- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
amin canım inşallahh :)bende kırmızı ve pembe aldım gülerek giysin bebişlermiz :)
Aynen benim oğlum da öyleydi gündüz uyurdu gecede ağlamaz di ama uyumazdida cin gibi bakardıAynen banada mantıklı geldik , bizim uyku zamanımızda uyanık olmaları gece bebeklerin neden uyumadığını açıklıyor... anne karnından gelen alışkanlı:)
Gıcık olmamak lazım işte evet genisledim hee ikiz olcak evet bildiniz son aydayim demek lazım :)Bana da gecen okuldki bayan ogretmnlrden biri bi beden daha genslemissn dedi. Gicik oldm
Ortopedik yataklar gayet kalın oluyor biz e bebekten aldık bi haftadır memnunuz :) duruyor oyleBebek yataklaır niye ince
Ben bizimki gibi olur sanıyodum en azındna büyük beşikte
Marka model öneriis olan varsa alabilirim, aklımda olsun
Ozaman afyona beklerizhamama gitmeyi bende istiyorum hatta eşime dedim yazın kaplıca tatili bile yapabilirim deniz olmasada olur :) şöyle sıcacık iliklerime kadar yumuşamak istiyorum
Teşekkür ederim :)utandırdin şimdi beni:)Vaaay ne hamaratlar var aramızda:))yakın olsak sürtünücem size,gitsin şu miskinliğim diyee:)
gazlıgölün suyu cok sıcak diyolar hiç gitmedim ama cok duydumOzaman afyona bekleriz
Canım çok güzel olmuşlar ellerine saglik.Rengarenk yapmadan da çok iyi olmus bence maşallah sanaBebeğimin magnetleri ni biterebildiim sonunda :)
allah kolaylık versın sana..Bu sefer de kp fenalaşmış durduk yere aglamaya başlamış..
Eşim hastaneye göturmuş..
Bu halde oraya gitmek zorundayım şimdi..
Allah günah yazmasında her gun bırının başına bı sey gelıyor o evde neredeyse hepsı psıkolıjık hasta..
Ben ölsem umurlarında olmaz ama yine de gidicem..
bnde yapıcam cnmKızlar; bebeğinizi kundak yapacak mısınız ? Ben yapmayı düşünüyorum. İlkinide yapmıştım. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Canım adetliyken çocuk bezi kullananlar var hem 2-3 gün kullanırız en Fazla sonra normale döner inşallah normal pede geçeriz. artık bi kaç gün çocuk bezi üstüne kocaman bi don bide pıcama gaFFura bağlarızbebek bezi nası sıgcakki :) ay ya ben bunları düşününce hiç doğurmak istemiyorum ama bi şekilde çıkıcak bu bebek .hs onu bebek bezi aldık 1 paker prima 2 numara olandan 1 numarası kalmamış 2 numarada 3kg bebekler içinmiş. işimizi görürü heralde
Haha :) bebek icn aldgmz bezi kendmz de mi kullncz ?Canım adetliyken çocuk bezi kullananlar var hem 2-3 gün kullanırız en Fazla sonra normale döner inşallah normal pede geçeriz. artık bi kaç gün çocuk bezi üstüne kocaman bi don bide pıcama gaFFura bağlarız
Aslinda şu eski tip hemşireler in kullandığı dereceler varya endogru onlar olcuyormus canım ben ogluma ondan kullanıyorum ama ilk zamanlar bebeğin koltuk altında onu tutmak zor olabilir tabiBi de ben ateş ölçer almaıdm
Hangisinden almak laızm hiç fikrim de yok
Saçma olucka belki ama o ateş ölçer bende mi durcak annemde mi ? Ben işteyken bebek annemde olucak yani nasıl ölçülücek, 3-5 liraya olanlardan da yedek alsma onlar iş görüyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?