2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlarım :) Sizden ayrı kaldım maalesef bir kaç hafta 2013 yılından izinlerim vardı 2015e aktarılamıyor diye kullandım, bir de yıl sonu olduğundan dönem kapatma çalışmalarımız vardı çok çalıştık...Eeee siz nasılsınız? Okuyamadım sayfaları da umarm olumsuz birşeyler yoktur...Öpüyorum hepinizi annişler

ben 64 le hamiş kaldım, 60 kadar düştüm şimdi 69 hangisinden hesaplayım bilemedim doktora gitmeye de 2 haftam var

senben60 ve Cesurarya eslerinize geçmiş olsun,operasyonlarını sağlıkla atlatırlar inşallah.

meltemsmh ve @demetriaa gerçekten bazı şeyler yaş büyüdükçe daha fazla anlaşılır oluyor.Çocuk sahibi olunca daha da farklılaşıcak herşey. Eğer başka bir aileyi daha fazla önemsemeye başlarsanız bu sefer sizin çocuğunuzla eşinizle olan ilişkiniz bozuluyor.Siz yaşınız gençken farkına varmışsınız ve mesafeyi koymuşsunuz.Önceliği herzaman söz konusu kim olursa olsun,kendinize eşinize ve çocuklarınıza verin.

benımde elım ayağım şiş okulda yerlı malı haftası vardı acaba hamur ısını fazla kaçırdım ınsallah bu hafta dan sonra geçer rahatsız edıyor ınsanı

benim kaçırdığım bişey yok ama hafta ilerledikçe olması normal galiba, insan tuhaf oluyor böyle elini ayağını sıkınca ne kadar şiştiğini daha iyi anlıyosun...

benim kaçırdığım bişey yok ama hafta ilerledikçe olması normal galiba, insan tuhaf oluyor böyle elini ayağını sıkınca ne kadar şiştiğini daha iyi anlıyosun...
Bu şişlikler son haftalarda yüze ve ele de atıyor özellikle dudaklar çok komik oluyor benim yüzümün yarısı dudak olmuştu resmen

Detaylıda banada doktor doğumunu 15 gün önce bekle dedi .. Kendi doktorumda önde gitse bile çok oynama olmaz diyor bende anlamadım canım senin ginbi
benmkide 2 hafta önde gidiyomuş acaba benmkide mi erkene çekicek bişey demedi o konuyla ilgili ama daha vakit var diyemi acaba? koç burcu olcak derken babası gbi balık burcu duygusal bi erkeğim daha mı olucak acaba 2 duygusal erkekle çok işim olucak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…