Aramiza hosgeldiniz benim kizimda ekim bebegi olacakti ama dayanamayip eylulde dogdu ekim 2010 annelerini unutmuyorum hala gorusuyoruz cok iyi arkadasliklar kurduk dilerim burasida oyle olur
kızlar kontroller için özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlete mi? ben devlete gittim özelde kadın doktor yok diye ama emin olamadım:44::44::44:
Kızlar bizde de düzelme olurmu kalp atış hızı düzelirmi günler geçiyor ama çok değişik duygular içindeyim bebeğe bağlanmak istemiyorum neden böyle oldu da diyemiyorum eğer sağlıksızsa düşmesini beklemekten başka çarem de yok herhal de napacağım ben
merhaba benimde muhtemel 18 mart gibi inşallah. Bende öğreneli 10 gün oldu, hayırlı olsun Iğdırdayım ben. Bundan sonra buradan takılacaz artık :)
Allahin mucizeleri bitmeZ cok sukur hayirli olsun:)benim son durum da şöyle;
bugün doktora gittim ,geçen hafta 4 mm. görünen ve bir kaç gün hiç büyümeyen kese bugün 1cm. olmuş.
doktor kürtaj olabilir derken ,şimdi herşey iyi dedi.
gebelikte ne olacağı belli olmuyor dedi.
2 hafta sonrasında bile gelişmeye devam eden var diyerek ,progestan verdi.
5 gün kadar sonra da tekrar gidicem inşallah.
ben kabullenmiştim düşüğü mecburen tabi,kolay değil ama diğer çocuklarımla vakit geçiririm falan diye üzüntümü atmıştım.
şimdi yine kesede gelişme olunca yine merak başladı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar bizde de düzelme olurmu kalp atış hızı düzelirmi günler geçiyor ama çok değişik duygular içindeyim bebeğe bağlanmak istemiyorum neden böyle oldu da diyemiyorum eğer sağlıksızsa düşmesini beklemekten başka çarem de yok herhal de napacağım ben
ne güzel ben bu akşam doktora gidicem kalp atışlarını duymaya inşallah duyarız.sen duydunmu.ben geçen hafta gittiğimde 5+1 demişti doktor benim hesabıma göre5+6 idi sadece keseyi gördük.bakalım bugün ne olacak.
Valla ben de ilk defa dün gittim ama doktor konuşturmadı bile doğru düzgünzar zor ağrılarımı sorabildim ona da normal dedi ama içim rahat değil
burada sadece iki hastane oldugu için secenek azalıyordoktorun iyi olup olmadıgını anlayamadım bile acıkcası
fatma dün yazılanları kaçırdın arada, listeye benim pıtpıt ları eklemeni istemiştim. bi de samsun, 37 yaş diyebilirsin.
bu arada oruç tutuyorum ben dr.a sordum. bebek 3 ay bizden beslenmiyo o yüzden sana bi zararı yoksa zorlanmıyorsun tut dedi. zaten bitiyo oruç bu zamana kadar tuttum. tabi herkesin durumu farklı kararı da farklı bu konuda, kendimizi nasıl hissediyosak ona göre..
arkadaşlar merhaba ;
bazı ultrasonlarda acaba hafta hesabını yumurtlama gününe göre mi yapıyorlar.
bu hafta tam 6 haftam bitti ,ama yumurtlamadan tam 1 ay geçti yani 4 hafta,21 hazirandı yumurtlama tarihim.
dün doktor ultrasonda tam 4 haftalık ,zaten kese 1cm. olunca 4 haftalık diyoruz dedi.
karından bakılan ultrason bu.
hadi desek ki sat a göre 4 hafta o zaman bugun beklenen adet günüm olması gerek ve bat günü karından ultrasonla 1cm. kese görülmesi imkansız.
vajinal olarak o da bat tan birkaç gün sonra birkaç mm. ancak görünüyor.
yani benim hamileliğim acaba gerçekten 6 hafta ile uyumlu mu.
ben anlayamadım bu işi.
Kızlar 1:30 da randevum var doktara gidicem inşallah kalp atışını duyarım 2 ci defa gitcem inşallah hayırlısı olur dua edin hayırlı haberlerle gelim.. allahım epimizin yardımcısı olsun..
Kızlar 1:30 da randevum var doktara gidicem inşallah kalp atışını duyarım 2 ci defa gitcem inşallah hayırlısı olur dua edin hayırlı haberlerle gelim.. allahım epimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?