2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende yaaa annem calistigi icin hep is yaptim kardeşime baktim yemek vs hep yapardim onlar zor gelmedi de iste aba evi gibisi yok beaa.. ama simdi gitsem orda sa rahat edemiyorum evim kocam basja onlar baska

bende yaaa annem calistigi icin hep is yaptim kardeşime baktim yemek vs hep yapardim onlar zor gelmedi de iste aba evi gibisi yok beaa.. ama simdi gitsem orda sa rahat edemiyorum evim kocam basja onlar baska

Tabi öyle oluyor..
İnsan evine alışınca orda rahat edemiyor..

ayyyy muhabbetler harikaymıs ya kızlar hergun okuyorum ama alelacele.. hıc yazamıyorum.. yahu bu kayınvalide eş ailesi derdi herkeste mi var yaa ben bi de cok kücügüm soylemiim sımdı yasımı utandım iki yıllık da evliyim okulum bitmedi daha.. bana da okuyosun aman aksatma diye pek yanasmıyolar.. yazları memleketteler zaten kısları burdalar.. toplasan iki elin parmaklarını gecmez geldıklerı ettıklerı.. ama ilerde cok basımı agrıtıcak gibiler valla uykumun kactıgı kac gunu bılırım ileriyi dusunmekten.. benım kv pek bi nazlı gorseniz yeni gelin o dersiniz cocukları da habire nazlıyor bi acayipler yani heralde kullandıgı depresyon hapları bılmem ne ondan.. nazlamazlarsa olmicak yani... ben tek gelinim iki de gorumcem var onları ablam gibi sevdim ilk gordugumden beri ama kv ile aramda ufacık bısey gectı o da yuzyuze olmadı yani düşünün.. biraz bozuk atıyolar o gunden beri.. ama ben onlar gibi nazlayamamki kocaman kadını.. hayatımda gormedıgım bısey gıcık oluyorum zaten.. beni annem nazlardı hep.. su hale bak.. bi de kp yaslı kv den once gıderse (tabiiki allah bilir belki en evvel ben gidicem) tek oglu olarak bize kalıyor kv... vallahi bunları dusundukce uykularım kacıyor.. kimseyle de paylasamıyorum haksızsam lutfen soyleyın guzel ablalarım

kızlar amma muhabbetcık etmısınız...bızde kızımla kek yaptık buyrun gelın yemeye....herkeslere ıyı aksamlar.cok oturamıyorum pc basında.bı tarafa yatıyor karnım agrıyor yatınca rahatlıyorum hep sag tarafımda karnım acıyor 4-5 gundur valla...

Benim kv dede hep der ben önce ölürsem kp tek başına yapamaz diye.bir gün dayanamadım hiç bişey olmaz dedim.önceden annesine bakmak için hep kp i bırakıp giderdi 2.5 yıldırda çocuk bakmak için kp i bırakıp gidiyor zaten adamı hep yanlız bırakıyor üstüne bide bensiz yapamaz demesi komik oluyor

allahım insanı neden saf yerine koyuyolar ben de onu anlamıyorum sanki sen gormuyosun bırakıp bırakıp gıttıgını

off bigün girmedim herkese evlendiği güne geri dönmüş:) evliliğe alışamayanlar için bende kendimden örnek vereyim biz eşimle üniversitede beraberdik ailelerden ayrı o yüzden çok sık görüşürdük evlenince de hiç sıkıntı çekmedim ama şöyle bişey oldu eşimde bende durup dururken birbirimize bakıp biz evlendik mi şimdi diyorduk birbirimize:) bu bizim evimiz mi falan diye evlendiğimizi kabullendikçe bi kez daha mutlu oluyorduk komik bir durumdu

iyi aksamlar arkadaslar iyisinizdir umarim.. masallah sayfalar nasil ilerlemis yine.. ben bugün kizima aldiklarimi yikadim hepsi mis gibi oldu yarina kurursada ütüleyip yerlestiririm insallah esime dedim ne garip henüz kendisi yok ama birsürü esyasi elbisesi var ama artik cooook cabuk yoruluyorum ve bacaklarimin arasindaki kemiklerim agriyor bazen yürümekte zorlaniyorum.. allahim su son haftalarimizi rahat bi sekilde gecirmeyi ve kuzularimizi hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

hay allah cek gece gece cok güldürdün beni allahta seni güldürsün

Senin kV ben de annem yana sıkıntıdan eşim doğuda görev yapıyor o yuzden annem lere yakın ev tuttuk ama sürekli yanında olayım o nereye giderse gideyim yemeği ni yapayim istiyor hiç sen hamile misin bile demiyor arkadaş lazım geliyor onları kıskaniyor baydı resmen millet kV muzdarip ben annemden kV hiçbirşey e karışmaz niye gelmiyorsun bile demez tam tersler yani

Ballı süt, hatta ben sade süt icince bile iyi geliyor.Birde Dr. UM devamli içmem için surup verdi rennie günde 3 defa icilecek ama ben hala başlamadım içmeye!!!
Her gün rennie içiyorum 3-4 kere
Bu gece 4 defa wc ye kalktim. Hic bu kadr olmuydu yaa. Cok sinir oldm. Tuvalete gitmkten uyku diye bisey kalmdi 30. Haftdn sonra daha da siklasiyo herhlde

Doguma yakin cok sik gidilirmisya wc ye. Bu gece cok fazla gidnce dogurcam diye korktm :) ama norml dimi kizlar. Siz de gece wc nobeti tutuyosnz degl mi ?
bende çok sık gidiyorum gün içindede ayağa kalkınca geliyo hemen oturunca çok olmuyoda ayaktayken çok fena

sakız çiğnemek çiğnemeye başladığım anda geçiyo ama çıkardığım an başlıyo gece yatmadan da soğuk süt içiyorum
Bugun sakız çiğnedim sen yazınca sanki rahatlttı birax
dün akşam benim.icinde berbattı midem çok yandı bir bardak soğuk süte 1 tatlı kaşığı tarçın ekledim içtim tarcini cignedim çok rahatlattı.
tarçını hiç denemedim ama sonuna kadar böyle nasıl gidecek bilmiyorum hiç

Kızlar kimsecikler yok galiba ama soriim. Tam vajinasında dış kısmına doğru ağrı hisseden var mı rahimde karında falan değil. Çömelirken falan acıyo??

Bu saatte örgü yapıyorum..
Canım sıkkın..

Bende yine bu saatte ayaktayim sirt agrimdan aglicam artik utanmasam ve stres yaptim sanirim ruyadan ruyadan ruyaya atladim , esim haftaya bi operastkn gecirecek kucukde desek ameliyat iste , ve bizin icin Zor olacak biraz :s
Senin canin niye sıkkın

İnş Leyla eşimle hiç sıkıntım yok ama ailesi geriyo beni birde bu haldeyken inş düzelicek bekliycem
@demetriaa yazdıklarını yaşadıklarını hep okudum.dusunduklerini paylaşıyorum. Benim Annem hasta olduğu için annemi babamı yanıma aldım. Kizimda sadece bakıciyla kalsın istemedim.yaklasik 5 yıldır böyle. Allah a şükür eşim gayet anlayışlı masallah.beraber yaşıyoruz 2 haftada 1 Kaynanam a gitsem laf oluyor.onlari baş tacı ediyorsun diyor annem.cocugumun yanında eşimin ailesine aşağılayıcı şeyler soyluyor lar.annem 67 babam 74 yaşında.suan benimle konuşmuyorlar.annem sürekli intizar ediyor bana. Bakicim in yanında o müdahale ediyor iki canlı o nasıl böyle diyorsun teyze diyor. Hayatımı kendi ailem zindan ediyor bana.
Demem oki beraber yaşama konusundaki fikrinden asla vazgeçme ev ev üstüne olmaz.surekli konuyu gündeme getirme ama eşinin aklının bir köşesinde hep bulunsun bu.Allah yardımcımiz olsun.kis ta da yaz da da herkes kendi evini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…