- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
şimdi hareket etmeye yerlerı var sonra ne olcak yandık biz.. bide kendısı rahat etmeyınce benım yattıgım pozisyında tekmelıyor bacaklarımı yukarı cekıp yamn yatarsam duruyor hanfendı :)İlk hamile kaldığımızda bebekler 1 gram kadardı, şimdi 1500 gr ortalama kiloları.Yani 3000leri farketmeyeceğiz bile..Zaten çocukların ağırlığından öte kemiklerinin batması sıkıntı...Benim de sağ tarafa birikiyor sürekli diyorum dengeli dursan nolur terazisi yok yavruşların :) Bir tarafa kıvrılıp kedi gibi büzüşüyorlar sanırım :)
bende 10 hafta diyorum ama belki de az 40. haftada doğacaklar mı bakalım :)ınanamıyorum benım de 9 haftam kaldı sankı daha cok varmıs gıbı gelıyor :)
ben son 3 haftayı saymıyorum bile ha geldı ha gelecek, sancım mı var, belım mı ağrıdı ,dakıka tutalım bu gerçek sancı olabılır hep böyle atraksıyonlu gecıyor :)ınanamıyorum benım de 9 haftam kaldı sankı daha cok varmıs gıbı gelıyor :)
Okudum canım çok sağol.Bu haftalarda artada bilir azaladabilir diyo demekki benimki azalanlardan.Biz uyanikken hareketlerimizi sallanti olarak algilayip uykuya daliyorlarmis.Bu da mantikliArtık bu haftadan sonra daha sakin olacaklarmış büyüdükleri ve yerlerinin daraldığı için daha çok gerinme hissedecekmişiz... öyle yazıyordu 29. haftada...
http://www.gebelikveannelik.com/29-hafta-gebelik.asp
Ben bu siteden takip ediyorum haftalarımı...
Ben takabiliyorum hala yüzükleri, suyu artırdıktan sonra sanki şişme felan eskisi gibi değil
ya benıde kım gorse aa az kaldı doguma kılo almamıssın hıc dıyor , yuzum flnda aynı mesela ,
Ben toplamda 14 kilo aldım.50 ile hamile kaldım şimdi 64 oldum.sanırım 70 ile doğuma giderim.Ama benim yapım gereği çok çabuk veriyorum kiloları metabolizmam fazla çalışıyor galiba.O yüzden kendimi frenlemeyi düşünmüyorum.Hamur işleri tüketmemek yeterli olacak galiba :)evet ya , cok acıkmaya basladım yalan yok =) ama frenlıcem kendımı =)
Umarım ondandir canımBenimde azaldı biraz ama büyüdükleri için heralde bilemiyorum
normale gore hesaplıyorum gerısı allah kerim :)bende 10 hafta diyorum ama belki de az 40. haftada doğacaklar mı bakalım :)
evet sancı nasıl olur kii sık sık gelırse o dogum sancısıymıs ayy Allahım bır aavazda kurtarsın hepımızıben son 3 haftayı saymıyorum bile ha geldı ha gelecek, sancım mı var, belım mı ağrıdı ,dakıka tutalım bu gerçek sancı olabılır hep böyle atraksıyonlu gecıyor :)
benım esımde balık =) bebegımde balık olacak zamanında geldıgı surece =)
Çok sağol canım genelse hareketliyim zaten. Günde en az 4 kez okula gidip geliyorum oğlumu alip birakmak için gerçi faydasida var bu gidip gelmelerin sisligim olmadı hiç. Oğluma hamileyken bu haftalarda bir numara büyük ayakkabı almıştımbazen senın yorgunlugun ve nasıl hısettıgınlede alakalı olabılıyormus bu gıbı seyler canım ,
Ben toplamda 14 kilo aldım.50 ile hamile kaldım şimdi 64 oldum.sanırım 70 ile doğuma giderim.Ama benim yapım gereği çok çabuk veriyorum kiloları metabolizmam fazla çalışıyor galiba.O yüzden kendimi frenlemeyi düşünmüyorum.Hamur işleri tüketmemek yeterli olacak galiba :)
Iyyyy o niye yaaa:))burnum murnum şişti ama cikdim kıpır kıpır:)bide kan ilacına başlayınca yanaklar da oldu elma:)))Ay benim kuzenim hamileydi onu hiç unutamıyorum.
Nişanlıydım o zaman. Kadını gördüm yüzü gözü balon gibi ve yağlı yağlı
Ay dedim ben de böyle mi olcam acaba.
O yüzden hamile kalır kalmaz hemen gidip yüz temizleme losyonları falan aldım ki normalde yağlanmaz yüzüm.
ALLAH a şükür öyle bi şey olmadı :)
Bende öyleyim hamilelikten önce de tuz az kullanırdım turşuya bayılırım ama o kadar istemiyo canım, günlük 3lt su içiyorum bazen 3 ü geçiyo, sabah akşam süt ve gün içinde tuzsuz ayran, bunun üstüne bi zahmet şişme olmasın :))ben şişme yaşamadım henuz ama , yınede tuzu kestim , suyuda bol ıcmeye calısıyorum
Iyyyy o niye yaaa:))burnum murnum şişti ama cikdim kıpır kıpır:)bide kan ilacına başlayınca yanaklar da oldu elma:)))
Cidden neden yağlanmışki,hormonal mi acaba..
Doktorlar hep sola yatın diyorlar.Allahtan bebeğim sağ tarafımda yoksa sola yatamazdım.Ama gerçekten hamileyken o koltukta akşama kadar oturup çalışmak çok zor.Ama zaman o kadar hızlı geçiyor ki...Tam da geçiş mevsimlerine denk geldi hamileliklerimiz ilkbahardan yaza, yazdan sonbahara sonra kışa yol aldık. Yeni baharda bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah :)şimdi hareket etmeye yerlerı var sonra ne olcak yandık biz.. bide kendısı rahat etmeyınce benım yattıgım pozisyında tekmelıyor bacaklarımı yukarı cekıp yamn yatarsam duruyor hanfendı :)
inanaırmısın gece wc ye kalkıyorum o saatte ayakta acaba dunyaya gelıncede mı boyle olacak
çok güzel bir ayda doğacaklar inşallah...Doktorlar hep sola yatın diyorlar.Allahtan bebeğim sağ tarafımda yoksa sola yatamazdım.Ama gerçekten hamileyken o koltukta akşama kadar oturup çalışmak çok zor.Ama zaman o kadar hızlı geçiyor ki...Tam da geçiş mevsimlerine denk geldi hamileliklerimiz ilkbahardan yaza, yazdan sonbahara sonra kışa yol aldık. Yeni baharda bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah :)
Doktorlar hep sola yatın diyorlar.Allahtan bebeğim sağ tarafımda yoksa sola yatamazdım.Ama gerçekten hamileyken o koltukta akşama kadar oturup çalışmak çok zor.Ama zaman o kadar hızlı geçiyor ki...Tam da geçiş mevsimlerine denk geldi hamileliklerimiz ilkbahardan yaza, yazdan sonbahara sonra kışa yol aldık. Yeni baharda bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah :)
olucak ya farklı bişey beklemiyorum beninşallah bu düzene çabuk alışırız da zor olmaz bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?