2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gayet iyi anlatmışın canım anladım, sağa yatınca daha çok rahat ediyorum birde dediğin gibi deneyim

eheheh bazen duygusal olması iyide bazen hiç iyi olmuyo ben biraz odunum sanırım bide dışardan hep sessiz sakin görünen o, cadaloz görünen ben oluyorum öylede imaj çiziyolar :)

bir an sende kendimi gördüm bişey olduğunda zaten ihale hep bana kalıyor öyle masum öyle duygusal öyle sakinler ki

Kiloyu ben alıyorum derdi başkasına düşüyor
öğretmen tepkileri
meyve yiye yiye kilo aldın
doğum iznine bu ay mi cikiyirsun
bel cevren epey genişledi
Öğrenci tepkileri
ticir ilk başta zayifti gittikçe karnı büyüyor
öğretmenim siz beslenmenizi epey sağlam yapıyorsunuz galiba
sisko domates oldu öğretmen
gebelik bunalimina sokucaklar beni

Afedersin ama terbiyesizlik bu ya..
Zaten hassas bi dönemdeyiz bi de üstüne saçma sapan şeyler söylüyorlar..
Üzüleceğimizi düşünemiyorlar herhalde..

Valla hiç de takmıyorum en azından bir amaç için kilo almışım.. bana da senin galiba ikizin olacak karnın öyle şişti dediler.. benim iç karnım dar dedim :)

Böyle şeylere takılmamak lazım bana da karnın inmiş hemen doğuracaksın gibi falan diyorlar aldırmıyorum...Hadi çocuklar zaten çocuk da öğretmenlere ne oluyor onu anlamadım.Takılma böyle şeyler boşver canım...

Tipime bakınca herkes kilo almamışsın diyor ama ben acı gerçeği biliyorum.
Bir kişi bile kilo almışsın derse paralarım onu. Sanki keyfimizden kilo alıyoruz.

Benimkilerde gittikçe şişiyorsunuz hocaaam diye bağırıyorlar.

cnm sen bı bakım yaptır kuaforde kendıne :) ben valla dogumdan sonra kuafore gıtmek ıcın kenara para ayırcam :) kırklanayım bı :)
aynen yaa tam saçımı kestireceğim dönemde hamile olduğumu öğrendim, miğde bulantılarından gözümü açtım kestireyim dedim kesmediler yok biz gebelerin saçlarını kesmeyiz resmen rapunzel oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…