- 5 Kasım 2014
- 399
- 501
- 108
- 37
Bu saatler uyku bastırıyor aaaa dostlarPofff bu cumartesi işe gelcem cuma sevinci yaşayamıyorum
Bizimkilerde duruyo.ama benim annem çok dayanamamış sıkılırlar diye bi kaçgünde hemen kıyafete geçmiş.şindi karnımızda bile kıpır kıpırlar.doğunca hareketleri kısıylamaya nasıl kıyılır.günah yanii..beni annem kundaklamıs, şimdi evet desem benım kızımıda kundaklarhala kundak bezımı saklıyor
Boyutu farklı senin gönderdiğinin ama bizimki şu sanırım http://mobil.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak_XYZ-11933
beni annem kundaklamıs, şimdi evet desem benım kızımıda kundaklarhala kundak bezımı saklıyor
Bence de kundak tehlikeli bir uygulama.Ninem küçük kardeşlerimi ayakları düzgün olsun diye çeke çeke kundaklardı.Kızlar ne kundağı yaaabizim yaşıtımız birsürü kundakzede var.kalça çıkıpının en önemli nedeni kundak.hem günah çocuğa,sizi kundaklasalar hoşunuza gider mi.çıldırır insan.unutun şu sağlıksız adetleri lütfen yaaa...
Bu bartaniyeyle sarmak gibi zaten,adı kundak bunların, kendisi battaniye:)sıkı sıkı kundak değilde ben kızıma bunu aldım mesela lcw den :) böylesi daha iyi sanki ....
Of ben doğumdan çok sonda dan korkuyorum çok acı veren bişi gibisonda ?
eli ayağı düzgün olsun die kundaklamıslar bende dusunmuyorum o eller o ayaklar nasıl baglanırBizimkilerde duruyo.ama benim annem çok dayanamamış sıkılırlar diye bi kaçgünde hemen kıyafete geçmiş.şindi karnımızda bile kıpır kıpırlar.doğunca hareketleri kısıylamaya nasıl kıyılır.günah yanii..
tabi canım.çocuk sopa gibi oluyodu.tut ayağından adam döv okadar.bizdeki kundak,çindeki ayak kırıp sarmakla aynı gelenek.güzellik için yapılan acımasız uygulamalar bunlar.Bence de kundak tehlikeli bir uygulama.Ninem küçük kardeşlerimi ayakları düzgün olsun diye çeke çeke kundaklardı.
ya iste bu yuzden normal ıstıyorum kesılmesı sondası vs..Of ben doğumdan çok sonda dan korkuyorum çok acı veren bişi gibi
Boyutu farklı senin gönderdiğinin ama bizimki şu sanırım http://mobil.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak_XYZ-11933
Izabella marka yarı ortopedik özellikte bebekler için sağlıklı sert zemin olması gerekiyormuş bizim beşik park Yatak değil ama içine tam oldu epey kalın
Ya ben taze ve doğal oluyor diye pazara gidiyordum her hafta meyve ve sebze icin ama en son Nefes darlığı geçirince kendime yasakladim pazar arabam bile vardı :)Pazara gittim bir saat dolastim ama belim koptu resmen, dolasirken ilk aldigim sey kizima atletler oldu cicili bicili
Yarın doktora gideceğim için işe gelmeyeceğim bende bugünden cuma sevinci var :))Bu saatler uyku bastırıyor aaaa dostlarPofff bu cumartesi işe gelcem cuma sevinci yaşayamıyorum
Öyleymiş onu yeni duydum.hastabakucı yapıyomuş bide:))ya iste bu yuzden normal ıstıyorum kesılmesı sondası vs..
normal dede lağman yapıyorlar degıl mı
Bu bartaniyeyle sarmak gibi zaten,adı kundak bunların, kendisi battaniye:)
gerçekten cok anlayışsızlar hamilesin işte daha ne zorluyorlar seni :S bari doktor kontrolünün olduğu gün gitme. Konus erken cık birazbenim her c.tesim öyle malesef hemde doktor kontrolüm var bu hafta ne olur sanki hiç gelme deseler
ya iste bu yuzden normal ıstıyorum kesılmesı sondası vs..
normal dede lağman yapıyorlar degıl mı
Küçük beşik için bilemem sonuçta bi kaç ay kullanır gibi ama ben o ince yatakları hiç beğenmedim cok yumuşak olmasın yeterBenim ölçü belli değil henüz
Büyüyen beşik gelecek, fikir amaçlı bakıyorum yatağı yanlış bişey almıyım sonra
Yarı ortopedik desem o ölçüde kafi yani ?
Sağ ol
Küçük beşiğinde bi yatak var bana ince geldi pamuktan galiba, ilk onda yatsa sıkıntı olmaz sanırım
gerçekten cok anlayışsızlar hamilesin işte daha ne zorluyorlar seni :S bari doktor kontrolünün olduğu gün gitme. Konus erken cık biraz
ayıptır söylemesi normal doğumda ıkınırken büyük tuvaletini yapma die önceden bağırsaklarını boşaltıyorlar canımilk defa duydum dede lağman ne kii ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?