2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet güzel bir zaman.Düğün mevsimleri de geliyor şişko şişko düğünde gezmeyiz :) Bu Ağustosta kardeşim evleniyor.O zaman kadar da fazla kiloları da veririm inşallah :) Bayramlarda da rahatız hadi hadi iyiyiz yine Pıtırcıık :)

kesinlikle canım sana katılmamak elde değil :)

Ben gece sırt üstü yatmıştım sonra dönerim dedim uyumuşum.Sabah uyandım sol tarafıma ytmışım.Vücudum refleks olarak alıştı sol tarafa çünkü sağda bebek var,sırt üstü nefes darlığı oluyor sol ideal :)

sola yatıyorum gece uyandığımda sağda oluyorum... sağdan sola dönmem 10 dakikamı alıyo sonra yine aynı şeyler sabaha kadar böyle geçiyo...

bende uyanıyorum ki sırt üstü yatıyorum hemen sola yada eşim uyandırıyo dön diye, sağa hiç dönmedim hep sırt üstü şekilde uyanıyorum benim vücutta bi alışaydı :)

ya ben telefondan gırıyorum o yüzden hamılelık takvımı yapamadım nasıl yapıldıgnı bılen var mı :) ben yazılarımın altı da dolu olsun ıstıyorum:)

Benimkide öyle ya. Normalde sola yatınca onunda kayması falan lazım. Ama sağ tarafta ne varsa herbişiyini oraya topluyor, orası şişiyo bide canım acıyo.

bende uyanıyorum ki sırt üstü yatıyorum hemen sola yada eşim uyandırıyo dön diye, sağa hiç dönmedim hep sırt üstü şekilde uyanıyorum benim vücutta bi alışaydı :)
Ben sırt üstü en fazla 2 dakika yatabiliyorum karnım geriliyor ve nefesim daralıyor.Diğer gebeliklerim de de çocuklar hep sağa tutunmuşlardı tesadüf olarak.Benim sağ tüpüm yumurtluyo sadece galiba :) Ve bir de sırt üstü yatmak önerilmiyor hamilelikte..Rahmi gerdiği ve baskı yaptığı için.

ahhh ah benimkide çadırı sol tarafa kurmuş sola hiç yatırmıyo ama hiç
Şanssız bir hamilelik vakası :) Neyse canım zaten az kaldı idare edeceğiz artık...Öyle bir durumda sırta destek ver ama yine de sola yat tam yan değil de ikisinin arası şeklinde yat.Yani tam sırt üstü yatma tam yan da değil anlatamadım galibaaaaa :) Uffff :) Türkçemiz yetersizmiş ya sanırım ondan :) :) :)

benım esımde balık =) bebegımde balık olacak zamanında geldıgı surece =)
eheheh bazen duygusal olması iyide bazen hiç iyi olmuyo ben biraz odunum sanırım bide dışardan hep sessiz sakin görünen o, cadaloz görünen ben oluyorum öylede imaj çiziyolar :)

Rahatsız etmiyor beni sırt üstü yatmak aksine daha rahatım ama zararlı olduğunu bildiğim için bi telaşla uyanıyorum hemen sola dönüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…