2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dualarımaz seninle canım insallah sende duyarsın ben dün duymasam da gördüm benim dr dinletmenin bebege zarar verecegini düşündügü için dösterdi sadece

ben de sadece okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
kalp atışını duymak için kullanılan doppler ultrasonun ,bebeğin kalp atışına olumsuz etkisi olabilir yazıyordu.

dualarımaz seninle canım insallah sende duyarsın ben dün duymasam da gördüm benim dr dinletmenin bebege zarar verecegini düşündügü için dösterdi sadece

canım artık duyarsın inşaallah.
9. haftandasın.
Allah kontrolünden mutlulukla dönmeyi nasib etsin.

aminn allah sizden razı olsun... inşallah..

İyidir inşallah merak etme sağlıksız olan gidiyor sanırım benim ablamda da ilk gittiğinde 2 kese vardı sonra teke düştü .
Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık

ben de sadece okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
kalp atışını duymak için kullanılan doppler ultrasonun ,bebeğin kalp atışına olumsuz etkisi olabilir yazıyordu.

Kızım 2.5 yaşında 7 haftadayken özel hastanede kalp atışını sesli dinletti ama şükür kızım çok sağlıklı 2,3 defa doktor gitmiştir allaha şükür

Benim dr da hic sat i sormadi bile kesenin ve bebegin olcusune gore ne kadarlik oldugunu soyledi sanirim dollenmis haline gore karar verdi

Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık

mahşallah subhanallah allahım sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin..

Ben vitaminlerin kilo aldirdigina katilmiyorum oglumda once folik asit sonra elevit vitamin kullandim dogumdan sonraki uc aya kadar ve kilo yapmadi.toplam 7.5 kg alarak doguma gitmistim
Yeterli vitamin desteği olmadiginda anne onlari karsilamak icin daha da fazla yiyor ve daha cok kilo aliyor bence.bir de bunye ye de bagli olabilir kimi insanlara dogumkontrol haplari hic yan etki yapmazken kimisi hic kullanamiyor bu da onun gibi.

Kızlar burda birbirimize ne güzel dua ediyoruz tanımasakta ama ben daha kimseye hamile olduğumu haber vermedim bazı akrabalar sevinmiş gibi yapsalarda gözlerinden anlaşılıyor çekemedkleri neden ki ben herkez hakkında hep dua ediyorum kötü düşünmüyorum ama ne zaman sölemem doğru olur acaba bir kitapda okumuştum rahimdeki bebeği saklamak gizlemek caiz değildir diye :26: ama işte bir tane kürtajım var düşünmüyor değilim acaba göze mi geldi diye yanlış mı düşünüyorum :26:

Kızım 2.5 yaşında 7 haftadayken özel hastanede kalp atışını sesli dinletti ama şükür kızım çok sağlıklı 2,3 defa doktor gitmiştir allaha şükür

canım benim de oğlumun galiba 9. haftadaydı,dinlemiştik kalp atışını.bizim de bir şey olmadı,sadece zararlı diye okudum .
o zamanlar da bilmiyordum bunu.
ama doktorlar dinlettiğine göre heralde fazla bir zararı yoktur.
maşallah ,Allah hepimize bağışlasın evlatlarımızı.

Canim mrb adi ne bu bilekligin bir markasi var mi ve kaca aldiniz?

canım ben de hemen söyledim,ama görümcemin yeni evli bir kızı var daha 19 yaşında bir kaç aydır bebeği olmadı diye üzülüyor.
bana dedi ki beni bekleyin ya bu ne böyle ben daha 1 tane yapamadan ,sen 3. yü yapıyorsun.
ben de dedim ki ''kız kıskanacakmısın yoksa, ben ise sana dua ediyordum.''
yok yok falan dedi ama gecen hafta bende terslik çıkınca aklıma gelmedi değil.
acaba dedim gözü kalan mı oldu.
Allah a emanetler artık canım.
ama haklısın kim ne düşünüyor bilemiyor insan.

insallah canim
Ben cook tuhafim noturum sanki
ilk gibi degil kesinlikle
kizimdan baska kimseyi sevemem gibi geliyor ama herkes dogunca anlatsin diyor
bende bir kardesi olsun diye yaptim insallah birbirlerine bagli kardesler olurlar

Maşallah.
Rabbim nazarlardan korusun.
Allah her kontrolunda hayırlı sağlık haberini almayı nasib etsin canım.

insallah canim
Ben cook tuhafim noturum sanki
ilk gibi degil kesinlikle
kizimdan baska kimseyi sevemem gibi geliyor ama herkes dogunca anlatsin diyor
bende bir kardesi olsun diye yaptim insallah birbirlerine bagli kardesler olurlar

canım her çocukta daha çok anlarsın anne olduğunu,
bak doğsun hayırlısıyla,daha çok bile ilgi göstereceksin küçük olduğu için.
ama bir komşum vardı,2 yaş arayla iki oğlu vardı.ben ilk oğlumu daha çok seviyorum derdi.
bilemiyorum belki de herkesin hissetmesi farklıdır.

Herkes oyle diyor canim aynen
simdi hissizim insallah saglikla kavusuruz hepimiz yavrularimiza
bazi insanlar ayirt ediyor evlatlari evet ama ben etmemek icin elimden geleni yapicam insallah

mahşallah subhanallah allahım sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin..

]

oyy masaALLAH gozun aydin cnm

Maşallah.
Rabbim nazarlardan korusun.
Allah her kontrolunda hayırlı sağlık haberini almayı nasib etsin canım.

Gozun aydin canim

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar darısı kalp atışı duymayan arkadaslara olsun inşallah

Masaallah, gozun aydin canim! Kalp atisini duyduktan sonra dusuk riski de %3'e dusuyormus, hayirlisiyla daha risksiz gunlere girdin
Persembe gunu ben de guzel haberlerle donsem de biraz rahatlasam, icim icimi yiyo gecmiyo vakitt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…