2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aramiza hosgeldiniz benim kizimda ekim bebegi olacakti ama dayanamayip eylulde dogdu ekim 2010 annelerini unutmuyorum hala gorusuyoruz cok iyi arkadasliklar kurduk dilerim burasida oyle olur

ben görüşemiyorum çalıştığım için çok giremedim sonra orda kaldı gitti.2.çocuk için nasıl hissediyorsun sanki 1.gibi değil.onda daha heyecan vardı şimdi biraz zor geliyor yaşım 33 baya zor gelecek bu hamilelik sanırım. ama kardeş olsun diye uğraştık işte Allah ım nasip ederse sağsalim kucağımıza alırız inşallah.

Kızlar bizde de düzelme olurmu kalp atış hızı düzelirmi günler geçiyor ama çok değişik duygular içindeyim bebeğe bağlanmak istemiyorum neden böyle oldu da diyemiyorum eğer sağlıksızsa düşmesini beklemekten başka çarem de yok herhal de napacağım ben

kızlar kontroller için özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlete mi? ben devlete gittim özelde kadın doktor yok diye ama emin olamadım:44::44::44:

canım hangi şehirde yaşıyosun özel hastanelerde kadın doktor oluyo ama bence kadın doktor takıntısı yapma.iyi olsun yeterki.ben 7 yıldır özelde aynı doktora gidiyorum her konuda çok güveniyorum doktoruma. başka doktora gitmeyi denedim ama inanılmaz şeyler yaşadım asla vazgeçemem doktorumdan önemli olan doktorla olan iletişim güven.sonra zaten ister istemez ayakların seni o doktora götürüyo.ilk gebeliklerde genellikle doktor sıkıntısı çok oluyo genelde.

yapabileceğimiz tek şey dua canım hepimiz için bizde durumumuzun ne zaman nasıl olacağını bilemeyiz. bi bakarsın inşallah sağsalim almışsın kucağına.

Benim doktorumda erkek ama hayatta degismem doktorumu :) cok komik bi adam insani ferahlatiyo.. Benim midem cok bulaniyo dedim yanimda annem vardi sor bakim annene bi onunda midesi bulanmis mi dedi :) ana olmak öyle kolay degil. Dedi sırıttı bulanacakkkk tabiii dedi hap verdi ama cok tavsiye etmiyorum cok mecbur gelirsen acile gel serum taksinlar dedi :) dalga geciyo oglan olmazsa yandin sen ilk erkek olmali filan diyo :) kaynana dilinden kurtulamaZsin diyo ay cok komik bi adam :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Allahin mucizeleri bitmeZ cok sukur hayirli olsun:)

Allahin izniyle duzelir canim kotu dusunme ama dedigin gibi kendini cok kaptirma bidahaki kontrolune kadar sabret ozmn hersey belli olur

nokta

ben doktora gittim canim onlar cok farkli hesapliyorlar ben simdi 6+6 dayim bana turkiyedeki gebelik hesabina gore 7.hafta icindeyim burdaki doktorlara gore 6. haftam bitmek uzere. yarin ultrason kontrolum var zar zor bi randevu ayarladik insaALLAH hersey yolundadir

Evet doktorlar ters biraz.ben geçenlerde harun gökçe engine gittim devlette.çok iyi terslik hiç.sırf ben istedim isim rahat etsin diye beta hcg tahlil istedi. .rahat bişeyler sorabilirsin. .gitmek istersen .çanakkale devlet hastanesi kadın doğum harun gökçe engin.

selam kizlar nasilsiniz mide bulantilarina bu kadar sevincegim aklima gelmezdi iki gundur bulanti fazlalasti acik kirmizi lekelenme yine var ama sonra kahverengiye donusuyor yarin ultrason randevum var insaALLAH hersey yolundadir...

günaydın arkadaşlar bende dün doktoruma gittim bebeklerimin kalp sesini duyamadım ama gördüm allaha şükürler olsun doktorum bebegin kalp sesini duymasının zararlı olabilecegini söyledi o yüzden dinletmedi ama gösterdi

Yok cnm kaçırmadımda 2 gündür eşim pc yi götürüyor telefondanda zor oluyor

arkadaşlar merhaba ;
bazı ultrasonlarda acaba hafta hesabını yumurtlama gününe göre mi yapıyorlar.
bu hafta tam 6 haftam bitti ,ama yumurtlamadan tam 1 ay geçti yani 4 hafta,21 hazirandı yumurtlama tarihim.
dün doktor ultrasonda tam 4 haftalık ,zaten kese 1cm. olunca 4 haftalık diyoruz dedi.
karından bakılan ultrason bu.
hadi desek ki sat a göre 4 hafta o zaman bugun beklenen adet günüm olması gerek ve bat günü karından ultrasonla 1cm. kese görülmesi imkansız.
vajinal olarak o da bat tan birkaç gün sonra birkaç mm. ancak görünüyor.
yani benim hamileliğim acaba gerçekten 6 hafta ile uyumlu mu.
ben anlayamadım bu işi.

Benim gittigim 2 dr da sata göre hesaplıyor.sen ne zaman yumurtladıgını biliyormusun.

canım benim 21 haziran gibi olması gerek çünkü hem eşim 21 hazirandan sonra yanımda yoktu.
hem de 1 temmuzda hcg 24 tü yani tam 9 gün sonra .
burdan tahmin ediyorum.
doktorun 4 haftalıkken tam 1cm. kese olur demesi ,heralde sata göre değildir.
yumurtlamaya göredir,
değil mi?
adet günü 1cm. kese fazla bence.
beklenne adet gününde hcg 100 civarı olur deniyor çünkü.

Kızlar 1:30 da randevum var doktara gidicem inşallah kalp atışını duyarım 2 ci defa gitcem inşallah hayırlısı olur dua edin hayırlı haberlerle gelim.. allahım epimizin yardımcısı olsun..

yani yumurtlamaya göre 4 haftalıksa sat a göre tam 6 haftalık bu da uyumlu oluyor benim sat la.
ama doktor neden yumurtlama gününe göre konuştu anlamadım.
geçen hafta 3 haftalık demişti.
ben de dedim 6 haziran sat.
eşim de en son 21 haziran burdaydı dedim.
tamam işte tam 3 hafta ,hesap doğru demişti.

Kızlar 1:30 da randevum var doktara gidicem inşallah kalp atışını duyarım 2 ci defa gitcem inşallah hayırlısı olur dua edin hayırlı haberlerle gelim.. allahım epimizin yardımcısı olsun..

dualarımaz seninle canım insallah sende duyarsın ben dün duymasam da gördüm benim dr dinletmenin bebege zarar verecegini düşündügü için dösterdi sadece

canım artık duyarsın inşaallah.
9. haftandasın.
Allah kontrolünden mutlulukla dönmeyi nasib etsin.

Belirtileriniz varsa en önemlisi göğüs hassasiyeti benim bir tane kürtajım var 9 haftalık kalbi durdu 3 ay önce ağustos annesi olcaktım ama nasip değilmiş göğüsüm bir sarktı ne şiş ne acı anneler hisseder ya dedim olumsuz giden bişey var ama herşeyin hayırlısı rabbim ol derse olur olma derse olmaz allah hepinize yardım etsin hayırlı bir şekilde sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…