Valla benim bacaklar da şişti..
En nefret ettiğim şeydir kalın bacak
Korkumdan tartıya da çıkamıyorum.. gerçi doktorum bu üç boyunca ayda 2.5 kilo almamın normal olacağını söylemişti..en son gittiğimde 60 dım şimdi kaçım bilmiyorum tartılmam lazım aslında 2 hafta sonra kontrolüm var o zamana kadar dengede tutmam lazım
aynı kalsın ben onada razıyım :)burcuerenoztel Tabiki geçerli canım neticede sgkdan faydalanıp yapacağız doğumu... ben yeni yılda fiyatlar artacak diye korkarken sanırım düşecek
Gerçekten birden hızlanmısın. Minnoşun çok acıktırıyor galiba seni. Sıkma canını kontrol altına alırsın.toplamda 12 kg olmusum :) dr da bırden hızlandın naptın dedı =)
benımde elım ayağım şiş okulda yerlı malı haftası vardı acaba hamur ısını fazla kaçırdım ınsallah bu hafta dan sonra geçer rahatsız edıyor ınsanı
Bu şişlikler son haftalarda yüze ve ele de atıyor özellikle dudaklar çok komik oluyor benim yüzümün yarısı dudak olmuştu resmenbenim kaçırdığım bişey yok ama hafta ilerledikçe olması normal galiba, insan tuhaf oluyor böyle elini ayağını sıkınca ne kadar şiştiğini daha iyi anlıyosun...
benım alyans falan cıktı artık :)benim kaçırdığım bişey yok ama hafta ilerledikçe olması normal galiba, insan tuhaf oluyor böyle elini ayağını sıkınca ne kadar şiştiğini daha iyi anlıyosun...
benmkide 2 hafta önde gidiyomuş acaba benmkide mi erkene çekicek bişey demedi o konuyla ilgili ama daha vakit var diyemi acaba? koç burcu olcak derken babası gbi balık burcu duygusal bi erkeğim daha mı olucak acabaDetaylıda banada doktor doğumunu 15 gün önce bekle dedi .. Kendi doktorumda önde gitse bile çok oynama olmaz diyor bende anlamadım canım senin ginbi
Bu şişlikler son haftalarda yüze ve ele de atıyor özellikle dudaklar çok komik oluyor benim yüzümün yarısı dudak olmuştu resmen
benım alyans falan cıktı artık :)
ben ıyımısım o zaman ya :) 1 haftadır cok mu yedın mı hareket mı etmıyorum neden oldu dıye sorup duruyorum kendıme demek normalmıs:)1,5 ay önce zar zor çıkardım aklım çıkacaktı orda kalacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?