İşyerinin lojmanında oturduğum için yerim yakın allahtan ama yinede bu sıralar hava soğuk kalın kalın giyinmek lazım, bu soğukta dışarda kalanlara allah yardım etsinKalın kalın giyin bebiş üşütmesin :)
Günaydın canlar ya benim kızım dunden beri az hareket ediyor sanki yani hiç hareket etmiyo değil ediyo ama normalde kıpır kıpır dır. Yan yatsam hemen elini ayağını geçirir tekmeler.Ama şimdi hafif hafif vuruyo arada.Sizde böyle bir durum varmi
Ben bu kaderi benzer olayına inanmıyorum Rabbim herkese başka kader yazar bence takma bunları rüyanda gördüysen koy bence çok anlamlı ve güzel bir isim.Kızlar rüya demişken ben rüyamda yaşlı bir amcanın bana oğlunun ismini Ömer Ali koy dediğini gördüm. Aziz Ali koyucaz diye karar verdik normalde. Ömer de benim küçük yaşta ölen dayımın ismi. Kesinlikle böyle bir şey geçmedi aklımdan. Rüyamda da amcaya dedim ki koyamam o ismi annem izin vermez kaderi benzer diye dedim.
ellerine sağlık hiç acemi işine benzemiyo baştaki örgüye bayıldım...kızlar dün ekleyememiştim bunlarda kızım için ördüklerimbiraz acemi işi netten baka baka yapa söke öğrendim
cnm günaydın buradaki tüm annelerimiz ve sana sağlıklı doğumlar arada görüyorum seni merak ediyorum ne de olsa topiğin şiriniydin unutamadık.....bizede dua edin olmazmı:?@çek , bu son kontrolumde benım bebiş de 2 hafta önde çıktı , normalde bastan berı hep 1 hafta onde cıkardı , sımdı bu 2 hafta hep boyle devam ederse benım dogumuda erkene alma ıhtımallerı varmı ya , sen bılırısn belkı dıye sana soruyorum
zaten sezeryan bılıyorsun normalden once olacak zaten,
kızlar dün ekleyememiştim bunlarda kızım için ördüklerimbiraz acemi işi netten baka baka yapa söke öğrendim
yirim seniiiiii Leyloşuuummmmmmcnm günaydın buradaki tüm annelerimiz ve sana sağlıklı doğumlar arada görüyorum seni merak ediyorum ne de olsa topiğin şiriniydin unutamadık.....bizede dua edin olmazmı:?
ay bu topiği çok sevdim ben kuzu napıyorsun?ellerine sağlık hiç acemi işine benzemiyo baştaki örgüye bayıldım...
bende ördüğüm battaniyenin resmini çektim sabah atayım şimdi bakalım ne diyeceksiniz
ellerine sağlık hiç acemi işine benzemiyo baştaki örgüye bayıldım...
bende ördüğüm battaniyenin resmini çektim sabah atayım şimdi bakalım ne diyeceksiniz
napiim kuzum yaaa....ay bu topiği çok sevdim ben kuzu napıyorsun?
@çek , bu son kontrolumde benım bebiş de 2 hafta önde çıktı , normalde bastan berı hep 1 hafta onde cıkardı , sımdı bu 2 hafta hep boyle devam ederse benım dogumuda erkene alma ıhtımallerı varmı ya , sen bılırısn belkı dıye sana soruyorum
zaten sezeryan bılıyorsun normalden once olacak zaten,
ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel
güle güle giyinsin civciv:)
kız bence o keçe işi zor...ne becerikli hatunlarsınız maşallah ben keçe bile kesemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?