldugumu acikca dile getirsemmi

Demetçim çok uzun yıllar tanıdığım bi adamla evlendiğim halde ilk 6 ay çok zordu..evi süpürürken birden durup,napıyorum ben ya burası kimin evi,bundan sonra hayatım bumu diyee ağlama krizine giriyodum.eşime kızdığımda kapıyı vurup gidemediğim için deliriyodum.birsürü şey bana çok zor gelmişti.
İlk zamanlar ne olursa olsun zor.bambaşka ailelerde büyüyen iki kişi aile oluyo neticede.bide üstüne hamilesin çok çok normal ruh halin canım..paylaş burda rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…