2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen banada mantıklı geldik , bizim uyku zamanımızda uyanık olmaları gece bebeklerin neden uyumadığını açıklıyor... anne karnından gelen alışkanlı :)
Aynen benim oğlum da öyleydi gündüz uyurdu gecede ağlamaz di ama uyumazdida cin gibi bakardı

Bana da gecen okuldki bayan ogretmnlrden biri bi beden daha genslemissn dedi. Gicik oldm
Gıcık olmamak lazım işte evet genisledim hee ikiz olcak evet bildiniz son aydayim demek lazım :)
Bu konuda en moralli yorum kv den geldi
geçen cumartesi kontrolde tartildim 10 kilo almışım toplamda ama ben bile şaşırdım çünkü sadece bel çevremde bi genişleme var
kv dedi amaaan zaten botlarla tartildin onlar en az 3 kilo gelir ee bebekte 1 kilo olmuş geri kalır 6 kilo ki o da gayet normal masallahin var dedi
bu zugurt tesellisi bile yetti bana :)

Bebek yataklaır niye ince
Ben bizimki gibi olur sanıyodum en azındna büyük beşikte
Marka model öneriis olan varsa alabilirim, aklımda olsun

Bu sefer de kp fenalaşmış durduk yere aglamaya başlamış..
Eşim hastaneye göturmuş..

Bu halde oraya gitmek zorundayım şimdi..
Allah günah yazmasında her gun bırının başına bı sey gelıyor o evde neredeyse hepsı psıkolıjık hasta..
Ben ölsem umurlarında olmaz ama yine de gidicem..

kızlar bu arada e bebekten aldığım bebek temizleme pamuğunu kendim kullanmaya başladım akıntı için iç çamaşırlarımın sararmasından bıktım valla çokta ii denk geldi çocuğa kadar bitirirm sanki aldıklarımı :)

allah kolaylık versın sana..

Canım adetliyken çocuk bezi kullananlar var hem 2-3 gün kullanırız en Fazla sonra normale döner inşallah normal pede geçeriz. artık bi kaç gün çocuk bezi üstüne kocaman bi don bide pıcama gaFFura bağlarız

Aslinda şu eski tip hemşireler in kullandığı dereceler varya endogru onlar olcuyormus canım ben ogluma ondan kullanıyorum ama ilk zamanlar bebeğin koltuk altında onu tutmak zor olabilir tabi

Çocuk bezi yerine Canped in Anatomik orta boy hasta bezleri var. Bebek bezlerindeki gibi Yanlarında bel bantları yok büyük mesane pedi şeklinde onlardan alabilirsiniz ben onlardan alcam birde canpedin külotlu hasta bezini alcam külot gibi giydirip kirlenince atıyormuşsun kolay oluyormuş.

Ben sezeryan olmuştum. Sadece sonda çıktıktan sonra takıldı. Ve gecesine ped koydum. Öyle abartıcak derecede de kanamam olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…