2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ıyımısım o zaman ya :) 1 haftadır cok mu yedın mı hareket mı etmıyorum neden oldu dıye sorup duruyorum kendıme demek normalmıs:)

normal normal panik yapma:) ben yediklerime dikkat ediyorum yürüyüşümü de yapıyorum ama gene de oluyor, demekki olması gerekiyor diyorum herşeyimiz değişiyor:)

benim kız totosunu ne tarafa dayıyorsa ağrı orada oluyor, ama ağrı yüzeyde gerilme çok olduğundan diye düşünüyorum fena acıyor ya

dün akşamda mutfakta iş yaparken karnımı bi gerdi sanırım oraya yaslandı var ya kaskatı oldu orası gerıldı durdum hareket etmesını bekledım baska yere :) sımdı daha kucukler 3 kılo olunca napıcaz :)

Ben yüzüklerime veda edeli çok oldu.gerçi ben sıkıntılı bi tipim:)accık sıktı çıkarıp attım kenara.
Burnum çok şişti benim 2 aydır böyle nerdeyse.baktıkça şok oluyorum:))dudaklar da şişicek bu ara galiba kaşınıyo:)tuzu hiç sevnem tüketmiyorum da.testlerde de sıkıntı yok.o şişip çirkinleşen hamilelerden olucam demekki bende:))hem de iki erkeğe rağmen:))

doğru diyosun bu daha iyi hallerimizbu yaramaz kızlar bakalım ne hallere sokacaklar bizi daha şimdiden böle yani:)

günaydın kızlar sağa sola dönmekten uyuyamadım bebişte bugun cok hareketliydi hiç durmadı.böyle çok hareket etmesindende korkuyorum neden uyumuyo diye. o hareket ettikçe ben sağ sol sabaha kadar uyuyamadım yaaa bide karnımda bi ağrı oldu sizdede oluyomu çok dönünce falan

bende de ayak ve el şişmesi başladı, zaten çizme bot hiç giyemiyorumiyi ki spor ayakkabı diye bişiy vartuzlu da yemiyorum ama niye böyle oldu anlamadım böle tombiş tombiş
Bana da bazı uzun çizmelerim olmuyor genelde spor ayakkabılarımı giyiniyorum.

Ay benim kuzenim hamileydi onu hiç unutamıyorum.
Nişanlıydım o zaman. Kadını gördüm yüzü gözü balon gibi ve yağlı yağlı
Ay dedim ben de böyle mi olcam acaba.
O yüzden hamile kalır kalmaz hemen gidip yüz temizleme losyonları falan aldım ki normalde yağlanmaz yüzüm.
ALLAH a şükür öyle bi şey olmadı :)

amaan ben de üniversite sınavına hazırlanırken çıkmıştı madalyon.stresten çıkıyor.çok geçmiş olsun.su değdirmemeye çalış,coşar,sararır bazen kızarır hatta yara parçalamış gibi dökülür.tedavisi için kremi var ama çok ağır olduğu için kullanamazsın.

İlk hamile kaldığımızda bebekler 1 gram kadardı, şimdi 1500 gr ortalama kiloları.Yani 3000leri farketmeyeceğiz bile..Zaten çocukların ağırlığından öte kemiklerinin batması sıkıntı...Benim de sağ tarafa birikiyor sürekli diyorum dengeli dursan nolur terazisi yok yavruşların :) Bir tarafa kıvrılıp kedi gibi büzüşüyorlar sanırım :)

oluyor canım ben mesela hep sola yatmaya çalışıyorum ama malesef her yerim ağrıyor oyle olunca benım de karnımın solunda agrı vardı bugun

benım esımde balık =) bebegımde balık olacak zamanında geldıgı surece =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…