Sağlık sıhhat olsun da gerisi oluyo bi şekilde
Hem bebek rızkıyla gelir, boşa sıkma canını cidden değmiyo hiç bişeye
sancı adet sancısı gibi aynısının baya bi fazlası.. bi de karnın toplanıyor böyle sancıyla elini karnına koydunmu elinin altında toplanıyor sankiaaa ne güzell, cnm ben de onu düsünüyorum şimdi sancı nasıl hangı sancıda hastaneye gıdılmelı bazılarının nısanı veya suyu gelmeden de dogum sancısı oluyormus :)
amanınsancı adet sancısı gibi aynısının baya bi fazlası.. bi de karnın toplanıyor böyle sancıyla elini karnına koydunmu elinin altında toplanıyor sanki
yok yaw öyle aman deme bişey yok benim kardeşim de yanımdaydı daha bekar kendisi beni gördükten sonra valla ben doğumdan korkardım hep zor derlerdi ama seni görünce cesaretlendim der. doğum bitince bitiyor herşey.. oh yürüyerek çıkamanın
şu an normal doğururum gaza geldim hehehe sağlıkla hangisi olursa canım ben epidurall normal ıstıyorum allah nasip kısmet ederse ınsallah dedıgın gıbı gecerbenim mesai biter herkese iyi akşamlar
yok yaw öyle aman deme bişey yok benim kardeşim de yanımdaydı daha bekar kendisi beni gördükten sonra valla ben doğumdan korkardım hep zor derlerdi ama seni görünce cesaretlendim der. doğum bitince bitiyor herşey.. oh yürüyerek çık
Cekirge perde sen bakiyordun galiba trendyola gelmis bi bak istersen
http://m.trendyol.com/kumas-perde-kelebek-135-cm-12kklbk-kp/UrunDetay/29963/8590163/
senin kalman bence de uygun düşmez olmadı eşin annesine söylesin.sagol caım , elımden gelenı yapıcam yormamak ıcın , gercı anem fln gelır k.valıdem gelır ( mi bılemem ) 1 gece hastanede yatabılırmıs ve k.valıdem ben kalırım flnda demedı hıc esımde sen sakın kalıcam dıye tutturma bırakmam dıyor , bakalım nasıl bı zaman gecırıcez
pidural anestezi ile VAJİNAL doğumhttp://www.hastahaklari.net/“dogum”da-Vurgun-383-haberi.aspx
kızlar hepimiz bunu okuyalım lütfen özel hastanelere fazla para vermeyelim biz bilinçlenmessek daha çok paramızı sömürür bunlar
Kızlar bu arada 2015 sebebı ıle dogum ucretlerınde ve muaynelerde fıyat farkı olurmu bugun randevu ıcın aradım 2015 randevuları 30-31 aralıkda alınacak dedı kız.. fiyat farkı varmı dedım su anda oyle bır sey soylenmedı dedı
Kızlar bu arada 2015 sebebı ıle dogum ucretlerınde ve muaynelerde fıyat farkı olurmu bugun randevu ıcın aradım 2015 randevuları 30-31 aralıkda alınacak dedı kız.. fiyat farkı varmı dedım su anda oyle bır sey soylenmedı dedı
Banyo sonrası silmessen hasta olur.zaten onlarınki girişi temizliyo sadece,bariyeri var..Liste süper hatta kendime kopyalayıp eksiklerimi bile kırmızı ile boyadım.Sadece bebek kulak çubuğuna takıldım.Arkadaşımın çocuğu için doktor kulak çubuğu kullanmayı önermemiş,tam tersine pislik varsa ileri itiyor demiş.Havlusuyla dışarıdan kurulamak çocuklar için yeterli oluyormuş.Aklınızda bulunsun istedim.Tabi doğduktan sonra doktorlara danışırız yine.....:)
senin kalman bence de uygun düşmez olmadı eşin annesine söylesin.
Eğer yakın zamanda bi zam olduysa yeni yılda yapmazlar diye düşünüyorum.Bakalım bızım hastane ne olacak :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?