2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ondan almayı düşünüyorum çünkü bezler çok pahalı..
tonla borç var artık beze de o kadar para vemek istmeiyorum

Ben ondan almayı düşünüyorum çünkü bezler çok pahalı..
tonla borç var artık beze de o kadar para vemek istmeiyorum
bencede canım.. bi paket al dene memnun kalırsan devam et.. dedğin gibi prima bazı bebeklerde alerjı yapıyormus. ben bı paket heves ıle aldım hastane de lazım olur dıe bende denemek maksatlı dogdugunda kısmet olursa alıcam

Aynısını arkadaşım dedi ama o ilk zamanlar için prima önerdi biraz daha büyüdükten sonra bimdekini almış

BEnim kızım maşallah hiç pişik olmadı. Küvözdeyken babası prima almış vermiş. Huggies kullandı, can bebe, molfix... Ve en sonunda en hesaplısı olan bim bezine döndük. 15,50 TL . kullanıyoruz hala. Herkeste görüyorum. Nede olsa çöpe atılıyor... Şimdiki kızıma direkt olarak bim bezinden başlıyacağım. Bütçemi düşünmem lazım

ya kanama ne kadar sürüyorki sezeryandadamı kanaman oluyor. cokmu olurki :
Sezeryan doğumda ameliyat esnasında biriken kanların hepsi sezeryan sonrası çıkıyor.O yüzden haliyle fazla oluyor.İdrar yapmış gibi oluyor kanama...O yüzden hasta bezi kesinlikle şart.Bir de ilk gün tuvalete gidemiyorsun ağrılardan falan.Fazla çok almaya gerek yok zaten en fazla 10lu olanlardan alın yeterli oluyor tabi sezeryan kesinleşirse...

haklısın meltem bende mi denesem acaba netice de ne fark edecek ki

Cesurarya ooooo senin listee baya baya uzun bitirmişsin
görünce ne kadar eksiğim olduğunu anladım şahsen..
Ya napim hem ikiz diye acele ettim,hem babamız çok hevesli habire bişiler aldı sağolsun.ben artık evden çıkmıyorum mesela iyiki yapmışım alışverişi...

Ay aklıma ne geldi :)
Biz bebege ilk ne aldık biliyo musunuz ?

Meyve filesi

İçine meyve koyuyon da bebektadını falan alıyo suyunu emıyo ya ondan :)
6 aydan sonra kullanabılecek hem de 15 tl vermiştik
İnsan gider daha gerekli bi şey alır ama işte hevesle onu almışız aylaaar önce :) :)

Yazdıkça çoğaldı herşey çok zamanda kalmadı, ama bi yerde bişey beğeniyosam başka şeyi diğer sitede beğeniyorum
Bazı yerler kargo ücreti istiyo bi de uyuz oluyorum

Benim her şeye " ne gerek var " diyen kocam dün birden bire " aaa ben kızıma tırnak makası almadım"
diye panikledi.
Gülmekten yarıldım. Galiba kafasına dank etti artık :)

Yazdıkça çoğaldı herşey çok zamanda kalmadı, ama bi yerde bişey beğeniyosam başka şeyi diğer sitede beğeniyorum
Bazı yerler kargo ücreti istiyo bi de uyuz oluyorum

bu eksik konusu hep senın basının altından cıkıyo
Gaza getiriyon hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…