- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
sorma o beni korkutuyor :)Öyleymiş onu yeni duydum.hastabakucı yapıyomuş bide:))
ayıptır söylemesi normal doğumda ıkınırken büyük tuvaletini yapma die önceden bağırsaklarını boşaltıyorlar canım
Of ben doğumdan çok sonda dan korkuyorum çok acı veren bişi gibi
hepsinin bir zorluğu var işte :)ayyy yandık vallahi
ya iste bu yuzden normal ıstıyorum kesılmesı sondası vs..
normal dede lağman yapıyorlar degıl mı
Ya ben taze ve doğal oluyor diye pazara gidiyordum her hafta meyve ve sebze icin ama en son Nefes darlığı geçirince kendime yasakladim pazar arabam bile vardı :)
şimdi market ürünlerine talibiz iki kat para verip azar azar zehirlenmek için
hepsinin bir zorluğu var işte :)
Canim cok cici olmua eline sağlık o pembe ne kumaşı ne diye geciyor yani benimde aklimda bişey varda
Ya ben taze ve doğal oluyor diye pazara gidiyordum her hafta meyve ve sebze icin ama en son Nefes darlığı geçirince kendime yasakladim pazar arabam bile vardı :)
şimdi market ürünlerine talibiz iki kat para verip azar azar zehirlenmek için
ya ıste hepsi zornormaldede gıdıp gelıp bakıyorlar yaw
zaten oyle yapmazsak olmazki yandıkbol bol dua edicez artık Allah acılarımızı hafifletir bence o an :) böyle pozitif düşünüp sadece bebeğimize odaklanıcaz başka çaremiz yok sanırım :)
dede lağmanı ilkkez duydum ama açıklayınca farklı bi isim olduğunu anladım, valla ben razıyım sonda olmasındaayıptır söylemesi normal doğumda ıkınırken büyük tuvaletini yapma die önceden bağırsaklarını boşaltıyorlar canım
Ben oyumu sondaya verdim , yine sezeryan düşünüyorum yani
ya ıste hepsi zor
dede lağmanı ilkkez duydum ama açıklayınca farklı bi isim olduğunu anladım, valla ben razıyım sonda olmasında
dede lağmanı ilkkez duydum ama açıklayınca farklı bi isim olduğunu anladım, valla ben razıyım sonda olmasında
53 günün kaldı diyor çekirge : ))
nerdeee izin alsamda döndüğümde trip atan bir müdürüm var malesefonun o hallerini çekmektense gelirim daha iyi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?