2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sende kolay şeyler yaşamıyormuşsun canım
kabul etmiyorum hem 2 yıl var emekliliğine daha hayat ne getirecek bakalm
biraz fazla nazlı kaprisli bikaç saat bile çekemiyorum düşün

canım neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz
bende şimdiden ileriyi düşünüp dert etmeye başladım
yaz kış muhhabbeti yaa kv ve kp öyle düşünüyor
dediğin gibi birde kaprisli nazlı hep oğlu ilgilensin istiyor.

bi çözümü yok mu bu ağrılarının?
Uzun zamandır çekiyosun.. insan uyuyamayınca dinlenemiyor bu sefer daha çok ağrısı oluyor..
ALLAH şifa versin..
Eşine de ALLAH şifa vesin.. kazasız belasız atlatırsınız bu süreci İNŞAALLAH..

Günaydın canlar,ben de erkenciyim bugün.okadar da çiş nöbeti tuttum gece:))uykular gittikçe azalıyor...

ruyamda senı gordum =)) yanı soyle ;
esım bı operasyon gecırecek onu dert etmısım kendıme bana sueklı stres yapma bak cok kolay dıyorsun , bende oldum dıyor amelıyatı anlatıyorsun fln senınle yazısıyoruz sureklı yanı o sekılde gordum =) ne ıyısın dıyorumö rahatlattın benı fln dıyorum =)

Hayırlı sabahlar :)

Dün sabah eşim gittikten sonra uyumuşum ve günüm berbat geçti sersem gibiydim.
Bugün uyumamak için direnicem :)
Hamilelik insanın bünyesini yoruyor .. Alışkanlıklarımda bile zorlanıyorum..

Eşlerimize nazar değdi valla.benim eşim de 2 hafta önce düştü.bir türlü gitmedi doktora ama topallıyodu.geçen hafta zorla götürdüm menüsküsünü yırtmışdoktor ameliyat dedi ama olamam şimdi diyo.yazı beklicez bakalım zorlanmaz inşallah yaza kadar..

Ne yazıkkı =( ılac vermıstı dr kulandım daha kotu olmustum ılacı bıraktım bende dr a soyleyerek ,
sırtıma yastıklar doldurup dıkıne yatarsam anca daha ıyı uyuyabılıyorum yıne hıc degılse hafıflıyor
az kaldı artık bıraz daha cekıcem , dr da dedı senın erken basladı nadırde olsa kımı hamılelerde boyle , gun ıcınde yorulursan daha cok agrır ogeceler dedı ve oyle oluyor ne yazıkkı :S cok yatıncada agrıyorkı =))

amınnn inş hayırlısı ıle atlatalımda , alısverısımıze ısımıze gucumuze bakalım

Allah Allah..bak ben de sana yazdım.benim eşime de ameliyat dedi doktor diye.ilginç oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…