2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben dun gırdım goremedım demekkı bızım bıme gelmedi yada tukendı bebek ıcın fırca setı vardı :)
Bizmkinde dolu var cnm. Ama bn kararsz kaldm alsam mi almasam mi. Markasi faln bilndk bisey degldi ama tatli gorunyodu :)

Hadi ya memnun olanlar var aslında
Ben de almazdım Bim'de alan birisini gördüm ama onun çocuğu 3-4 yaşlarındaydı.Çocuk da bazen kaçırıyormuş o yüzden alıyorum dedi.Ama kullanınca anladım bebişlerimize yazık vallahi tenleri o kadar pürüzsüz ve yumuşak ki ipek gibiler o kadar sert bezi kullanmam ben.Canbebe de kullandım bir kaç ay Primadan önce o da sızıntı yaptı hem de toplanıyordu bir iki idrar yapınca bebiş.

Bizm evin altinda bim var. Alip deneyeblrm bn de. Pisik faln yapmzsa ne gerek var cok para vermye. Bide jenny willy islk mendl var bimde :) o naslki ?

ben de dün akşam gördüm bu konuda yorumlar benim için önemli denemelik alsak mı :)

En iyisi stok yapmamak deneyerek anlayacaz bu gidişle :)

aynen cogu kısı yap cogu kısı yapma dıyor aman bı derdımız bez olsun dogumdan sonra

aynen canım hıcde alınamam valla rahat rahat gobegımı sergılıyorum

Çok mu konuşuyorum nedir
Site beni atıp duruyo
Her yoruma yeniden giriş yap diyo, yıldırma politikası uyguluyo bana

benide 30defa şirfe girdim :)

Bez konusu göreceli bir olay kızlar. Bebekten bebeğe değişiyor. Kimine prima pişik yapar; kimine ıslak mendil.. Deneyerek almak en iyisi aslında...

Ben memnunum ama bu demek değil ki sizde memnun kalcaksınız

teklif ederse lekesiz be temizse nden olmasın. ben olsam alırım ama temiz kullandıgına emın oldugum bırının hem oyle seyler cope atılmazkı bırıne verılır

çok temiz canım yeni evli zaten herşeyi bembeyazdı çocuğun
yazık günah ben değerlendirebilirim ne olacak ki
teklif etmedi ama ablama söylersem yardımcı olur belki :)

Ben çok sıkıntılı bi tipim:))kilotlu çorapla çok kaşınırım çıldırırım,eşim zaten ateşli evde kıyafet zor giydirirsin okadar sıkıntılı:)bizim çocuklar hayatta külotlu çorap giymez bence:)yani onlar giyse beni afakanlar basabilir:))o yüzden almıcam...

Yine girdim inadına

Benim liste kabardı ufak ufak siparişe başlıyım büyükleri sonra görerek alırım

hahahahaha :) çoook güldüm yaa bende ne zaman külotlu çorap giysem kaşıntı tutuyo

Kızlar; bebeğinizi kundak yapacak mısınız ? Ben yapmayı düşünüyorum. İlkinide yapmıştım. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Bez konusu göreceli bir olay kızlar. Bebekten bebeğe değişiyor. Kimine prima pişik yapar; kimine ıslak mendil.. Deneyerek almak en iyisi aslında...

Ben memnunum ama bu demek değil ki sizde memnun kalcaksınız
Çok doğru canım.Ben 3 tane bez denedim en sonunda Prima'da karar kıldım.Ama ıslak primanın mendilini beğenmedim.Uni Baby'nin ıslak mendilini kullanıyorum.Deneyerek tecrübe ediniyoruz.Oğlumda da inşallah bu ikisini kullanacağım.Tabi bir sorun olmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…