2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin liste bya kabarık :)
Bakınca ne kadr eksiğim oldugunu gördüm

Ben bi kac gun bebk bezi kullanirim sonrada normal pedlere gecerim diye düşünüyorum yani öyle soledi annem falan hasta bezleri cok buyuk oluyormuş
bebek bezi nası sıgcakki :) ay ya ben bunları düşününce hiç doğurmak istemiyorum ama bi şekilde çıkıcak bu bebek .hs onu bebek bezi aldık 1 paker prima 2 numara olandan 1 numarası kalmamış 2 numarada 3kg bebekler içinmiş. işimizi görürü heralde

Çıktı aldım bi tane :) benim defterim var aldıklarımı ona yazıyorum akşam bi karşılaştırayım bakalım eksik çok gibi

Mesela bazı bebekler primadan pişik oluyo galiba en pahalısı da o bim bezi alsak noolur ki :)

Mesela bazı bebekler primadan pişik oluyo galiba en pahalısı da o bim bezi alsak noolur ki :)
bi arkadasım dedıkı bımde satılan bez varya o canbebenın yan uırunuymus yanı can bebenın uratıldıgı yerde ılk zamanla onu kullan evde dedı bızım evın altında bım var baktım evet uretıcısı canbebe cıldıne alerjı yapmadıkten sonra ne farkeder ben kullanırım

Off ne kadr cok sey varms. Sen yazdkca bnm eksikler cogaldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…