2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çook güzel olmuşlar ya...

Coook guzel.Eline saglik

çok güzeller ellerine sağlık

ellerine sağlık çok güzeller

Canım çok güzel olmuşlar ellerine saglik.Rengarenk yapmadan da çok iyi olmus bence maşallah sana

Çok teşekkür ederim kızlar beğenmeniz beni çok mutlu etti.daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

Ya ben doğumu nerede yapacagıma karar veremedim. Epidural normal dogum sadece ozel hastanede var.
O çok yakın. Ama düzenli kontrollerime hep devlete gittim. Bebek yogun bakımı falan var.
Kararsızım..
Meltemcim daha bugün sabah face deki gurupta paylaştılar artim devlette de yapilicakmis epiduralli normal doğum bi araştır istersen

Netten yazmıştımda fiyatları mail attılar gayet uygun geldi.

sezeryanda sonda takıyorlar canım. Biraz onla duruyorsun. Altına koruyucu seriyorlar. Pijama giymiyorsun. Onu çıkartıkttan sonra hasta bezi giydim. Pijamamıda tabi... Böyle işte. Hiç bişiyden tırsmıyorum o sondanın takılma aşamasından başka.

Halbuki 3-5 sn.lik olay. Sızı oluyor sadece.

Allah'ın sopası yok işte ama anlayana

Ablama takarlarken gördüm ve yüzünden ne kadar acıdığı çok bariz belli oluyordu, acaba normal doğumda takıyorlar mı

sondayı durmamıstım hıc :S

Netten yazmıştımda fiyatları mail attılar gayet uygun geldi.

aynen öyle cnm yani fzla pahallı değil hele ki dagiden sabahlıklı gecelik takımı 250 TL iken ben burdan kendi bütün ihtiyaçlarımı aldım 1 gecelik sabahlıklı böle dantelli falan , 1 pijama sabahlıklı bir de normal pijama, 2 şer tane emzirme sütyeni ve atleti, kullan at çamaşırlardan,, bebeğimin kapı süsü süslü püslü tepsi çikolata falan koymak için aynı şekilde sepet daha da vardır aldığım şeylerde şu an aklıma gelmiyor 500 TL küsür para verdik ama benim bütün ihtiyaçlarım bitti

YA o havuzlu handa bebek süslemeleri satan yerler number one o kadar guzell seyler varki keske bır kere daha fırsatım olsada gıtsem :)

Bez baglarken bende kullandım canım oğluma. Hem çorabı çekip çıkarıyorlar ama külotlu corabi cikaramiyorlar.Sonrada taytlar var erkek çocuklar için onları kullandım halada kullaniyorum zaten sikmiyo taytlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…