karnımın sol tarafı bıraz agrıyor sizde de öyle olan varmı baskımı yapıyor acaba oraya
ben ıyımısım o zaman ya :) 1 haftadır cok mu yedın mı hareket mı etmıyorum neden oldu dıye sorup duruyorum kendıme demek normalmıs:)
benim kız totosunu ne tarafa dayıyorsa ağrı orada oluyor, ama ağrı yüzeyde gerilme çok olduğundan diye düşünüyorumfena acıyor ya
bende 3 lt su ıcıyorum ılk hamılelıgımde olmamıştı hıc kısıden kısıye degısıyor demek neysekı az kaldı son 10 hafta:)Ben takabiliyorum hala yüzükleri, suyu artırdıktan sonra sanki şişme felan eskisi gibi değil
ınanamıyorum benım de 9 haftam kaldı sankı daha cok varmıs gıbı gelıyor :)bende 3 lt su ıcıyorum ılk hamılelıgımde olmamıştı hıc kısıden kısıye degısıyor demek neysekı az kaldı son 10 hafta:)
dün akşamda mutfakta iş yaparken karnımı bi gerdi sanırım oraya yaslandı var ya kaskatı oldu orası gerıldı durdum hareket etmesını bekledım baska yere :) sımdı daha kucukler 3 kılo olunca napıcaz :)
Bana da bazı uzun çizmelerim olmuyor genelde spor ayakkabılarımı giyiniyorum.bende de ayak ve el şişmesi başladı, zaten çizme bot hiç giyemiyorumiyi ki spor ayakkabı diye bişiy var tuzlu da yemiyorum ama niye böyle oldu anlamadım böle tombiş tombiş
sabah tartıldım bende 69 olmuşum bakalım kaçta duracazama kilo hep göbiş de
Gerçekten birden hızlanmısın. Minnoşun çok acıktırıyor galiba seni. Sıkma canını kontrol altına alırsın.
amaan ben de üniversite sınavına hazırlanırken çıkmıştı madalyon.stresten çıkıyor.çok geçmiş olsun.su değdirmemeye çalış,coşar,sararır bazen kızarır hatta yara parçalamış gibi dökülür.tedavisi için kremi var ama çok ağır olduğu için kullanamazsın.iyiyim valla gun sayiyorum zor geliyor uee gelnek bicirlarka ugrasmak 15 tatil gelse de bitse... bu arada kizlar sikmayin cok caninizi takmayin kafanizi ben taktım da noldu vucudumda cikan seyler artttiii artttiiii cildiyeye gittim. Madalyon hastaligi dedi dr. tedavisi yok. zananka gececek. tum karnim sirtim yara dolu Allahtan bi zarari yokmus arada kasiniyorokadar 2 aya gecer dediler bakalim
İlk hamile kaldığımızda bebekler 1 gram kadardı, şimdi 1500 gr ortalama kiloları.Yani 3000leri farketmeyeceğiz bile..Zaten çocukların ağırlığından öte kemiklerinin batması sıkıntı...Benim de sağ tarafa birikiyor sürekli diyorum dengeli dursan nolur terazisi yok yavruşların :) Bir tarafa kıvrılıp kedi gibi büzüşüyorlar sanırım :)dün akşamda mutfakta iş yaparken karnımı bi gerdi sanırım oraya yaslandı var ya kaskatı oldu orası gerıldı durdum hareket etmesını bekledım baska yere :) sımdı daha kucukler 3 kılo olunca napıcaz :)
inanaırmısın gece wc ye kalkıyorum o saatte ayakta acaba dunyaya gelıncede mı boyle olacakdoğru diyosun bu daha iyi hallerimizbu yaramaz kızlar bakalım ne hallere sokacaklar bizi daha şimdiden böle yani:)
oluyor canım ben mesela hep sola yatmaya çalışıyorum ama malesef her yerim ağrıyor oyle olunca benım de karnımın solunda agrı vardı bugungünaydın kızlar sağa sola dönmekten uyuyamadım bebişte bugun cok hareketliydi hiç durmadı.böyle çok hareket etmesindende korkuyorum neden uyumuyo diye. o hareket ettikçe ben sağ sol sabaha kadar uyuyamadım yaaabide karnımda bi ağrı oldu sizdede oluyomu çok dönünce falan
Bana da bazı uzun çizmelerim olmuyor genelde spor ayakkabılarımı giyiniyorum.
benmkide 2 hafta önde gidiyomuş acaba benmkide mi erkene çekicek bişey demedi o konuyla ilgili ama daha vakit var diyemi acaba? koç burcu olcak derken babası gbi balık burcu duygusal bi erkeğim daha mı olucak acaba2 duygusal erkekle çok işim olucak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?