Bi heyecan var bi korku hepsi karışık
bende bugunden sonra yılbasından sonra gelıcem ıse , bu ızınlıoldugum surecte alısverısımızı yapacaktık ama esımın amelıyatı gırdı araya amelıyat olsun ıyılessınde oyle yapacagız alısverısımızı boyamızı fln fılan , gelen gıdende olacaktır buyuk ıhtımal halılarımı erecektım yıkamaya veremıcem sımdı ama kırlendı fenada halılar , zamanımız daraldı , amelıyat stresı alısverıs stresı temızlık stresı mısafır stresı uzerımde bu aralar...
Görmesem belki korkmazdım da ablama takarlarken gördüm o yüzden tırsıyorum bide niyetim baştan beri normal doğumSonda kolay ama niye korkuyorsun ki
çok geçmiş olsun canım eşine :S sende dikkat et kendine fazla yorulmabende bugunden sonra yılbasından sonra gelıcem ıse , bu ızınlıoldugum surecte alısverısımızı yapacaktık ama esımın amelıyatı gırdı araya amelıyat olsun ıyılessınde oyle yapacagız alısverısımızı boyamızı fln fılan , gelen gıdende olacaktır buyuk ıhtımal halılarımı erecektım yıkamaya veremıcem sımdı ama kırlendı fenada halılar , zamanımız daraldı , amelıyat stresı alısverıs stresı temızlık stresı mısafır stresı uzerımde bu aralar...
Görmesem belki korkmazdım da ablama takarlarken gördüm o yüzden tırsıyorum bide niyetim baştan beri normal doğum
sorma o beni korkutuyor :)
Evet büyüdü bence, gören yine iyiisn dese de tartı öyle dmeiyoBebeğin kaç kilo şimdi.. Son bir ayda karnın çok daha büyüdü mü.
bende aynı durumdan muzdaribim.
bende aynı durumdan muzdaribim.
Evet büyüdü bence, gören yine iyiisn dese de tartı öyle dmeiyo
1950 demişlerdi Geçen hafta çarşambaydı sanırım
Ne sen sor ne ben söyliim :)Nasıl takıyorlar ki :) Bende görmek istiyorum..
bende bugunden sonra yılbasından sonra gelıcem ıse , bu ızınlıoldugum surecte alısverısımızı yapacaktık ama esımın amelıyatı gırdı araya amelıyat olsun ıyılessınde oyle yapacagız alısverısımızı boyamızı fln fılan , gelen gıdende olacaktır buyuk ıhtımal halılarımı erecektım yıkamaya veremıcem sımdı ama kırlendı fenada halılar , zamanımız daraldı , amelıyat stresı alısverıs stresı temızlık stresı mısafır stresı uzerımde bu aralar...
dede lağmanı ilkkez duydum ama açıklayınca farklı bi isim olduğunu anladım, valla ben razıyım sonda olmasında
kuzum lağman da birşey yok o kadar kasma kendini....
anlamıyosun bile ohooo ama sonda nasıl hiç bilmiyorum bende
Iyi akşamlar kizlar
bizimki de bi şekilde acısını çıkarıyor gerci
Çok geçmiş olsun geldi mi üst üste geliyo herşey
Bende halıları iyi ki vermişim, geç geldi zor kuruyomuş
Cumartesi yeni geldi, tülleri de kendim yıkaıdm biraz rahatladım
Geçmiş olsun canım..
bende sonda boyle bı degısık gelıyor ısmı bıle gercı lagmanda pek ıc acıcı degıl
aaa nasıl yok :)
iyi akşamlar canım
Valla benim de ilk dogumum bilmiyorum ama lavman basit bisiymis daha başka bi çok yerde yapıyorlarmis ikinirken tuvalet kacmasin diye hissedilmiyirmus bileya iste bu yuzden normal ıstıyorum kesılmesı sondası vs..
normal dede lağman yapıyorlar degıl mı
Maşallah canım bir o kadra daha olsun inş. Benim karnımda sipsivri gidiyor küçük futbol topu yutmuşum gibi gören erkek diyor birde iki aydır kilo almıyorum
canım yüreğime su serptin :)Valla benim de ilk dogumum bilmiyorum ama lavman basit bisiymis daha başka bi çok yerde yapıyorlarmis ikinirken tuvalet kacmasin diye hissedilmiyirmus bile
bana sezaryen daha korkunç geliyor acı esigim çok düşüktür ama doğal süreç işte
hele rapor aldım mı bi kaprisler bi tripler..
bilmiyorum kii nasıl bir sey :)kafaya takılacak kadar yok bence ya.. bilmiyorum bana hiç ürkütücü gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?