- 2 Mayıs 2011
- 418
- 658
- 408
- 42
Demet öyle dusunme,daha çok yenisin alisacaksin,bende senin gibiydim ki ben üniversiteyi okumaya bi gittim gidiş o gidiş, ailemin yanina döndükten 5 ay sonrada nisanlandim ev isi sorumluluk hak getire yani evlendim 1 ay sonra hamile kaldım, çok sıkıntı yaşadım çok geri dönmek istedim hatta küsüp gittiğimde oldu,kocam iki gün yalvardı geri don diye,ancak ikna edebildi beni,yaptığım şey ailelerle mesafe koymak oldu her iki aileyle de az gorusuyoruz,ben bisey canımı sıkınca istemedigim bisey olunca direk söylüyorum,içimde kalıp beni rahatsız edeceğine onları rahatsız etsin,evliliğine ve eşine zaman ver,herşey zamanla oturacak yerine....maalesef bizim için zor bi süreç 17 mayısta evlendim bende
annem yemeği hazırlar bizi beklerdi ben sofra bile toplamazdım
keşke yine evimde olsam da bütün sofraları ben toplasam
ailemin yanına gidince keşke beni geri göndermeseler diyorum
evlilik istemediğim kadar varmış
üstüne birde eşinin ailesi canını sıkıyorsa daha çekilmez oluyor
alışabileceğimi de hiç sanmıyorum..
Maşallah canım Allah daim etsinKonu evliliğe gelmiş biz eşimle aynı kurumda çalışıyoruz ama evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik, seminerde tanıştık sonra görüşmeye başladık 5. görüşmede yüzükler takıldı 6. görüşmede nikah 8. görüşmede de evlendik :)) Benim eşimde büyük yaş olarak ama herkes de gözünün içine bakıyor resmen diyorlar, hatta örnek çift olarak gösteriliyoruz akrabalar arasında :)
Hehee biz de cizleme deriz :)2 farklı kültür demişken aklıma bişey geldi komik
Ben eşime deidm ki krep yapıyım mı yer misin
Krep ne ya ben onu yemem dedi
Demek ki sevmiyo dedim
Başka gün o izinliydi
Annesine gitmiş
Bende işten dönünce bana bi paket getirmiş, annem yaptı dedi sana da getirdim
Bu ne dedim 'cizleme' dedi çok güzel
Açtım baktım 40 yıllık krep
Ne dedim Allah iyiliğini versin krep bu işte geçen yemem diyodun adına cizleme mi diyosunuz siz ondan çakmadın demek
:) Bizde de böyle şeyler oluyor benim eşimlerde akıtma diyor krepe biz Allahtan 7 yıldır tanışıyoruz eşimle bunları önceden yaşamıştık biraz :)2 farklı kültür demişken aklıma bişey geldi komik
Ben eşime deidm ki krep yapıyım mı yer misin
Krep ne ya ben onu yemem dedi
Demek ki sevmiyo dedim
Başka gün o izinliydi
Annesine gitmiş
Bende işten dönünce bana bi paket getirmiş, annem yaptı dedi sana da getirdim
Bu ne dedim 'cizleme' dedi çok güzel
Açtım baktım 40 yıllık krep
Ne dedim Allah iyiliğini versin krep bu işte geçen yemem diyodun adına cizleme mi diyosunuz siz ondan çakmadın demek
İnş Leyla eşimle hiç sıkıntım yok ama ailesi geriyo beni birde bu haldeyken inş düzelicek bekliycemDemet öyle dusunme,daha çok yenisin alisacaksin,bende senin gibiydim ki ben üniversiteyi okumaya bi gittim gidiş o gidiş, ailemin yanina döndükten 5 ay sonrada nisanlandim ev isi sorumluluk hak getire yani evlendim 1 ay sonra hamile kaldım, çok sıkıntı yaşadım çok geri dönmek istedim hatta küsüp gittiğimde oldu,kocam iki gün yalvardı geri don diye,ancak ikna edebildi beni,yaptığım şey ailelerle mesafe koymak oldu her iki aileyle de az gorusuyoruz,ben bisey canımı sıkınca istemedigim bisey olunca direk söylüyorum,içimde kalıp beni rahatsız edeceğine onları rahatsız etsin,evliliğine ve eşine zaman ver,herşey zamanla oturacak yerine....
Bende :) Ama tabi sağlıkla zamanında gelsin inşallah.iyi ki istemişiz bana zaman gecmıyor sımdı bır an once dogsun ıstıyorum :)
Ay çok fena benimde anahtarım var ama kv böyle birşey yapmaz şükür.ben de anahtarın birini kv yakın, olur ki dışarda kalırız vs diye verdim,diğerini de annemlere verdim o da kv verdiğim için.bir gün eve gittim baktım kapı tek seferde açıldı.evde kv.oturuyor,ben tabi şok. uygun bir dille ne dedim hatırlamıyorum ama, benim evime benden önce kimsenin girmesinden hoşlanmam,hele de haber vermeden imasını yarattım bir daha o oldu.
Ben evde bir şey yapmadım ama okuldan sonra çalışırken kendi evim vardı annemlerle aynı şehirde değildim o yüzden yadırgamadım birde yemek yapmaya felan elim yatkın galiba.Ben de okudum ettim ama annem çılgınlar gibi iş yaptırırdı bana :) 4. sınıfa giderken pasta börek yapardım ben :)
Ev işleriydi elişiydi her şeyi yaptırırdı ögrenmem için..
Üniversite için şehir dışına gittiğimde çok zorlanmadım o yuzden ama aile hasreti çok agırdı..
Şimdi de beni tek üzen ailemden uzak olmak..
üni okurken biliyordum 4 sene sonunda evime dönecegımı ama evlilik öyle degil..
iyiyim valla gun sayiyorum zor geliyor uee gelnek bicirlarka ugrasmak 15 tatil gelse de bitse... bu arada kizlar sikmayin cok caninizi takmayin kafanizi ben taktım da noldu vucudumda cikan seyler artttiii artttiiii cildiyeye gittim. Madalyon hastaligi dedi dr. tedavisi yok. zananka gececek. tum karnim sirtim yara dolu Allahtan bi zarari yokmus arada kasiniyorokadar 2 aya gecer dediler bakalimKonular karışık
Bi güldürmeli bi ağlatmalı
Şükür, sen napıyosun
Ben kınada ne türküler ösylendi de ağlamamıştım
Kaynanamlaırn adetiymiş galiba, annemi çağırdılar yanıma kalabalıktan annemi bi gördüm kıpkırmızı ağız burun ağlıyo
Bi de kadına hakkını helal ediyo musun kızına demezler mi yıkıldı resmen, o öyle olunca bende ağladım
Ne saçma sanki ölüme gidiyorum helallik soruyolar kadın zaten ağlıyo bi susun dimi
esin nereli acaba bizde akitma deriz:) Bizde de böyle şeyler oluyor benim eşimlerde akıtma diyor krepe biz Allahtan 7 yıldır tanışıyoruz eşimle bunları önceden yaşamıştık biraz :)
bende gecmedi. bazen esim der madem evlenmeseydik diye.. ama onu da seviyorum... aman ben ikizlerburcuyum gelip gidiyo7 yılda evli olsan geçmiyo mu yani o duygu ? vay be..
Ben ablamlar evlenirken bile ağlamaıdm
Bana diyolardı ki bu kendi de gülerek evlenir
Ama öyle olmuyomuş, şu kuşak bağlama sahnesinde dram yaşandı sayemde hiç unutmam
bi de düğün çıkışı Türk filmine bağlamışım öptüğümü bi daha öpmüşüm ağır çekimle, gelin arabasına zor almışlar beni
Yemeğe gidicektik sonra da ne yemeği dedim içim çıktı ağlamaktan
Herkes şok oldu, sulu göz değilim hatta fazla soğukkanlıyım normalde
Afiyet olsun.dışardan gel yemek yap ye sofra topla derken yoruldum ya.. bi çay keyfını hak ettim..
bizde akitma derizzzesin nereli acaba bizde akitma deriz
Karslı canm.esin nereli acaba bizde akitma deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?