- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Aynen bide prima israil mali. O yuzden itici geliobencede canım.. bi paket al dene memnun kalırsan devam et.. dedğin gibi prima bazı bebeklerde alerjı yapıyormus. ben bı paket heves ıle aldım hastane de lazım olur dıe bende denemek maksatlı dogdugunda kısmet olursa alıcam
Yazdıkça çoğaldı herşey çok zamanda kalmadı, ama bi yerde bişey beğeniyosam başka şeyi diğer sitede beğeniyorum
Bazı yerler kargo ücreti istiyo bi de uyuz oluyorum
biz bi çift çorap almıştık :)Ay aklıma ne geldi :)
Biz bebege ilk ne aldık biliyo musunuz ?
Meyve filesi
İçine meyve koyuyon da bebektadını falan alıyo suyunu emıyo ya ondan :)
6 aydan sonra kullanabılecek hem de 15 tl vermiştik
İnsan gider daha gerekli bi şey alır ama işte hevesle onu almışız aylaaar önce :) :)
Ben denedim berbattı hem sıvıyı emmiyor hem de çok çok sert tahta gibi barıyerleri çok sert özellikle.Yoksa kokusuna bayılmıştım.4-5 tane kullandım 2 numarasını sonra kızıma kıyamadım yerlerin tozunu aldım o bezle harikalar yaratıyor gerçekteeen :) Şimdi prima kullanıyorum aylık paketini 4+ kullanıyoruz 105 tane var içinde 50 TL fiyatı.Kızımın poposu sağ olsun :)Mesela bazı bebekler primadan pişik oluyo galiba en pahalısı da o bim bezi alsak noolur ki :)
ben israil malı oldugunu bılmıyordum aldıktan sonra ogrendım.. ama malesef evımıze gıren hersey onlarınAynen bide prima israil mali. O yuzden itici gelio
biz bi çift çorap almıştık :)
Amaan boşver sen keyfine bak.devlet herşeyi israilden alıyo,herşeyimiz yahudi malı zaten,yorma kendini canım...Aynen bide prima israil mali. O yuzden itici gelio
Bizm evin altinda bim var. Alip deneyeblrm bn de. Pisik faln yapmzsa ne gerek var cok para vermye. Bide jenny willy islk mendl var bimde :) o naslki ?BEnim kızım maşallah hiç pişik olmadı. Küvözdeyken babası prima almış vermiş. Huggies kullandı, can bebe, molfix... Ve en sonunda en hesaplısı olan bim bezine döndük. 15,50 TL . kullanıyoruz hala. Herkeste görüyorum. Nede olsa çöpe atılıyor... Şimdiki kızıma direkt olarak bim bezinden başlıyacağım. Bütçemi düşünmem lazım
ya ben dun gırdım goremedım demekkı bızım bıme gelmedi yada tukendı bebek ıcın fırca setı vardı :)Kızlar bu arada akşam eşim bimden göğüs pedi almış:) bizim bime yeni gelmiş herhalde.çok sevindim ben kusur kalmıştım çünkü.
Hee bide bimden oda sıcaklığı ve nem ölçer almıştım.listeme yazmayı unutmuşum...
Ben denedim berbattı hem sıvıyı emmiyor hem de çok çok sert tahta gibi barıyerleri çok sert özellikle.Yoksa kokusuna bayılmıştım.4-5 tane kullandım 2 numarasını sonra kızıma kıyamadım yerlerin tozunu aldım o bezle harikalar yaratıyor gerçekteeen :) Şimdi prima kullanıyorum aylık paketini 4+ kullanıyoruz 105 tane var içinde 50 TL fiyatı.Kızımın poposu sağ olsun :)
Ya Karnım sismese bu sefer bebek iyi beslenemiyor diye soylenecekler eminim takmamak için ya yorum yapmıyorum ya konuyu degistiriyorim ya zaten kadınlar arasında böyle igneleyici eleştiriler oluyo hep de dediğin gibi öğretmenlerin eleştirisi 2. Sınıf bi çocuğun zekasina denkBöyle şeylere takılmamak lazım bana da karnın inmiş hemen doğuracaksın gibi falan diyorlar aldırmıyorum...Hadi çocuklar zaten çocuk da öğretmenlere ne oluyor onu anlamadım.Takılma böyle şeyler boşver canım...
En iyisi stok yapmamak deneyerek anlayacaz bu gidişle :)oylemı bana oyle bısı demedı ılkzamanlar cok degıstırıosun o yuzden bımdekı bezı al dedıı uygunmus :
bende alışverişe gidemiyorum hsonu avm ye gittim mahvoldum kasada bekleyemedim bile .netten alıcam bütün eksikleri hem daha uygun oluyor..hemde yorulmuyorumYa napim hem ikiz diye acele ettim,hem babamız çok hevesli habire bişiler aldı sağolsun.ben artık evden çıkmıyorum mesela iyiki yapmışım alışverişi...
kızlarr kuzenimin eşi yeni doğum yaptı yani 4,5 aylık falan ve erkek
kızda benden küçük acaba diyorum çöpe atacağına bana mı verse kıyafetleri
Ben de ya çok gurur duyulması gereken bi göbek bence:) benim akrabalarimda bebeği olmayanlar var hatta bizde genetik kadınlar korunmadan bile çok geç hamile kalıyorlar bu tezi kız kardeşim ve ben curuttukValla hiç de takmıyorum en azından bir amaç için kilo almışım.. bana da senin galiba ikizin olacak karnın öyle şişti dediler.. benim iç karnım dar dedim :)
teklif ederse lekesiz be temizse nden olmasın. ben olsam alırım ama temiz kullandıgına emın oldugum bırının hem oyle seyler cope atılmazkı bırıne verılırkızlarr kuzenimin eşi yeni doğum yaptı yani 4,5 aylık falan ve erkek
kızda benden küçük acaba diyorum çöpe atacağına bana mı verse kıyafetleri
Ben aziz bebede görünce ve bayanın biride tavsiye edince aldım iki tane :)Kızlar; ben kızıma ilk doğdugundan beri külotlu çorap giydiriyorum. Bacakları sıcacık oluyor. Her nekadar erkek bebekleree önermeselerde giydiren arkadaşlarım var. hiçbi sorunlada karşılaşmadılar. Sizede tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?