- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Ay aklıma ne geldi :)
Biz bebege ilk ne aldık biliyo musunuz ?
Meyve filesi
İçine meyve koyuyon da bebektadını falan alıyo suyunu emıyo ya ondan :)
6 aydan sonra kullanabılecek hem de 15 tl vermiştik
İnsan gider daha gerekli bi şey alır ama işte hevesle onu almışız aylaaar önce :) :)
Bizmkinde dolu var cnm. Ama bn kararsz kaldm alsam mi almasam mi. Markasi faln bilndk bisey degldi ama tatli gorunyodu :)ya ben dun gırdım goremedım demekkı bızım bıme gelmedi yada tukendı bebek ıcın fırca setı vardı :)
Bizm evin altinda bim var. Alip deneyeblrm bn de. Pisik faln yapmzsa ne gerek var cok para vermye. Bide jenny willy islk mendl var bimde :) o naslki ?
Ben de almazdım Bim'de alan birisini gördüm ama onun çocuğu 3-4 yaşlarındaydı.Çocuk da bazen kaçırıyormuş o yüzden alıyorum dedi.Ama kullanınca anladım bebişlerimize yazık vallahi tenleri o kadar pürüzsüz ve yumuşak ki ipek gibiler o kadar sert bezi kullanmam ben.Canbebe de kullandım bir kaç ay Primadan önce o da sızıntı yaptı hem de toplanıyordu bir iki idrar yapınca bebiş.Hadi ya memnun olanlar var aslında
Ben aziz bebede görünce ve bayanın biride tavsiye edince aldım iki tane :)
Çok mu konuşuyorum nedir
Site beni atıp duruyo
Her yoruma yeniden giriş yap diyo, yıldırma politikası uyguluyo bana
Bizm evin altinda bim var. Alip deneyeblrm bn de. Pisik faln yapmzsa ne gerek var cok para vermye. Bide jenny willy islk mendl var bimde :) o naslki ?
En iyisi stok yapmamak deneyerek anlayacaz bu gidişle :)
Ben de ya çok gurur duyulması gereken bi göbek bence:) benim akrabalarimda bebeği olmayanlar var hatta bizde genetik kadınlar korunmadan bile çok geç hamile kalıyorlar bu tezi kız kardeşim ve ben curuttuk
çok şükür böyle gobege :)
Çok mu konuşuyorum nedir
Site beni atıp duruyo
Her yoruma yeniden giriş yap diyo, yıldırma politikası uyguluyo bana
Çok güzel çözüm bide öğrenciler soruyo her hafta öğretmenim karninizdaki bebek çıktı mı diye gulmemek İçin zor tutuyorumAmaaaan boş ver sana şişko diyenlere bebişi sevdirme
teklif ederse lekesiz be temizse nden olmasın. ben olsam alırım ama temiz kullandıgına emın oldugum bırının hem oyle seyler cope atılmazkı bırıne verılır
Ben aziz bebede görünce ve bayanın biride tavsiye edince aldım iki tane :)
çok temiz canım yeni evli zaten herşeyi bembeyazdı çocuğun
yazık günah ben değerlendirebilirim ne olacak ki
teklif etmedi ama ablama söylersem yardımcı olur belki :)
Ben çok sıkıntılı bi tipim:))kilotlu çorapla çok kaşınırım çıldırırım,eşim zaten ateşli evde kıyafet zor giydirirsin okadar sıkıntılı:)bizim çocuklar hayatta külotlu çorap giymez bence:)yani onlar giyse beni afakanlar basabilir:))o yüzden almıcam...
Senin liste bya kabarık :)
Bakınca ne kadr eksiğim oldugunu gördüm
Çok doğru canım.Ben 3 tane bez denedim en sonunda Prima'da karar kıldım.Ama ıslak primanın mendilini beğenmedim.Uni Baby'nin ıslak mendilini kullanıyorum.Deneyerek tecrübe ediniyoruz.Oğlumda da inşallah bu ikisini kullanacağım.Tabi bir sorun olmazsa...Bez konusu göreceli bir olay kızlar. Bebekten bebeğe değişiyor. Kimine prima pişik yapar; kimine ıslak mendil.. Deneyerek almak en iyisi aslında...
Ben memnunum ama bu demek değil ki sizde memnun kalcaksınız
bende kırmızı ve pembe aldım gülerek giysin bebişlermiz :)bizde annemle h sonu aldık bırı beyaz bırı pembe mınıcık yerım o bacakları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?