sikma canini yazik sana ve bebegine bak ben Madalyon hastaligi ile uğraşıyorum sikintidan cikarmis.. ben ettim sen et meeeeoooo canım görümcemle falan tartıştım da birkaç haftadır cnımı sıkıyorlar
bende yaaa annem calistigi icin hep is yaptim kardeşime baktim yemek vs hep yapardim onlar zor gelmedi de iste aba evi gibisi yok beaa.. ama simdi gitsem orda sa rahat edemiyorum evim kocam basja onlar baskaBen de okudum ettim ama annem çılgınlar gibi iş yaptırırdı bana :) 4. sınıfa giderken pasta börek yapardım ben :)
Ev işleriydi elişiydi her şeyi yaptırırdı ögrenmem için..
Üniversite için şehir dışına gittiğimde çok zorlanmadım o yuzden ama aile hasreti çok agırdı..
Şimdi de beni tek üzen ailemden uzak olmak..
üni okurken biliyordum 4 sene sonunda evime dönecegımı ama evlilik öyle degil..
bende yaaa annem calistigi icin hep is yaptim kardeşime baktim yemek vs hep yapardim onlar zor gelmedi de iste aba evi gibisi yok beaa.. ama simdi gitsem orda sa rahat edemiyorum evim kocam basja onlar baska
Benim kv dede hep der ben önce ölürsem kp tek başına yapamaz diye.bir gün dayanamadım hiç bişey olmaz dedim.önceden annesine bakmak için hep kp i bırakıp giderdi 2.5 yıldırda çocuk bakmak için kp i bırakıp gidiyor zaten adamı hep yanlız bırakıyor üstüne bide bensiz yapamaz demesi komik oluyorayyyy muhabbetler harikaymıs yakızlar hergun okuyorum ama alelacele.. hıc yazamıyorum.. yahu bu kayınvalide eş ailesi derdi herkeste mi var yaa ben bi de cok kücügüm soylemiim sımdı yasımı utandım iki yıllık da evliyim okulum bitmedi daha.. bana da okuyosun aman aksatma diye pek yanasmıyolar.. yazları memleketteler zaten kısları burdalar.. toplasan iki elin parmaklarını gecmez geldıklerı ettıklerı.. ama ilerde cok basımı agrıtıcak gibiler valla uykumun kactıgı kac gunu bılırım ileriyi dusunmekten.. benım kv pek bi nazlı gorseniz yeni gelin o dersiniz cocukları da habire nazlıyor bi acayipler yani heralde kullandıgı depresyon hapları bılmem ne ondan.. nazlamazlarsa olmicak yani... ben tek gelinim iki de gorumcem var onları ablam gibi sevdim ilk gordugumden beri ama kv ile aramda ufacık bısey gectı o da yuzyuze olmadı yani düşünün.. biraz bozuk atıyolar o gunden beri.. ama ben onlar gibi nazlayamamki kocaman kadını.. hayatımda gormedıgım bısey gıcık oluyorum zaten.. beni annem nazlardı hep.. su hale bak.. bi de kp yaslı kv den once gıderse (tabiiki allah bilir belki en evvel ben gidicem) tek oglu olarak bize kalıyor kv... vallahi bunları dusundukce uykularım kacıyor.. kimseyle de paylasamıyorum haksızsam lutfen soyleyın guzel ablalarım
allahım insanı neden saf yerine koyuyolar ben de onu anlamıyorum sanki sen gormuyosun bırakıp bırakıp gıttıgınıBenim kv dede hep der ben önce ölürsem kp tek başına yapamaz diye.bir gün dayanamadım hiç bişey olmaz dedim.önceden annesine bakmak için hep kp i bırakıp giderdi 2.5 yıldırda çocuk bakmak için kp i bırakıp gidiyor zaten adamı hep yanlız bırakıyor üstüne bide bensiz yapamaz demesi komik oluyor
İster istemez takıyorsun canım bu arada çok geçmiş olsunsikma canini yazik sana ve bebegine bak ben Madalyon hastaligi ile uğraşıyorum sikintidan cikarmis.. ben ettim sen et meeee
hay allah cek gece gece cok güldürdün beni allahta seni güldürsün2 farklı kültür demişken aklıma bişey geldi komik
Ben eşime deidm ki krep yapıyım mı yer misin
Krep ne ya ben onu yemem dedi
Demek ki sevmiyo dedim
Başka gün o izinliydi
Annesine gitmiş
Bende işten dönünce bana bi paket getirmiş, annem yaptı dedi sana da getirdim
Bu ne dedim 'cizleme' dedi çok güzel
Açtım baktım 40 yıllık krep
Ne dedim Allah iyiliğini versin krep bu işte geçen yemem diyodun adına cizleme mi diyosunuz siz ondan çakmadın demek
Senin kV ben de annem yana sıkıntıdan eşim doğuda görev yapıyor o yuzden annem lere yakın ev tuttuk ama sürekli yanında olayım o nereye giderse gideyim yemeği ni yapayim istiyor hiç sen hamile misin bile demiyor arkadaş lazım geliyor onları kıskaniyor baydı resmen millet kV muzdarip ben annemden kV hiçbirşey e karışmaz niye gelmiyorsun bile demez tam tersler yaniayyyy muhabbetler harikaymıs yakızlar hergun okuyorum ama alelacele.. hıc yazamıyorum.. yahu bu kayınvalide eş ailesi derdi herkeste mi var yaa ben bi de cok kücügüm soylemiim sımdı yasımı utandım iki yıllık da evliyim okulum bitmedi daha.. bana da okuyosun aman aksatma diye pek yanasmıyolar.. yazları memleketteler zaten kısları burdalar.. toplasan iki elin parmaklarını gecmez geldıklerı ettıklerı.. ama ilerde cok basımı agrıtıcak gibiler valla uykumun kactıgı kac gunu bılırım ileriyi dusunmekten.. benım kv pek bi nazlı gorseniz yeni gelin o dersiniz cocukları da habire nazlıyor bi acayipler yani heralde kullandıgı depresyon hapları bılmem ne ondan.. nazlamazlarsa olmicak yani... ben tek gelinim iki de gorumcem var onları ablam gibi sevdim ilk gordugumden beri ama kv ile aramda ufacık bısey gectı o da yuzyuze olmadı yani düşünün.. biraz bozuk atıyolar o gunden beri.. ama ben onlar gibi nazlayamamki kocaman kadını.. hayatımda gormedıgım bısey gıcık oluyorum zaten.. beni annem nazlardı hep.. su hale bak.. bi de kp yaslı kv den once gıderse (tabiiki allah bilir belki en evvel ben gidicem) tek oglu olarak bize kalıyor kv... vallahi bunları dusundukce uykularım kacıyor.. kimseyle de paylasamıyorum haksızsam lutfen soyleyın guzel ablalarım
Her gün rennie içiyorum 3-4 kereBallı süt, hatta ben sade süt icince bile iyi geliyor.Birde Dr. UM devamli içmem için surup verdi rennie günde 3 defa icilecek ama ben hala başlamadım içmeye!!!
Bu gece 4 defa wc ye kalktim. Hic bu kadr olmuydu yaa. Cok sinir oldm. Tuvalete gitmkten uyku diye bisey kalmdi30. Haftdn sonra daha da siklasiyo herhlde
bende çok sık gidiyorum gün içindede ayağa kalkınca geliyo hemen oturunca çok olmuyoda ayaktayken çok fenaDoguma yakin cok sik gidilirmisya wc ye. Bu gece cok fazla gidnce dogurcam diye korktm :) ama norml dimi kizlar. Siz de gece wc nobeti tutuyosnz degl mi ?
Bugun sakız çiğnedim sen yazınca sanki rahatlttı biraxsakız çiğnemek çiğnemeye başladığım anda geçiyo ama çıkardığım an başlıyo gece yatmadan da soğuk süt içiyorum
tarçını hiç denemedim ama sonuna kadar böyle nasıl gidecek bilmiyorum hiçdün akşam benim.icinde berbattı midem çok yandı bir bardak soğuk süte 1 tatlı kaşığı tarçın ekledim içtim tarcini cignedim çok rahatlattı.
Bu saatte örgü yapıyorum..
Canım sıkkın..
@demetriaa yazdıklarını yaşadıklarını hep okudum.dusunduklerini paylaşıyorum. Benim Annem hasta olduğu için annemi babamı yanıma aldım. Kizimda sadece bakıciyla kalsın istemedim.yaklasik 5 yıldır böyle. Allah a şükür eşim gayet anlayışlı masallah.beraber yaşıyoruz 2 haftada 1 Kaynanam a gitsem laf oluyor.onlari baş tacı ediyorsun diyor annem.cocugumun yanında eşimin ailesine aşağılayıcı şeyler soyluyor lar.annem 67 babam 74 yaşında.suan benimle konuşmuyorlar.annem sürekli intizar ediyor bana. Bakicim in yanında o müdahale ediyor iki canlı o nasıl böyle diyorsun teyze diyor. Hayatımı kendi ailem zindan ediyor bana.İnş Leyla eşimle hiç sıkıntım yok ama ailesi geriyo beni birde bu haldeyken inş düzelicek bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?