2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun ya da yarın aynı macerayı ben de yaşıcam..
Benımkı de geldı sehır dısından

cnm günaydın buradaki tüm annelerimiz ve sana sağlıklı doğumlar arada görüyorum seni merak ediyorum ne de olsa topiğin şiriniydin unutamadık.....bizede dua edin olmazmı:?

ayy ablacım , sagol ya aminn inşş , valla unutmamıssın benı ya =) sende hep aklımdasın ınan , ne demek dualarımdasınız :*

Detaylıda banada doktor doğumunu 15 gün önce bekle dedi .. Kendi doktorumda önde gitse bile çok oynama olmaz diyor bende anlamadım canım senin ginbi

ne karısık işler yaw =) bıdahakı kontrolde bakalım nasıl cıkacak ,
üf ekmek yememeye calısıyorum ekmek yemedende doydugumu anlamıyorum ya :)

Benimde azaldı biraz ama büyüdükleri için heralde bilemiyorum

ıkızlerın genelde bırı cok hareketlı bırı sakın olurmusya belkı senınkılerde oyledır =)

büyüdükçe yerleri iyice daralıyo, birde sende iki tane ondan olamazmı? aklına kötü şeyler getirme normaldir bence

beyaz ekmek değilde çavdar yada tam buğday yesen o da mı olmuyo ki

aslında onceden cavdar ekmegı yerdım severımde , ama su son 1 aydır elım hep beyaz ekmege gıdıyor ve fazla yıyordum cıdden =) bon 2 haftadır ozellıkle ıstahım fena acıldı =S

Bugun ya da yarın aynı macerayı ben de yaşıcam..
Benımkı de geldı sehır dısından

:) walla dimdik ve suratsız bir şekilde oturdum
mutfağa bile yardım etmedim
anladılar zaten eşime sorarlar görümcem hatasını biliyorda kv kesin sorar
rahat ol meltem böyle olunca kıymetin biliyonurmuş bi şirinlikler bi şakrabanlıklar anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…