KARGO EDİYORLARMI ?
YA o havuzlu handa bebek süslemeleri satan yerler number one o kadar guzell seyler varki keske bır kere daha fırsatım olsada gıtsem :)
ya sen ismini söyüyorsun onlar fiyatlanıdırıyorlar oyle mii iyiymiş :)Evet canım yurt içi kargoyla gönderiyorlarmış
bende istiyorum ama cmtesi cok kalabalık oluyor 6 ocakda doktor randevum var erken saate alabılırsem belkı bıraz da param olursa gıdebılırım son eksıklerı ordan tamamlamak ıcın :)aynen öyle cnm kendini kaybediyorsun ben hastane odamı süslicem mesela çünkü çekim olucak o yüzden ordan aldım her şeyi biraz daha alacaklarım var o yüzden bir daha gitmem gerekecek :)
Evet canım hemde şifalıgazlıgölün suyu cok sıcak diyolar hiç gitmedim ama cok duydum
ya sen ismini söyüyorsun onlar fiyatlanıdırıyorlar oyle mii iyiymiş :)
bende istiyorum ama cmtesi cok kalabalık oluyor 6 ocakda doktor randevum var erken saate alabılırsem belkı bıraz da param olursa gıdebılırım son eksıklerı ordan tamamlamak ıcın :)
Ürünlerinin tamamının fiyatını yolluyorlar canım
Ettiklerini çekiyolar,tövbe tövbeeeeBu sefer de kp fenalaşmış durduk yere aglamaya başlamış..
Eşim hastaneye göturmuş..
Bu halde oraya gitmek zorundayım şimdi..
Allah günah yazmasında her gun bırının başına bı sey gelıyor o evde neredeyse hepsı psıkolıjık hasta..
Ben ölsem umurlarında olmaz ama yine de gidicem..
Kizlar aksam can sikintisindan evde olan malzemelerle kizima bir takim susledim nasil olmus?
Eki Görüntüle 1350211
bende atayımya da netten tamamlarız bende bir mail atayım
Ben ogluma bir yaşına kadar hep giydirdim,şimdi kızım içinde aldım lcw dan soğuk memlekette yaşıyoruz ayaklarını sıcak tutmak gerekKızlar; ben kızıma ilk doğdugundan beri külotlu çorap giydiriyorum. Bacakları sıcacık oluyor. Her nekadar erkek bebekleree önermeselerde giydiren arkadaşlarım var. hiçbi sorunlada karşılaşmadılar. Sizede tavsiye ederim.
Kızlar ne kundağı yaaabnde yapıcam cnm
beni annem kundaklamıs, şimdi evet desem benım kızımıda kundaklarKızlar ne kundağı yaaabşzim yaşıtomız birsürü kundakzede var.kalça çıkıpının dn önemli nedeni kundak.hem günah çocuğa,sizi kundaklasalar hoşunuza gider mi.çıldırır insan.unutun şu sağlıksız adetleri lütfen yaaa...
çok cici olmuş benceeline sağlık annesi:)
Kızlar ne kundağı yaaabşzim yaşıtomız birsürü kundakzede var.kalça çıkıpının dn önemli nedeni kundak.hem günah çocuğa,sizi kundaklasalar hoşunuza gider mi.çıldırır insan.unutun şu sağlıksız adetleri lütfen yaaa...
Canim cok cici olmua eline sağlık o pembe ne kumaşı ne diye geciyor yani benimde aklimda bişey vardaTesekkur ederim canim, otururken aklima geldi biseyler kestim diktim idare eder artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?