Şanssız bir hamilelik vakası :) Neyse canım zaten az kaldı idare edeceğiz artık...Öyle bir durumda sırta dertek ver ama yine de sola yat tam yan değil de ikisinin arası şeklinde yat.Yani tam sırt üstü yatma tam yan da değil anlatamadım galibaaaaa :) Uffff :) Türkçemiz yetersizmiş ya sanırım ondan :) :) :)
Anlatamadığım şeyi anlamana sevindim :)gayet iyi anlatmışın canım anladım, sağa yatınca daha çok rahat ediyorum birde dediğin gibi deneyim
eheheh bazen duygusal olması iyide bazen hiç iyi olmuyoben biraz odunum sanırım bide dışardan hep sessiz sakin görünen o, cadaloz görünen ben oluyorum öylede imaj çiziyolar :)
Kiloyu ben alıyorum derdi başkasına düşüyor
öğretmen tepkileri
meyve yiye yiye kilo aldın
doğum iznine bu ay mi cikiyirsun
bel cevren epey genişledi
Öğrenci tepkileri
ticir ilk başta zayifti gittikçe karnı büyüyor
öğretmenim siz beslenmenizi epey sağlam yapıyorsunuz galiba
sisko domates oldu öğretmen
gebelik bunalimina sokucaklar beni
öğretmen tepkileri
Öğrenci tepkileri
cnm sen bı bakım yaptır kuaforde kendıne :) ben valla dogumdan sonra kuafore gıtmek ıcın kenara para ayırcam :) kırklanayım bı :)Ya burnuma kuaförde fön çekerken saçtan koku gelir ya,o geliyo:))fön mü aşeriyorum ben yaa.ayy nasıl buram buram:))
Böyle şeylere takılmamak lazım bana da karnın inmiş hemen doğuracaksın gibi falan diyorlar aldırmıyorum...Hadi çocuklar zaten çocuk da öğretmenlere ne oluyor onu anlamadım.Takılma böyle şeyler boşver canım...Kiloyu ben alıyorum derdi başkasına düşüyor
öğretmen tepkileri
Öğrenci tepkileri
Bizim içimiz dışımız bir hacıııı :) Ha ha çok güzel bir cevap ermişsin valla.Tuttum bu lafı :)Valla hiç de takmıyorum en azından bir amaç için kilo almışım.. bana da senin galiba ikizin olacak karnın öyle şişti dediler.. benim iç karnım dar dedim :)
Günaydın göbüşlüler çetesi
10 da uyandım ama ayılamadım.
Bi ayılsam da evi toparlasam
Benimde sırtım rahat etmiyor o yüzden sola yatıyorum ama çooook dönüyorumoluyor canım ben mesela hep sola yatmaya çalışıyorum ama malesef her yerim ağrıyor oyle olunca benım de karnımın solunda agrı vardı bugun
öğretmen tepkileri
Öğrenci tepkileri
aynen yaa tam saçımı kestireceğim dönemde hamile olduğumu öğrendim, miğde bulantılarından gözümü açtım kestireyim dedim kesmediler yok biz gebelerin saçlarını kesmeyiz resmen rapunzel oldum :))cnm sen bı bakım yaptır kuaforde kendıne :) ben valla dogumdan sonra kuafore gıtmek ıcın kenara para ayırcam :) kırklanayım bı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?