2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bide prima israil mali. O yuzden itici gelio

Kızlar bu arada akşam eşim bimden göğüs pedi almış:) bizim bime yeni gelmiş herhalde.çok sevindim ben kusur kalmıştım çünkü.
Hee bide bimden oda sıcaklığı ve nem ölçer almıştım.listeme yazmayı unutmuşum...

biz bi çift çorap almıştık :)

Mesela bazı bebekler primadan pişik oluyo galiba en pahalısı da o bim bezi alsak noolur ki :)
Ben denedim berbattı hem sıvıyı emmiyor hem de çok çok sert tahta gibi barıyerleri çok sert özellikle.Yoksa kokusuna bayılmıştım.4-5 tane kullandım 2 numarasını sonra kızıma kıyamadım yerlerin tozunu aldım o bezle harikalar yaratıyor gerçekteeen :) Şimdi prima kullanıyorum aylık paketini 4+ kullanıyoruz 105 tane var içinde 50 TL fiyatı.Kızımın poposu sağ olsun :)

kızlarr kuzenimin eşi yeni doğum yaptı yani 4,5 aylık falan ve erkek
kızda benden küçük acaba diyorum çöpe atacağına bana mı verse kıyafetleri

Kızlar; ben kızıma ilk doğdugundan beri külotlu çorap giydiriyorum. Bacakları sıcacık oluyor. Her nekadar erkek bebekleree önermeselerde giydiren arkadaşlarım var. hiçbi sorunlada karşılaşmadılar. Sizede tavsiye ederim.

Bizm evin altinda bim var. Alip deneyeblrm bn de. Pisik faln yapmzsa ne gerek var cok para vermye. Bide jenny willy islk mendl var bimde :) o naslki ?

ya ben dun gırdım goremedım demekkı bızım bıme gelmedi yada tukendı bebek ıcın fırca setı vardı :)

Hadi ya memnun olanlar var aslında

Ya Karnım sismese bu sefer bebek iyi beslenemiyor diye soylenecekler eminim takmamak için ya yorum yapmıyorum ya konuyu degistiriyorim ya zaten kadınlar arasında böyle igneleyici eleştiriler oluyo hep de dediğin gibi öğretmenlerin eleştirisi 2. Sınıf bi çocuğun zekasina denk

Ya napim hem ikiz diye acele ettim,hem babamız çok hevesli habire bişiler aldı sağolsun.ben artık evden çıkmıyorum mesela iyiki yapmışım alışverişi...
bende alışverişe gidemiyorum hsonu avm ye gittim mahvoldum kasada bekleyemedim bile .netten alıcam bütün eksikleri hem daha uygun oluyor..hemde yorulmuyorum

Başka bebiş düşünmüyorsa rica edip alabilirsin. Benim kızın bazı kıyafetlerini dağıttım.hemde erkek bebişlere verdim bnde. tertemiz nolcak. giyiyolar.Yer gök kıyafet oldu. 4 koca çekmece, bir askılık kıyafet, 2 de kocaman selede kıyafetleri var. Şimdiki kızıma bile çok gelcek.

insanın bi bez parçasını eskitmeye ömrü yetmiyor ki...

Valla hiç de takmıyorum en azından bir amaç için kilo almışım.. bana da senin galiba ikizin olacak karnın öyle şişti dediler.. benim iç karnım dar dedim :)
Ben de ya çok gurur duyulması gereken bi göbek bence:) benim akrabalarimda bebeği olmayanlar var hatta bizde genetik kadınlar korunmadan bile çok geç hamile kalıyorlar bu tezi kız kardeşim ve ben curuttuk
çok şükür böyle gobege :)

teklif ederse lekesiz be temizse nden olmasın. ben olsam alırım ama temiz kullandıgına emın oldugum bırının hem oyle seyler cope atılmazkı bırıne verılır

Ben aziz bebede görünce ve bayanın biride tavsiye edince aldım iki tane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…