Eşlerimize nazar değdi valla.benim eşim de 2 hafta önce düştü.bir türlü gitmedi doktora ama topallıyodu.geçen hafta zorla götürdüm menüsküsünü yırtmışdoktor ameliyat dedi ama olamam şimdi diyo.yazı beklicez bakalım zorlanmaz inşallah yaza kadar..
Allah Allah..bak ben de sana yazdım.benim eşime de ameliyat dedi doktor diye.ilginç oldu:)
Allah beterinden korusun buna şükür tabii.hayırlısıyla bunu da atlatırız inşallah....oyy gecmıs olsun ya üst üste gelıyor bazen bazı seylerbize dr beklersen ılerler dedıgı ıcın , esımde bır an once olayımda toparlıyayım senın son zamnlarında ıyı olayım ozamana agırlasacaksın ıyıce bıde Allah korusun anı bı durum olur fln ıkımız bırde yatakta olmayalım dedı ole karar verdık , ole yada bole ucu amelıyat cok sukur buyuk bıse degıl
nn inşş hayırlısı ile ,Allah beterinden korusun buna şükür tabii.hayırlısıyla bunu da atlatırız inşallah....
Ne yazıkkı =( ılac vermıstı dr kulandım daha kotu olmustum ılacı bıraktım bende dr a soyleyerek ,
sırtıma yastıklar doldurup dıkıne yatarsam anca daha ıyı uyuyabılıyorum yıne hıc degılse hafıflıyor
az kaldı artık bıraz daha cekıcem , dr da dedı senın erken basladı nadırde olsa kımı hamılelerde boyle , gun ıcınde yorulursan daha cok agrır ogeceler dedı ve oyle oluyor ne yazıkkı :S cok yatıncada agrıyorkı =))
amınnn inş hayırlısı ıle atlatalımda , alısverısımıze ısımıze gucumuze bakalım
Kızlar rüya demişken ben rüyamda yaşlı bir amcanın bana oğlunun ismini Ömer Ali koy dediğini gördüm. Aziz Ali koyucaz diye karar verdik normalde. Ömer de benim küçük yaşta ölen dayımın ismi. Kesinlikle böyle bir şey geçmedi aklımdan. Rüyamda da amcaya dedim ki koyamam o ismi annem izin vermez kaderi benzer diye dedim.
Geçicek hepsi ALLAH ın izniyle..
Bebeklerimizi kucağımıza alınca bu sıkıntılar da geride kalıcak :)
Cesurarya Canım geçmiş olsun..
Kalın kalın giyin bebiş üşütmesin :)Günaydın kızlar, hava çok soğuk buzz gibi işe gelene kadar dondum
etkıleyıcı ruya ya , Allah rahmet eglesın dayına canım
Günaydın canlar ya benim kızım dunden beri az hareket ediyor sanki yani hiç hareket etmiyo değil ediyo ama normalde kıpır kıpır dır. Yan yatsam hemen elini ayağını geçirir tekmeler.Ama şimdi hafif hafif vuruyo arada.Sizde böyle bir durum varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?