- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
bende iyiyim cnm bir uğrayayım dedim hadi size iyi sabahlar kendinize çok iyi davranın ve bebişinize öpüyorum sizi.........napiim kuzum yaaa....
sabah sabah geldik işe aynı işte sen napıyosun ?
dün akşam kv gittik suratım asık bir şekilde oturdum
yerimden bile kalkmadım hiç
görümcem sofrayı topladı çayı demledi getirdi hiç oralı bile olmadım
hastamısın diye sordu kv hayır halsizim dedim
görümcem gidip gelip şakrabanlık yapıyo espiriler yapıyo yanağımı sıkıyo falan
hiç tepki vermedim suratımı da düzeltmedim :)
neyin var şen şakraktın sen hep dedi neden konuşmuyorsun dedi
ne konuşayım ki dedim yine suratsız bi şekilde
zaten eşim 10 da kalktı uykum var diye
ne becerikli hatunlarsınız maşallah ben keçe bile kesemiyorum :)
cnm günaydın buradaki tüm annelerimiz ve sana sağlıklı doğumlar arada görüyorum seni merak ediyorum ne de olsa topiğin şiriniydin unutamadık.....bizede dua edin olmazmı:?
Bugun ya da yarın aynı macerayı ben de yaşıcam..
Benımkı de geldı sehır dısından
Detaylıda banada doktor doğumunu 15 gün önce bekle dedi .. Kendi doktorumda önde gitse bile çok oynama olmaz diyor bende anlamadım canım senin ginbi
gözlerin aydın meltem
Valla gayet güzel olmuş, hiçte acemi işi değil kendine haksızlık etmekızlar dün ekleyememiştim bunlarda kızım için ördüklerimbiraz acemi işi netten baka baka yapa söke öğrendim
ne karısık işler yaw =) bıdahakı kontrolde bakalım nasıl cıkacak ,
üf ekmek yememeye calısıyorum ekmek yemedende doydugumu anlamıyorum ya :)
Benimde azaldı biraz ama büyüdükleri için heralde bilemiyorumGünaydın canlar ya benim kızım dunden beri az hareket ediyor sanki yani hiç hareket etmiyo değil ediyo ama normalde kıpır kıpır dır. Yan yatsam hemen elini ayağını geçirir tekmeler.Ama şimdi hafif hafif vuruyo arada.Sizde böyle bir durum varmi
Valla gayet güzel olmuş, hiçte acemi işi değil kendine haksızlık etme
Kızlar benim de sağdaki bebeğim dünden beri fazla hareket ediyo.bu seferde neden durmuyoki bi sıkıntısı mı var diye strese girdim.zaten soldakinden çok nadir pıtpıt geliyo buna da stres oluyorum.biri hareketliyken diğeri niye yok gibi diye..off zor iş annelik..
Kızlar benim de sağdaki bebeğim dünden beri fazla hareket ediyo.bu seferde neden durmuyoki bi sıkıntısı mı var diye strese girdim.zaten soldakinden çok nadir pıtpıt geliyo buna da stres oluyorum.biri hareketliyken diğeri niye yok gibi diye..off zor iş annelik..
Eline sağlık güle güle kullansın miniğin.kızlar dün ekleyememiştim bunlarda kızım için ördüklerimbiraz acemi işi netten baka baka yapa söke öğrendim
beyaz ekmek değilde çavdar yada tam buğday yesen o da mı olmuyo ki
Bugun ya da yarın aynı macerayı ben de yaşıcam..
Benımkı de geldı sehır dısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?