Sen bizim gelinsin yani bende kars liyimKarslı canm.
@demetriaa yazdıklarını yaşadıklarını hep okudum.dusunduklerini paylaşıyorum. Benim Annem hasta olduğu için annemi babamı yanıma aldım. Kizimda sadece bakıciyla kalsın istemedim.yaklasik 5 yıldır böyle. Allah a şükür eşim gayet anlayışlı masallah.beraber yaşıyoruz 2 haftada 1 Kaynanam a gitsem laf oluyor.onlari baş tacı ediyorsun diyor annem.cocugumun yanında eşimin ailesine aşağılayıcı şeyler soyluyor lar.annem 67 babam 74 yaşında.suan benimle konuşmuyorlar.annem sürekli intizar ediyor bana. Bakicim in yanında o müdahale ediyor iki canlı o nasıl böyle diyorsun teyze diyor. Hayatımı kendi ailem zindan ediyor bana.
Demem oki beraber yaşama konusundaki fikrinden asla vazgeçme ev ev üstüne olmaz.surekli konuyu gündeme getirme ama eşinin aklının bir köşesinde hep bulunsun bu.Allah yardımcımiz olsun.kis ta da yaz da da herkes kendi evini bilsin
ayyyy muhabbetler harikaymıs yakızlar hergun okuyorum ama alelacele.. hıc yazamıyorum.. yahu bu kayınvalide eş ailesi derdi herkeste mi var yaa ben bi de cok kücügüm soylemiim sımdı yasımı utandım iki yıllık da evliyim okulum bitmedi daha.. bana da okuyosun aman aksatma diye pek yanasmıyolar.. yazları memleketteler zaten kısları burdalar.. toplasan iki elin parmaklarını gecmez geldıklerı ettıklerı.. ama ilerde cok basımı agrıtıcak gibiler valla uykumun kactıgı kac gunu bılırım ileriyi dusunmekten.. benım kv pek bi nazlı gorseniz yeni gelin o dersiniz cocukları da habire nazlıyor bi acayipler yani heralde kullandıgı depresyon hapları bılmem ne ondan.. nazlamazlarsa olmicak yani... ben tek gelinim iki de gorumcem var onları ablam gibi sevdim ilk gordugumden beri ama kv ile aramda ufacık bısey gectı o da yuzyuze olmadı yani düşünün.. biraz bozuk atıyolar o gunden beri.. ama ben onlar gibi nazlayamamki kocaman kadını.. hayatımda gormedıgım bısey gıcık oluyorum zaten.. beni annem nazlardı hep.. su hale bak.. bi de kp yaslı kv den once gıderse (tabiiki allah bilir belki en evvel ben gidicem) tek oglu olarak bize kalıyor kv... vallahi bunları dusundukce uykularım kacıyor.. kimseyle de paylasamıyorum haksızsam lutfen soyleyın guzel ablalarım
Bende yine bu saatte ayaktayim sirt agrimdan aglicam artik utanmasamve stres yaptim sanirim ruyadan ruyadan ruyaya atladim , esim haftaya bi operastkn gecirecek kucukde desek ameliyat iste , ve bizin icin Zor olacak biraz :s
Senin canin niye sıkkın
Günaydın canlar,ben de erkenciyim bugün.okadar da çiş nöbeti tuttum gece:))uykular gittikçe azalıyor...
bi çözümü yok mu bu ağrılarının?
Uzun zamandır çekiyosun.. insan uyuyamayınca dinlenemiyor bu sefer daha çok ağrısı oluyor..
ALLAH şifa versin..
Eşine de ALLAH şifa vesin.. kazasız belasız atlatırsınız bu süreci İNŞAALLAH..
Allah Allah..bak ben de sana yazdım.benim eşime de ameliyat dedi doktor diye.ilginç oldu:)ruyamda senı gordum =)) yanı soyle ;
esım bı operasyon gecırecek onu dert etmısım kendıme bana sueklı stres yapma bak cok kolay dıyorsun , bende oldum dıyor amelıyatı anlatıyorsun fln senınle yazısıyoruz sureklı yanı o sekılde gordum =) ne ıyısın dıyorumö rahatlattın benı fln dıyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?