Eline sağlık güle güle kullansın miniğin.
Günaydın canlar ya benim kızım dunden beri az hareket ediyor sanki yani hiç hareket etmiyo değil ediyo ama normalde kıpır kıpır dır. Yan yatsam hemen elini ayağını geçirir tekmeler.Ama şimdi hafif hafif vuruyo arada.Sizde böyle bir durum varmi
kızlar dün ekleyememiştim bunlarda kızım için ördüklerimbiraz acemi işi netten baka baka yapa söke öğrendim
uğraşıyorum uğraşıyorum resmi bir türlü yükleyemedim yaaa
Günaydın herkeslereeee
Güzel bir gün diliyorum.
Epidural anestesi ve normal doğumun ilave ücreti düştü.
http://www.milliyet.com.tr/sgk-dan-yeni-kararlar/ekonomi/detay/1989602/default.htm
Ben kaçırdım galiba fazla mı kilo aldın ondan mı ekmeği kesiceksin canımaslında onceden cavdar ekmegı yerdım severımde , ama su son 1 aydır elım hep beyaz ekmege gıdıyor ve fazla yıyordum cıdden =) bon 2 haftadır ozellıkle ıstahım fena acıldı =S
Aynısını yaşıyorum çocuğuma aldığım kıyafeti bile kıskaniyor.kaynanam ben çağırmazsam evime gelmezSenin kV ben de annem yana sıkıntıdan eşim doğuda görev yapıyor o yuzden annem lere yakın ev tuttuk ama sürekli yanında olayım o nereye giderse gideyim yemeği ni yapayim istiyor hiç sen hamile misin bile demiyor arkadaş lazım geliyor onları kıskaniyor baydı resmen millet kV muzdarip ben annemden kV hiçbirşey e karışmaz niye gelmiyorsun bile demez tam tersler yani
Eline saglik canim cok cici olmuslar bunlarin nerese acemilik
Evet canım doğru söylüyorsun Allah dışardakilere yardım etsinİşyerinin lojmanında oturduğum için yerim yakın allahtan ama yinede bu sıralar hava soğuk kalın kalın giyinmek lazım, bu soğukta dışarda kalanlara allah yardım etsin
Çok iyi anlıyorum canım sinirden erken doğurtacaklar beni bende kendi ailem bile olsa dialogu minimuma indiriyorumsende kolay şeyler yaşamıyormuşsun canım
kabul etmiyorum hem 2 yıl var emekliliğine daha hayat ne getirecek bakalm
biraz fazla nazlı kaprisli bikaç saat bile çekemiyorum düşün
toplamda 12 kg olmusum :) dr da bırden hızlandın naptın dedı =)Ben kaçırdım galiba fazla mı kilo aldın ondan mı ekmeği kesiceksin canım
dün akşam kv gittik suratım asık bir şekilde oturdum
yerimden bile kalkmadım hiç
görümcem sofrayı topladı çayı demledi getirdi hiç oralı bile olmadım
hastamısın diye sordu kv hayır halsizim dedim
görümcem gidip gelip şakrabanlık yapıyo espiriler yapıyo yanağımı sıkıyo falan
hiç tepki vermedim suratımı da düzeltmedim :)
neyin var şen şakraktın sen hep dedi neden konuşmuyorsun dedi
ne konuşayım ki dedim yine suratsız bi şekilde
zaten eşim 10 da kalktı uykum var diye
kızlar dün ekleyememiştim bunlarda kızım için ördüklerimbiraz acemi işi netten baka baka yapa söke öğrendim
Kızlar benim de sağdaki bebeğim dünden beri fazla hareket ediyo.bu seferde neden durmuyoki bi sıkıntısı mı var diye strese girdim.zaten soldakinden çok nadir pıtpıt geliyo buna da stres oluyorum.biri hareketliyken diğeri niye yok gibi diye..off zor iş annelik..
ne becerikli hatunlarsınız maşallah ben keçe bile kesemiyorum :)
Günaydın herkeslereeee
Güzel bir gün diliyorum.
http://www.milliyet.com.tr/sgk-dan-yeni-kararlar/ekonomi/detay/1989602/default.htm
Artık bu haftadan sonra daha sakin olacaklarmış büyüdükleri ve yerlerinin daraldığı için daha çok gerinme hissedecekmişiz... öyle yazıyordu 29. haftada...
http://www.gebelikveannelik.com/29-hafta-gebelik.asp
Ben bu siteden takip ediyorum haftalarımı...
Sanada günaydın bol güneşli günlerGünaydın herkeslereeee
Güzel bir gün diliyorum.
Çok iyi anlıyorum canım sinirden erken doğurtacaklar beni bende kendi ailem bile olsa dialogu minimuma indiriyorum
ellerine sağlık canım hiçde acemi işi gibi durmuyor gayet profosyonel :)
:) walla dimdik ve suratsız bir şekilde oturdum
mutfağa bile yardım etmedim
anladılar zaten eşime sorarlar görümcem hatasını biliyorda kv kesin sorar
rahat ol meltem böyle olunca kıymetin biliyonurmuş bi şirinlikler bi şakrabanlıklar anlatamam..
toplamda 12 kg olmusum :) dr da bırden hızlandın naptın dedı =)
sabah tartıldım bende 69 olmuşum bakalım kaçta duracazama kilo hep göbiş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?