- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Geçmiş olsun canımeşim öğlen yemeğine geldi gitti ama geri gel dedim..
kendmi hiçiyi hissetmiyorum.. yataga girdim gelsin yanımda dursun..
dizlerim titriyo başım dönüyo ya..
bi de adet sancısı çekiyorum..
Ben sezeryan olmuştum. Sadece sonda çıktıktan sonra takıldı. Ve gecesine ped koydum. Öyle abartıcak derecede de kanamam olmamıştı.
çook güzel olmuşlar ya...
Coook guzel.Eline saglik
çok güzeller ellerine sağlık
ellerine sağlık çok güzeller
Canım çok güzel olmuşlar ellerine saglik.Rengarenk yapmadan da çok iyi olmus bence maşallah sana
Meltemcim daha bugün sabah face deki gurupta paylaştılar artim devlette de yapilicakmis epiduralli normal doğum bi araştır istersenYa ben doğumu nerede yapacagıma karar veremedim. Epidural normal dogum sadece ozel hastanede var.
O çok yakın. Ama düzenli kontrollerime hep devlete gittim. Bebek yogun bakımı falan var.
Kararsızım..
http://www.bebeceyizsarayi.com/ bu firmaya baktınız mı kızlar
http://www.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak_XYZ-86691 Bundan mı ?Ortopedik yataklar gayet kalın oluyor biz e bebekten aldık bi haftadır memnunuz :) duruyor oyle
slmlar herkese anca okuyabiliyorum yazdıklarınızı işten güçtenevet havuzlu hanın en alt katı burası ... ben bütün ihtiyaçlarımı ordan aldım gecelik,, pijama ,, emzirme sütyeni atleti vs. vs. aradığın her şeyi bulabiliyorsun
sonda ?
KARGO EDİYORLARMI ?Netten yazmıştımda fiyatları mail attılar gayet uygun geldi.
Bu sefer de kp fenalaşmış durduk yere aglamaya başlamış..
Eşim hastaneye göturmuş..
Bu halde oraya gitmek zorundayım şimdi..
Allah günah yazmasında her gun bırının başına bı sey gelıyor o evde neredeyse hepsı psıkolıjık hasta..
Ben ölsem umurlarında olmaz ama yine de gidicem..
Ablama takarlarken gördüm ve yüzünden ne kadar acıdığı çok bariz belli oluyordu, acaba normal doğumda takıyorlar mısezeryanda sonda takıyorlar canım. Biraz onla duruyorsun. Altına koruyucu seriyorlar. Pijama giymiyorsun. Onu çıkartıkttan sonra hasta bezi giydim. Pijamamıda tabi... Böyle işte. Hiç bişiyden tırsmıyorum o sondanın takılma aşamasından başka.
Halbuki 3-5 sn.lik olay. Sızı oluyor sadece.
sezeryanda sonda takıyorlar canım. Biraz onla duruyorsun. Altına koruyucu seriyorlar. Pijama giymiyorsun. Onu çıkartıkttan sonra hasta bezi giydim. Pijamamıda tabi... Böyle işte. Hiç bişiyden tırsmıyorum o sondanın takılma aşamasından başka.
Halbuki 3-5 sn.lik olay. Sızı oluyor sadece.
Netten yazmıştımda fiyatları mail attılar gayet uygun geldi.
Çok cici olmuş Güle güle giysin inş.Kizlar aksam can sikintisindan evde olan malzemelerle kizima bir takim susledim nasil olmus?
Eki Görüntüle 1350211
YA o havuzlu handa bebek süslemeleri satan yerler number one o kadar guzell seyler varki keske bır kere daha fırsatım olsada gıtsem :)aynen öyle cnm yani fzla pahallı değil hele ki dagiden sabahlıklı gecelik takımı 250 TL iken ben burdan kendi bütün ihtiyaçlarımı aldım 1 gecelik sabahlıklı böle dantelli falan , 1 pijama sabahlıklı bir de normal pijama, 2 şer tane emzirme sütyeni ve atleti, kullan at çamaşırlardan,, bebeğimin kapı süsü süslü püslü tepsi çikolata falan koymak için aynı şekilde sepet daha da vardır aldığım şeylerde şu an aklıma gelmiyor 500 TL küsür para verdik ama benim bütün ihtiyaçlarım bitti
Bez baglarken bende kullandım canım oğluma. Hem çorabı çekip çıkarıyorlar ama külotlu corabi cikaramiyorlar.Sonrada taytlar var erkek çocuklar için onları kullandım halada kullaniyorum zaten sikmiyo taytlarKızlar; ben kızıma ilk doğdugundan beri külotlu çorap giydiriyorum. Bacakları sıcacık oluyor. Her nekadar erkek bebekleree önermeselerde giydiren arkadaşlarım var. hiçbi sorunlada karşılaşmadılar. Sizede tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?