2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun geldi mi üst üste geliyo herşey
Bende halıları iyi ki vermişim, geç geldi zor kuruyomuş
Cumartesi yeni geldi, tülleri de kendim yıkaıdm biraz rahatladım

çok geçmiş olsun canım eşine :S sende dikkat et kendine fazla yorulma

Evet büyüdü bence, gören yine iyiisn dese de tartı öyle dmeiyo
1950 demişlerdi Geçen hafta çarşambaydı sanırım

Maşallah canım bir o kadra daha olsun inş. Benim karnımda sipsivri gidiyor küçük futbol topu yutmuşum gibi gören erkek diyor birde iki aydır kilo almıyorum

Geçmiş olsun canım..

dede lağmanı ilkkez duydum ama açıklayınca farklı bi isim olduğunu anladım, valla ben razıyım sonda olmasında

bende sonda boyle bı degısık gelıyor ısmı bıle gercı lagmanda pek ıc acıcı degıl

kuzum lağman da birşey yok o kadar kasma kendini....
anlamıyosun bile ohooo ama sonda nasıl hiç bilmiyorum bende

aaa nasıl yok :)

Iyi akşamlar kizlar

iyi akşamlar canım

Çok geçmiş olsun geldi mi üst üste geliyo herşey
Bende halıları iyi ki vermişim, geç geldi zor kuruyomuş
Cumartesi yeni geldi, tülleri de kendim yıkaıdm biraz rahatladım

ne yazıkkı geldımı ust uste gelıyor , hersey duzenınde gıderken bırden tek maasa dustuk aylardır boyle gıdıyor..
bu zamana kadar sabrettım alısverıs ıcın , alısverıs yapacaktık onumuzdekı hafta ıste amel cıktı (tabıkı esım ıyı olsunda bır an once o daha onemlı )
ama temızlıgede gırısemıyorum , halılar gec gelıyor kıs nedenı ıle , odaya boya yapılacak onda cok gec kaldık sanıyorum kı :S
benım sadece yatak odam ve mutfagım tul , salon ve oda zebra
ve benımde 85 gun yazıyor takvımde ama dogum sezeryan olacagından 85 den daha az surem var ..
hayırlısı herseyın ne dıyım , sanırım sıkıntı cektım cektım bazı seylerde , yınede hep pozıtıf oldum hep gulumsedım duamsa hıc eksık olmadı ama , yoruldum galıba..ıcımden ne gulmek gelıyor ne bırsey yapmak gelıyor nede heveslıyım su aralar ...

ya iste bu yuzden normal ıstıyorum kesılmesı sondası vs..
normal dede lağman yapıyorlar degıl mı
Valla benim de ilk dogumum bilmiyorum ama lavman basit bisiymis daha başka bi çok yerde yapıyorlarmis ikinirken tuvalet kacmasin diye hissedilmiyirmus bile
bana sezaryen daha korkunç geliyor acı esigim çok düşüktür ama doğal süreç işte

Maşallah canım bir o kadra daha olsun inş. Benim karnımda sipsivri gidiyor küçük futbol topu yutmuşum gibi gören erkek diyor birde iki aydır kilo almıyorum

Ben ilk 3 aydan sonra hep aldım
Hiç te iştahsız olmadım, hamurlu da yedim yiyorum ona yoruyorum
Bana da hala erkek diyenler var ama doktordan iyi mi bilcekler

canım yüreğime su serptin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…