bi arkadasım dedıkı bımde satılan bez varya o canbebenın yan uırunuymus yanı can bebenın uratıldıgı yerde ılk zamanla onu kullan evde dedı bızım evın altında bım var baktım evet uretıcısı canbebe cıldıne alerjı yapmadıkten sonra ne farkeder ben kullanırım
halılar yıkamaya verılcek bebek kıyafetlerı yıkancak utulenecek eve yardımcı bayan alıncak offf
Ben molfixe karar verdim
bencede canım.. bi paket al dene memnun kalırsan devam et.. dedğin gibi prima bazı bebeklerde alerjı yapıyormus. ben bı paket heves ıle aldım hastane de lazım olur dıe bende denemek maksatlı dogdugunda kısmet olursa alıcamBen ondan almayı düşünüyorum çünkü bezler çok pahalı..
tonla borç var artık beze de o kadar para vemek istmeiyorum
şubat da başlayacaktım bende ocak gibi başlıcam ınsgerçekten offfffffff
Tek kat olmaz bacakları üşür diyolar.onlar çok ince zaten...Şu içe giydirmelik tek altlardan alacaktım da üst üste nasıl olacak ki?
Yani patlamasın bebek içinde
Hehee :) denemk lazmMesela bazı bebekler primadan pişik oluyo galiba en pahalısı da o bim bezi alsak noolur ki :)
Ben ondan almayı düşünüyorum çünkü bezler çok pahalı..
tonla borç var artık beze de o kadar para vemek istmeiyorum
Aynısını arkadaşım dedi ama o ilk zamanlar için prima önerdi biraz daha büyüdükten sonra bimdekini almışbi arkadasım dedıkı bımde satılan bez varya o canbebenın yan uırunuymus yanı can bebenın uratıldıgı yerde ılk zamanla onu kullan evde dedı bızım evın altında bım var baktım evet uretıcısı canbebe cıldıne alerjı yapmadıkten sonra ne farkeder ben kullanırım
Sezeryan doğumda ameliyat esnasında biriken kanların hepsi sezeryan sonrası çıkıyor.O yüzden haliyle fazla oluyor.İdrar yapmış gibi oluyor kanama...O yüzden hasta bezi kesinlikle şart.Bir de ilk gün tuvalete gidemiyorsun ağrılardan falan.Fazla çok almaya gerek yok zaten en fazla 10lu olanlardan alın yeterli oluyor tabi sezeryan kesinleşirse...ya kanama ne kadar sürüyorki sezeryandadamı kanaman oluyor. cokmu olurki :
Ya napim hem ikiz diye acele ettim,hem babamız çok hevesli habire bişiler aldı sağolsun.ben artık evden çıkmıyorum mesela iyiki yapmışım alışverişi...haklısın meltem bende mi denesem acaba netice de ne fark edecek ki
Cesurarya ooooo senin listee baya baya uzun bitirmişsin
görünce ne kadar eksiğim olduğunu anladım şahsen..
Bi paket molfix yenidogan almstim baya once. bi denicem memnun kalirsam molfixe devam ederm :)Ben molfixe karar verdim
oylemı bana oyle bısı demedı ılkzamanlar cok degıstırıosun o yuzden bımdekı bezı al dedıı uygunmus :Aynısını arkadaşım dedi ama o ilk zamanlar için prima önerdi biraz daha büyüdükten sonra bimdekini almış
Yazdıkça çoğaldı herşey çok zamanda kalmadı, ama bi yerde bişey beğeniyosam başka şeyi diğer sitede beğeniyorum
Bazı yerler kargo ücreti istiyo bi de uyuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?