2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim burda marketler çook ucuz pazar daha pahalı. Birde marketlerde de doğal ürün satıyorlar o yönden şanslıyız

Canim cok cici olmua eline sağlık o pembe ne kumaşı ne diye geciyor yani benimde aklimda bişey varda

Saol canim pembe olan tul birkac kat ustuste koydum belli olsun diye ortasinada kapi susunden kalma ciceklerden koydum, anliycan evde ne varsa onlar

Canim bende ayni pazar arabasini alip gidiyorum yavas yavas dolaniyorum ozellikle yumurta almaya gidiyorum diyebilirim bakalim bende ne zaman pes ederim, gerci ben doguma gidecegim gun bile bahane bulup giderim o potansiyelim var

bende bugunden sonra yılbasından sonra gelıcem ıse , bu ızınlıoldugum surecte alısverısımızı yapacaktık ama esımın amelıyatı gırdı araya amelıyat olsun ıyılessınde oyle yapacagız alısverısımızı boyamızı fln fılan , gelen gıdende olacaktır buyuk ıhtımal halılarımı erecektım yıkamaya veremıcem sımdı ama kırlendı fenada halılar , zamanımız daraldı , amelıyat stresı alısverıs stresı temızlık stresı mısafır stresı uzerımde bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…