2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Demet öyle dusunme,daha çok yenisin alisacaksin,bende senin gibiydim ki ben üniversiteyi okumaya bi gittim gidiş o gidiş, ailemin yanina döndükten 5 ay sonrada nisanlandim ev isi sorumluluk hak getire yani evlendim 1 ay sonra hamile kaldım, çok sıkıntı yaşadım çok geri dönmek istedim hatta küsüp gittiğimde oldu,kocam iki gün yalvardı geri don diye,ancak ikna edebildi beni,yaptığım şey ailelerle mesafe koymak oldu her iki aileyle de az gorusuyoruz,ben bisey canımı sıkınca istemedigim bisey olunca direk söylüyorum,içimde kalıp beni rahatsız edeceğine onları rahatsız etsin,evliliğine ve eşine zaman ver,herşey zamanla oturacak yerine....

Ne güzel anlatmissiniz kızlar,benim tam yemek yapma saatime denk geliyor giremiyorum çok fazla...bende bigun anlatayım,jet hızıyla olan evlilik hikayemi

Maşallah canım Allah daim etsin

Hehee biz de cizleme deriz :)

:) Bizde de böyle şeyler oluyor benim eşimlerde akıtma diyor krepe biz Allahtan 7 yıldır tanışıyoruz eşimle bunları önceden yaşamıştık biraz :)

İnş Leyla eşimle hiç sıkıntım yok ama ailesi geriyo beni birde bu haldeyken inş düzelicek bekliycem

Ay çok fena benimde anahtarım var ama kv böyle birşey yapmaz şükür.

Her yere yuruyerek gitmeye alismistim ama artik yuruyemiyorum. 45 dk yurudum geberdim resmen..

Ben de okudum ettim ama annem çılgınlar gibi iş yaptırırdı bana :) 4. sınıfa giderken pasta börek yapardım ben :)
Ev işleriydi elişiydi her şeyi yaptırırdı ögrenmem için..
Üniversite için şehir dışına gittiğimde çok zorlanmadım o yuzden ama aile hasreti çok agırdı..
Şimdi de beni tek üzen ailemden uzak olmak..
üni okurken biliyordum 4 sene sonunda evime dönecegımı ama evlilik öyle degil..

Ben evde bir şey yapmadım ama okuldan sonra çalışırken kendi evim vardı annemlerle aynı şehirde değildim o yüzden yadırgamadım birde yemek yapmaya felan elim yatkın galiba.

dışardan gel yemek yap ye sofra topla derken yoruldum ya.. bi çay keyfını hak ettim..

Konular karışık
Bi güldürmeli bi ağlatmalı
Şükür, sen napıyosun
iyiyim valla gun sayiyorum zor geliyor uee gelnek bicirlarka ugrasmak 15 tatil gelse de bitse... bu arada kizlar sikmayin cok caninizi takmayin kafanizi ben taktım da noldu vucudumda cikan seyler artttiii artttiiii cildiyeye gittim. Madalyon hastaligi dedi dr. tedavisi yok. zananka gececek. tum karnim sirtim yara dolu Allahtan bi zarari yokmus arada kasiniyorokadar 2 aya gecer dediler bakalim

Ayy ağlattınız beni ya
keşke okumasaydım yazdıklarınızı..
Ben de ağlamıcam demiştim ama kınada türküden mürküden etkilenmedim başımı eğmiştim bi kaldırdım baktım annem teyzemler herkes ağlıyor karşımda..
Ben de başladım hungur hungur agladım..

Düğünden önceki gece de bir sürü kadın kız dolu ev.. Ikı kuzenım şarkı soyledıler eglenecektık falan ama duygusal sarkı soyledıler..
Onlar soze gırdıgı gıbı ben anneme sarılıp 1 saat agladım..
Annem kardesim butun kadınlar nasıl aglıyor gormen lazım..
Annemden ayrılacagıma uzuluyordum ama annem tek kalacak diye daha cok uzuluyordum cunku bız arkadas gıbıydık..
Ben evlenınce ıkımız de cok bocaladık.. her gun konusuyoruz ama yetmiyor..

evden cıkarken aglamadım ama dugunden sonra vedalasınca geberdım aglamaktan.. butun akrabalarım da yas tuttu resmen..

Annem normalde asla baskalarının yanında aglamaz ama benım dugunumden aylar once basladı dugun bıtene kadar aglamaktan perişan etti kendini..

Çok zor benım ıcın hele boyle problemler olunca daha da zorlasıyor..
Çok özlüyorum.. çok zorlanıyorum ama bebegım olunca bıraz daha alısırım herhalde..

7 Aydır evliyim evımdeki bardak çanaktan bile nefret ediyordum.. sankı hepsını ben almamısım..
Annemın evındekı halıları bıle ozluyordum düşün artık :)

Şükrediyorum kocam çok iyi bi insan..
O böyle olmasaydı şimdi ne halde olurudm bılemıyorum..

Ay cok yazdım ama yazdıklarınızı okuyunca ıcım doldu :)

bende gecmedi. bazen esim der madem evlenmeseydik diye.. ama onu da seviyorum... aman ben ikizlerburcuyum gelip gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…