2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam kv gittik suratım asık bir şekilde oturdum
yerimden bile kalkmadım hiç
görümcem sofrayı topladı çayı demledi getirdi hiç oralı bile olmadım
hastamısın diye sordu kv hayır halsizim dedim
görümcem gidip gelip şakrabanlık yapıyo espiriler yapıyo yanağımı sıkıyo falan
hiç tepki vermedim suratımı da düzeltmedim :)
neyin var şen şakraktın sen hep dedi neden konuşmuyorsun dedi
ne konuşayım ki dedim yine suratsız bi şekilde
zaten eşim 10 da kalktı uykum var diye

bazen senın yorgunlugun ve nasıl hısettıgınlede alakalı olabılıyormus bu gıbı seyler canım ,

@çek , bu son kontrolumde benım bebiş de 2 hafta önde çıktı , normalde bastan berı hep 1 hafta onde cıkardı , sımdı bu 2 hafta hep boyle devam ederse benım dogumuda erkene alma ıhtımallerı varmı ya , sen bılırısn belkı dıye sana soruyorum
zaten sezeryan bılıyorsun normalden once olacak zaten,

Ben bu kaderi benzer olayına inanmıyorum Rabbim herkese başka kader yazar bence takma bunları rüyanda gördüysen koy bence çok anlamlı ve güzel bir isim.

kızlar dün ekleyememiştim bunlarda kızım için ördüklerimbiraz acemi işi netten baka baka yapa söke öğrendim

Eklentiler

• 1.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 2.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 3.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 4.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 5.webp
    22 KB · Görüntüleme: 89
  • 6.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 7.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 8.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 79
kızlar dün ekleyememiştim bunlarda kızım için ördüklerimbiraz acemi işi netten baka baka yapa söke öğrendim
ellerine sağlık hiç acemi işine benzemiyo baştaki örgüye bayıldım...
bende ördüğüm battaniyenin resmini çektim sabah atayım şimdi bakalım ne diyeceksiniz

Kızlar benim de sağdaki bebeğim dünden beri fazla hareket ediyo.bu seferde neden durmuyoki bi sıkıntısı mı var diye strese girdim.zaten soldakinden çok nadir pıtpıt geliyo buna da stres oluyorum.biri hareketliyken diğeri niye yok gibi diye..off zor iş annelik..

cnm günaydın buradaki tüm annelerimiz ve sana sağlıklı doğumlar arada görüyorum seni merak ediyorum ne de olsa topiğin şiriniydin unutamadık.....bizede dua edin olmazmı:?

Detaylıda banada doktor doğumunu 15 gün önce bekle dedi .. Kendi doktorumda önde gitse bile çok oynama olmaz diyor bende anlamadım canım senin ginbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…