Benim dr da hic sat i sormadi bile kesenin ve bebegin olcusune gore ne kadarlik oldugunu soyledi sanirim dollenmis haline gore karar verdi
yarın mı gidiyorsun yoksa gittin mi,cinsiyeti öğreniriz belki demiştin :)
gittim doktora çok şükür iyi ama cinsiyetini öğrenemedik kismetse 16 sında artık öğreneceğiz
benim doktorumda satı hiç sormadı:44: cuma günü gittiğimde 5 haftalık dedi hesap yapıyorum ilişki zamanına denk geliyo:44:
kızlar merhaba bende forumunuzu uzaktan okuyarak takip ediorum çalıştığım için çok girme fırsatım olmuyor. bende 6+6 günlük hamileyim çok mide bulantım var ve başım dönüyo halsizim napcam bilmiyorum iştahsızım çok yiyemiyorum bebeğim beslenemez diye korkuyorum.. yoksa bu halimden şikayetim yok tek düşüncem minik bebişim...) bu durumla başeden var mı aranızda
Kızlar günlerdir o kadar canım sıkkın ki msjları okuyorum ama canım yazmak istemior. Oğlum ztn 1 yaşına kadar aşırı mızmızdı. Sonra düzeldi brz ama hala mızmız. Şu an uykuda, yemekte, altını değiştirirken bile sorun çıkarıor. İyice gözümde büyüdü. Şu an kahvaltısını bile yapmamış durumda ve hiçbişi yemio hala. Mızır mızır. Diğer çocuk olunca napıcma bilemiyorum
Eşim de işi yüzünden israile gidebilir; buna da ayrıyetten cnm sıkılıo tabi
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadaşlar bende dün doktoruma gittim bebeklerimin kalp sesini duyamadım ama gördüm allaha şükürler olsun doktorum bebegin kalp sesini duymasının zararlı olabilecegini söyledi o yüzden dinletmedi ama gösterdi[/QUOTE
bende forumu okurken benim gbi bu durumu yaşayan var mıdiye bakınıyordum ki taki sende varmışsın :) bende 6+6 günlük hamileyim doktor bana da bebeğimin kalp atışlarını gösterdi ama sesini duyurmak istemedi çok kçük yormak istemiyorum dedi haftaya duyurcak inşallah
biz 8 haftamızın içindeyiz ikiz bebek bekliyoruz doktor bi dahaki randuvuyu 4 hafta yani bir ay sonraya verdi ve ben tüp bebek merkezine gittigim için bi dahaki sefere baska doktora gidecegim
selam kizlar
biz dün kalp atislarimizi gördük cok sükür
rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah.. hala saka gibi geliyor
bugünde bulantim var insallah en hafif sekilde atlatiriz bu bulantilari
Canim mrb adi ne bu bilekligin bir markasi var mi ve kaca aldiniz?
Masaallah, gozun aydin canim! Kalp atisini duyduktan sonra dusuk riski de %3'e dusuyormus, hayirlisiyla daha risksiz gunlere girdin
Persembe gunu ben de guzel haberlerle donsem de biraz rahatlasam, icim icimi yiyo gecmiyo vakitt...
canım ben de hemen söyledim,ama görümcemin yeni evli bir kızı var daha 19 yaşında bir kaç aydır bebeği olmadı diye üzülüyor.
bana dedi ki beni bekleyin ya bu ne böyle ben daha 1 tane yapamadan ,sen 3. yü yapıyorsun.
ben de dedim ki ''kız kıskanacakmısın yoksa, ben ise sana dua ediyordum.''
yok yok falan dedi ama gecen hafta bende terslik çıkınca aklıma gelmedi değil.
acaba dedim gözü kalan mı oldu.
Allah a emanetler artık canım.
ama haklısın kim ne düşünüyor bilemiyor insan.
biz 8 haftamızın içindeyiz ikiz bebek bekliyoruz doktor bi dahaki randuvuyu 4 hafta yani bir ay sonraya verdi ve ben tüp bebek merkezine gittigim için bi dahaki sefere baska doktora gidecegim
cnm senin daha sık kontrole gitmen gerekmiyormu hem tüp hem ikiz.
bende bu cuma son kez gideceğim tüp dr.uma .diğer dr.lada 10 gün önce tanıştık.hatta bana normal olsa bir ay sonraya çağırırdım ama tüp olduğu için 2 haftada kontrol edelim dedi.
Inşallah canim ya şu 15 gündür 10 yıl yaşlandım. Inşallah sende hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin
canım benim 21 haziran gibi olması gerek çünkü hem eşim 21 hazirandan sonra yanımda yoktu.
hem de 1 temmuzda hcg 24 tü yani tam 9 gün sonra .
burdan tahmin ediyorum.
doktorun 4 haftalıkken tam 1cm. kese olur demesi ,heralde sata göre değildir.
yumurtlamaya göredir,
değil mi?
adet günü 1cm. kese fazla bence.
beklenne adet gününde hcg 100 civarı olur deniyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?