2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Artık bu haftadan sonra daha sakin olacaklarmış büyüdükleri ve yerlerinin daraldığı için daha çok gerinme hissedecekmişiz... öyle yazıyordu 29. haftada...

http://www.gebelikveannelik.com/29-hafta-gebelik.asp

Ben bu siteden takip ediyorum haftalarımı...

aslında onceden cavdar ekmegı yerdım severımde , ama su son 1 aydır elım hep beyaz ekmege gıdıyor ve fazla yıyordum cıdden =) bon 2 haftadır ozellıkle ıstahım fena acıldı =S
Ben kaçırdım galiba fazla mı kilo aldın ondan mı ekmeği kesiceksin canım

Aynısını yaşıyorum çocuğuma aldığım kıyafeti bile kıskaniyor.kaynanam ben çağırmazsam evime gelmez

sende kolay şeyler yaşamıyormuşsun canım
kabul etmiyorum hem 2 yıl var emekliliğine daha hayat ne getirecek bakalm
biraz fazla nazlı kaprisli bikaç saat bile çekemiyorum düşün
Çok iyi anlıyorum canım sinirden erken doğurtacaklar beni bende kendi ailem bile olsa dialogu minimuma indiriyorum

ohh hadi kurtardın gözünaydın, şimdi kıymetin daha çok bilinir :)

kızlar dün ekleyememiştim bunlarda kızım için ördüklerimbiraz acemi işi netten baka baka yapa söke öğrendim

ellerine sağlık canım hiçde acemi işi gibi durmuyor gayet profosyonel :)

demekki doğunca bir tanesi daha baskın bir tanesi daha sessiz olacak :)

ne becerikli hatunlarsınız maşallah ben keçe bile kesemiyorum :)

canım biz hazıra devam bugun nerde ne ındırım varmıs ona bakalım elısı bızım neyımıze :)

Günaydın herkeslereeee

Güzel bir gün diliyorum.

Epidural anestesi ve normal doğumun ilave ücreti düştü.
http://www.milliyet.com.tr/sgk-dan-yeni-kararlar/ekonomi/detay/1989602/default.htm

bende epidural normal istiyordum acaba ozeller bunu uygularmıı ?

canım ben 29. haftadan sonra daha cok hıssetmeye basladım paturkutur :)

Umrumda değiller :)

Bana surat asacak 6 kişi var o evde :)
Kp den kv ye kadar onun kaynansı ve görümceler dahil :)
Ama tın :)
Akşam yemegınden sonra gidip 2 saat oturup gelirim evime..

Korkumdan tartıya da çıkamıyorum.. gerçi doktorum bu üç boyunca ayda 2.5 kilo almamın normal olacağını söylemişti..en son gittiğimde 60 dım şimdi kaçım bilmiyorum tartılmam lazım aslında 2 hafta sonra kontrolüm var o zamana kadar dengede tutmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…