2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğini düşün canımm bak benim de eşim hiç beklenmedik bir anda bugün ayağını incitmiş
herşey biz insanlar için maalesef sabırlı olmak gerekiyor
yeni evliyiz kredi kira vs zaten uçuk rakamlar da kazanmıyoruz buna da şükür deyip hayatımıza bakıyoruz
eşine de çok geçmiş olsun allah mutluluk huzur versinde herşey olur bırakma kendini

çok geçmiş olsun canım eşine :S sende dikkat et kendine fazla yorulma

sagol caım , elımden gelenı yapıcam yormamak ıcın , gercı anem fln gelır k.valıdem gelır ( mi bılemem ) 1 gece hastanede yatabılırmıs ve k.valıdem ben kalırım flnda demedı hıc esımde sen sakın kalıcam dıye tutturma bırakmam dıyor , bakalım nasıl bı zaman gecırıcez

Sıkma canını bi ara bana da öyle oldu
Tiroidden dolayı düşük riskim vardı, şimdi bak nerelere geldik şükür diyorum
Hiç bişeyim yok diye dolanıyodum hatırlıyosunuzdur, 7 ayı beklicem diyodum zaten
Sonra herşey birden oldu annemler ablam sağ olsun aldılar biçok şey yapıldı örüldü vs.
Eşim de ailesini mi dert etti bilmiyorum biraz da maddi manevi sorumluluk arttı tabi, madlayon hastalığı denen lekelerdne çıktı

Allah sağlık versin alırız ya, taksit var şükür günümüzde

Eşinin ameliyatını devlette yaptırsanız nasıl olur
Bende hep devlete gittim özeller genelde kazıklıyo da

orası oyle tabı .. Rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun
ınsan bı bunalırya bırsen bazen benımkıde o durum sanırım işte ,
o evlılık borcları bı bıtmıyor zaten ama cok sukur hseryı kendımız yaptık dıyıp sukur dıyorum
kirada cabası .. hepımıze ev almak nasıp olsun ıns

bence de beterin beteri var malesef herkesin farklı sorunları oluyor bak benim eşim iki aydır evde çalışmıyor ,, ben hamile hamile işe geliyorum o evde işte bulamıyor ama sağlığımız yerinde olsun,, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ....

amelıyata ucret odemıcez ozel saglık sıgortası var
toplu alacagız ıns oyuzden bekledık bu aya kadar (vereceklermıs gercı hep ertelenıyor bakalım ) alısverıs bı anda yapılır para gecsın elımıze yeter aslında..
insan bunalıyor bazen işte..
benımde dusuk rıskım vardı baya bı yattım vc harıc kalkmadan ..cok sukur bugunlere geldık gercekten bak ogunlerımı hatırladımda cok zor zamanlardı kaybetme korkusu..cok sukur Rabbıme..

Sağlık sıhhat olsun da gerisi oluyo bi şekilde
Hem bebek rızkıyla gelir, boşa sıkma canını cidden değmiyo hiç bişeye

bizde kendimiz yaptık çok şükür birde zamansız gelen bebek
bilmiyorum hakkımızda hayırlı olan olsun
bunada şükür...

sağol canım sanada geçmiş olsun da su değdirmemek biraz zor hamilelikten hep yıkanmak istiyorum. ama sabun sürmemeye dikkat ediyorum. kendimce işte... kremini verdi ama kullanmadım. napalım katlanıyoruz

Canım 1 dk sonramızın garantisi yok.. üzme kendini herşey oluverir dua et şükret

sağol canım sanada geçmiş olsun da su değdirmemek biraz zor hamilelikten hep yıkanmak istiyorum. ama sabun sürmemeye dikkat ediyorum. kendimce işte... kremini verdi ama kullanmadım. napalım katlanıyoruz

Eşimde de çıktı, bugün gittik doktora kese yapma banyoda azdırır o lekeleri dediler. Stres kaynaklıymış krem verdiler
Geçmiş olsun tekrar

Eşimde de çıktı, bugün gittik doktora kese yapma banyoda azdırır o lekeleri dediler. Stres kaynaklıymış krem verdiler
Geçmiş olsun tekrar
sağolasın benimkiler baya azdı çünkü kese olayını bilmiyodum sonradan öğrendim iyi gelir gibi kese yapıyodum... aman bebeğe bi zararı yokçok şükür yinede

Liste süper hatta kendime kopyalayıp eksiklerimi bile kırmızı ile boyadım.Sadece bebek kulak çubuğuna takıldım.Arkadaşımın çocuğu için doktor kulak çubuğu kullanmayı önermemiş,tam tersine pislik varsa ileri itiyor demiş.Havlusuyla dışarıdan kurulamak çocuklar için yeterli oluyormuş.Aklınızda bulunsun istedim.Tabi doğduktan sonra doktorlara danışırız yine.....:)

aaa ne güzell, cnm ben de onu düsünüyorum şimdi sancı nasıl hangı sancıda hastaneye gıdılmelı bazılarının nısanı veya suyu gelmeden de dogum sancısı oluyormus :)

ama tabi ben doğuma çok erken gittim sezeryana diye gittim normal doğurdum ondan çok mıncıklandım. şimdi sancılarım çıldırıncaya kadar hastaneye gitmem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…