ne yazıkkı geldımı ust uste gelıyor , hersey duzenınde gıderken bırden tek maasa dustuk aylardır boyle gıdıyor..
bu zamana kadar sabrettım alısverıs ıcın , alısverıs yapacaktık onumuzdekı hafta ıste amel cıktı (tabıkı esım ıyı olsunda bır an once o daha onemlı )
ama temızlıgede gırısemıyorum , halılar gec gelıyor kıs nedenı ıle , odaya boya yapılacak onda cok gec kaldık sanıyorum kı :S
benım sadece yatak odam ve mutfagım tul , salon ve oda zebra
ve benımde 85 gun yazıyor takvımde ama dogum sezeryan olacagından 85 den daha az surem var ..
hayırlısı herseyın ne dıyım , sanırım sıkıntı cektım cektım bazı seylerde , yınede hep pozıtıf oldum hep gulumsedım duamsa hıc eksık olmadı ama , yoruldum galıba..ıcımden ne gulmek gelıyor ne bırsey yapmak gelıyor nede heveslıyım su aralar ...
çok geçmiş olsun canım eşine :S sende dikkat et kendine fazla yorulma
aynen öyle malesef ki zaten hamileliğim boyunca sadece 2 gün gelmemezlik yaptım onun dışında hep çalışşş
ne yazıkkı geldımı ust uste gelıyor , hersey duzenınde gıderken bırden tek maasa dustuk aylardır boyle gıdıyor..
bu zamana kadar sabrettım alısverıs ıcın , alısverıs yapacaktık onumuzdekı hafta ıste amel cıktı (tabıkı esım ıyı olsunda bır an once o daha onemlı )
ama temızlıgede gırısemıyorum , halılar gec gelıyor kıs nedenı ıle , odaya boya yapılacak onda cok gec kaldık sanıyorum kı :S
ve benımde 85 gun yazıyor takvımde ama dogum sezeryan olacagından 85 den daha az surem var ..
hayırlısı herseyın ne dıyım , sanırım sıkıntı cektım cektım bazı seylerde , yınede hep pozıtıf oldum hep gulumsedım duamsa hıc eksık olmadı ama , yoruldum galıba..ıcımden ne gulmek gelıyor ne bırsey yapmak gelıyor nede heveslıyım su aralar ...
bebeğini düşün canımm bak benim de eşim hiç beklenmedik bir anda bugün ayağını incitmiş
herşey biz insanlar için maalesef sabırlı olmak gerekiyor
yeni evliyiz kredi kira vs zaten uçuk rakamlar da kazanmıyoruz buna da şükür deyip hayatımıza bakıyoruz
eşine de çok geçmiş olsun allah mutluluk huzur versinde herşey olur bırakma kendini
ben yaptırdım işte bildiğim için söylüyorum canım relax ol, akışına bırak :)bilmiyorum kii nasıl bir sey :)
orası oyle tabı .. Rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun
ınsan bı bunalırya bırsen bazen benımkıde o durum sanırım işte ,
o evlılık borcları bı bıtmıyor zaten ama cok sukur hseryı kendımız yaptık dıyıp sukur dıyorum
kirada cabası .. hepımıze ev almak nasıp olsun ıns
Sıkma canını bi ara bana da öyle oldu
Tiroidden dolayı düşük riskim vardı, şimdi bak nerelere geldik şükür diyorum
Hiç bişeyim yok diye dolanıyodum hatırlıyosunuzdur, 7 ayı beklicem diyodum zaten
Sonra herşey birden oldu annemler ablam sağ olsun aldılar biçok şey yapıldı örüldü vs.
Eşim de ailesini mi dert etti bilmiyorum biraz da maddi manevi sorumluluk arttı tabi, madlayon hastalığı denen lekelerdne çıktı
Allah sağlık versin alırız ya, taksit var şükür günümüzde
Eşinin ameliyatını devlette yaptırsanız nasıl olur
Bende hep devlete gittim özeller genelde kazıklıyo da
amelıyata ucret odemıcez ozel saglık sıgortası var
toplu alacagız ıns oyuzden bekledık bu aya kadar (vereceklermıs gercı hep ertelenıyor bakalım ) alısverıs bı anda yapılır para gecsın elımıze yeter aslında..
insan bunalıyor bazen işte..
benımde dusuk rıskım vardı baya bı yattım vc harıc kalkmadan ..cok sukur bugunlere geldık gercekten bak ogunlerımı hatırladımda cok zor zamanlardı kaybetme korkusu..cok sukur Rabbıme..
orası oyle tabı .. Rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun
ınsan bı bunalırya bırsen bazen benımkıde o durum sanırım işte ,
o evlılık borcları bı bıtmıyor zaten ama cok sukur hseryı kendımız yaptık dıyıp sukur dıyorum
kirada cabası .. hepımıze ev almak nasıp olsun ıns
sağol canım sanada geçmiş olsun da su değdirmemek biraz zor hamilelikten hep yıkanmak istiyorum. ama sabun sürmemeye dikkat ediyorum. kendimce işte... kremini verdi ama kullanmadım. napalım katlanıyoruzamaan ben de üniversite sınavına hazırlanırken çıkmıştı madalyon.stresten çıkıyor.çok geçmiş olsun.su değdirmemeye çalış,coşar,sararır bazen kızarır hatta yara parçalamış gibi dökülür.tedavisi için kremi var ama çok ağır olduğu için kullanamazsın.
Canım 1 dk sonramızın garantisi yok.. üzme kendini herşey oluverir dua et şükretne yazıkkı geldımı ust uste gelıyor , hersey duzenınde gıderken bırden tek maasa dustuk aylardır boyle gıdıyor..
sağol canım sanada geçmiş olsun da su değdirmemek biraz zor hamilelikten hep yıkanmak istiyorum. ama sabun sürmemeye dikkat ediyorum. kendimce işte... kremini verdi ama kullanmadım. napalım katlanıyoruz
sağolasın benimkiler baya azdı çünkü kese olayını bilmiyodum sonradan öğrendim iyi gelir gibi kese yapıyodum... aman bebeğe bi zararı yokçok şükür yinedeEşimde de çıktı, bugün gittik doktora kese yapma banyoda azdırır o lekeleri dediler. Stres kaynaklıymış krem verdiler
Geçmiş olsun tekrar
Liste süper hatta kendime kopyalayıp eksiklerimi bile kırmızı ile boyadım.Sadece bebek kulak çubuğuna takıldım.Arkadaşımın çocuğu için doktor kulak çubuğu kullanmayı önermemiş,tam tersine pislik varsa ileri itiyor demiş.Havlusuyla dışarıdan kurulamak çocuklar için yeterli oluyormuş.Aklınızda bulunsun istedim.Tabi doğduktan sonra doktorlara danışırız yine.....:)Kızlar ben aldıklarımı yazayım.siz hem kendi eksiklerinizi hem benimkileri görün:)
Oda için:
Beşik
Dolap
Yatak
Uyku seti
Halı perde
Avize
Kıyafetler:
Çıtçıtlı uzun kollu ve kısa kollu badiler
İçe giydirmek içim patikli ince tek altlar
Pijama takımları
Hastane çıkışı ve takımlar
Tulumlar
Patik ve çoraplar
Yedek eldiven ve şapkalar
Örme yada penye yelekler
Önlükler
Penye battaniyeler
Kalın battaniyeler ve dışarıda giymesi için kalın şapka
Havlu
Kıyafetleri asmak için askı
Sağlık ve bakım:
Küvet kova maşrafa file
Şampuan
Kulak silme çubuğu
Burun aspiratörü
Ağız silme mendili
Sırta koyma mendili
Biberon
Emzik
Tırnak makası
Tarak fırça
Emzik biberon yıkama deterjanı
Biberon yıkama fırçası
Kullan at alt açma
Pofudik alt açma
Pratik alt açma
Bez
Pamuk
Islak mendil
Deterjan
Çamaşır filesi
Emzirme önlüğü
Emzirme yastığı
Yan yatma yastığı
Kendime:
Bebek bakım çantası
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Lohusa sütyeni ve atleti
Kullanmadığım hamile külotları var onları kullanıcam
Gecelik sabahlık
Pijama sabahlık
Taç ve terlik takımı
Şerbet takımı süsü
Normal terlik
Büyük olarak oto tipi anakucağı aldık
BENCE EKSİKLER
Bebek arabası
Ateş ölçer
Süt sağma makinesi
Takı yastığı
Kapı süsü
Eksik varsa söyleyin lütfen...
sağolasın benimkiler baya azdı çünkü kese olayını bilmiyodum sonradan öğrendim iyi gelir gibi kese yapıyodum... aman bebeğe bi zararı yokçok şükür yinede
olsunn normalde de hemncecik kalkılıyor pozitif düşünün ben öyle yaptım ilkinde . a bide sancılarınız çok çok olmadan gitmeyin o zaman zırt pırt mıncıklamazlar. ayyy benim annem ebemdi yine bile bana fenalık gelmiştiiiiya ıste hepsi zor
aaa ne güzell, cnm ben de onu düsünüyorum şimdi sancı nasıl hangı sancıda hastaneye gıdılmelı bazılarının nısanı veya suyu gelmeden de dogum sancısı oluyormus :)olsunn normalde de hemncecik kalkılıyor pozitif düşünün ben öyle yaptım ilkinde . a bide sancılarınız çok çok olmadan gitmeyin o zaman zırt pırt mıncıklamazlar. ayyy benim annem ebemdi yine bile bana fenalık gelmiştiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?