dualarımaz seninle canım insallah sende duyarsın ben dün duymasam da gördüm benim dr dinletmenin bebege zarar verecegini düşündügü için dösterdi sadece
dualarımaz seninle canım insallah sende duyarsın ben dün duymasam da gördüm benim dr dinletmenin bebege zarar verecegini düşündügü için dösterdi sadece
canım artık duyarsın inşaallah.
9. haftandasın.
Allah kontrolünden mutlulukla dönmeyi nasib etsin.
Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcıkİyidir inşallah merak etme sağlıksız olan gidiyor sanırım benim ablamda da ilk gittiğinde 2 kese vardı sonra teke düştü .
ben de sadece okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
kalp atışını duymak için kullanılan doppler ultrasonun ,bebeğin kalp atışına olumsuz etkisi olabilir yazıyordu.
yani yumurtlamaya göre 4 haftalıksa sat a göre tam 6 haftalık bu da uyumlu oluyor benim sat la.
ama doktor neden yumurtlama gününe göre konuştu anlamadım.
geçen hafta 3 haftalık demişti.
ben de dedim 6 haziran sat.
eşim de en son 21 haziran burdaydı dedim.
tamam işte tam 3 hafta ,hesap doğru demişti.
Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık
Kızım 2.5 yaşında 7 haftadayken özel hastanede kalp atışını sesli dinletti ama şükür kızım çok sağlıklı 2,3 defa doktor gitmiştir allaha şükür
Canim mrb adi ne bu bilekligin bir markasi var mi ve kaca aldiniz?GÜNAYDIN ANNE ADAYLARI
benim mide bulantılarım 6.haftaya girince başladı.henüz çıkarmıyorum ama öğürmelerim vardı özellikle sabah..çıkarıcakmışım gibi lavobaya koşuyorum.. eşim dün şu mide bulantısı bilekliklerinden almış .denedim gece hiç bulanmadı.ama sabaha karşı hafif hafif dönüyordu midem ama hiç öğürmedim ve lavobaya gitmedim ve kahvaltı sofrasına oturabildim.çünkü yemek görünce bile fena oluyodumama yuzde yuz çözüm değil sadece azaltıyor.ve psikolojik olduğunu düşünüyorummm:)benim doktorum kullanmamda bi problem olmıcağını soylemişti ama doktora sormak gerekir bi zararı yoktur diye düşünmeye çalışıyorum.
Kızlar burda birbirimize ne güzel dua ediyoruz tanımasakta ama ben daha kimseye hamile olduğumu haber vermedim bazı akrabalar sevinmiş gibi yapsalarda gözlerinden anlaşılıyor çekemedkleri neden ki ben herkez hakkında hep dua ediyorum kötü düşünmüyorum ama ne zaman sölemem doğru olur acaba bir kitapda okumuştum rahimdeki bebeği saklamak gizlemek caiz değildir diye :26: ama işte bir tane kürtajım var düşünmüyor değilim acaba göze mi geldi diye yanlış mı düşünüyorum :26:
Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık
insallah canimben görüşemiyorum çalıştığım için çok giremedim sonra orda kaldı gitti.2.çocuk için nasıl hissediyorsun sanki 1.gibi değil.onda daha heyecan vardı şimdi biraz zor geliyor yaşım 33 baya zor gelecek bu hamilelik sanırım. ama kardeş olsun diye uğraştık işte Allah ım nasip ederse sağsalim kucağımıza alırız inşallah.
Gozun aydin canimBiz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık
insallah canim
Ben cook tuhafim noturum sanki
ilk gibi degil kesinlikle
kizimdan baska kimseyi sevemem gibi geliyor ama herkes dogunca anlatsin diyor
bende bir kardesi olsun diye yaptim insallah birbirlerine bagli kardesler olurlar
Herkes oyle diyor canim aynencanım her çocukta daha çok anlarsın anne olduğunu,
bak doğsun hayırlısıyla,daha çok bile ilgi göstereceksin küçük olduğu için.
ama bir komşum vardı,2 yaş arayla iki oğlu vardı.ben ilk oğlumu daha çok seviyorum derdi.
bilemiyorum belki de herkesin hissetmesi farklıdır.
mahşallah subhanallah allahım sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin..
]
oyy masaALLAH gozun aydin cnm
Maşallah.
Rabbim nazarlardan korusun.
Allah her kontrolunda hayırlı sağlık haberini almayı nasib etsin canım.
Gozun aydin canim
günaydın arkadaşlar bende dün doktoruma gittim bebeklerimin kalp sesini duyamadım ama gördüm allaha şükürler olsun doktorum bebegin kalp sesini duymasının zararlı olabilecegini söyledi o yüzden dinletmedi ama gösterdi[/QUOTE
bende forumu okurken benim gbi bu durumu yaşayan var mıdiye bakınıyordum ki taki sende varmışsın :) bende 6+6 günlük hamileyim doktor bana da bebeğimin kalp atışlarını gösterdi ama sesini duyurmak istemedi çok kçük yormak istemiyorum dedi haftaya duyurcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?