2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

YA o havuzlu handa bebek süslemeleri satan yerler number one o kadar guzell seyler varki keske bır kere daha fırsatım olsada gıtsem :)

aynen öyle cnm kendini kaybediyorsun ben hastane odamı süslicem mesela çünkü çekim olucak o yüzden ordan aldım her şeyi biraz daha alacaklarım var o yüzden bir daha gitmem gerekecek :)

aynen öyle cnm kendini kaybediyorsun ben hastane odamı süslicem mesela çünkü çekim olucak o yüzden ordan aldım her şeyi biraz daha alacaklarım var o yüzden bir daha gitmem gerekecek :)
bende istiyorum ama cmtesi cok kalabalık oluyor 6 ocakda doktor randevum var erken saate alabılırsem belkı bıraz da param olursa gıdebılırım son eksıklerı ordan tamamlamak ıcın :)

bende istiyorum ama cmtesi cok kalabalık oluyor 6 ocakda doktor randevum var erken saate alabılırsem belkı bıraz da param olursa gıdebılırım son eksıklerı ordan tamamlamak ıcın :)

evet daha fazla ağırlaşmadan gitmek lazım zaten hiç dolaşmadan direkt oraya gidip alıp çıkmak lazım da işte c.tesi günü eminönü mahşer yeri gibi oluyor malesef ama son eksiklikler için gitmek lazım :)

Ettiklerini çekiyolar,tövbe tövbeeee

Ben ogluma bir yaşına kadar hep giydirdim,şimdi kızım içinde aldım lcw dan soğuk memlekette yaşıyoruz ayaklarını sıcak tutmak gerek

arning: require_once(phpmail/class.phpmailer.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\website\iismail\bebeceyizsarayi.com\www\isAyarlar\fonksiyonlar.php on line 114 Fatal error: require_once(): Failed opening required 'phpmail/class.phpmailer.php' (include_path='.;C:\php\pear') in C:\website\iismail\bebeceyizsarayi.com\www\isAyarlar\fonksiyonlar.php on line 114 şöye bir uyarı verdi

beni annem kundaklamıs, şimdi evet desem benım kızımıda kundaklar hala kundak bezımı saklıyor

sıkı sıkı kundak değilde ben kızıma bunu aldım mesela lcw den :) böylesi daha iyi sanki ....

Eklentiler

• L_20142-4K0334Z1-86B_A.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 73
Bu saatler uyku bastırıyor aaaa dostlar Pofff bu cumartesi işe gelcem cuma sevinci yaşayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…