2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ne güzell, cnm ben de onu düsünüyorum şimdi sancı nasıl hangı sancıda hastaneye gıdılmelı bazılarının nısanı veya suyu gelmeden de dogum sancısı oluyormus :)
sancı adet sancısı gibi aynısının baya bi fazlası.. bi de karnın toplanıyor böyle sancıyla elini karnına koydunmu elinin altında toplanıyor sanki

benim mesai biter herkese iyi akşamlar
yok yaw öyle aman deme bişey yok benim kardeşim de yanımdaydı daha bekar kendisi beni gördükten sonra valla ben doğumdan korkardım hep zor derlerdi ama seni görünce cesaretlendim der. doğum bitince bitiyor herşey.. oh yürüyerek çık

şu an normal doğururum gaza geldim hehehe sağlıkla hangisi olursa canım ben epidurall normal ıstıyorum allah nasip kısmet ederse ınsallah dedıgın gıbı gecer

senin kalman bence de uygun düşmez olmadı eşin annesine söylesin.

http://www.hastahaklari.net/“dogum”da-Vurgun-383-haberi.aspx
kızlar hepimiz bunu okuyalım lütfen özel hastanelere fazla para vermeyelim biz bilinçlenmessek daha çok paramızı sömürür bunlar
pidural anestezi ile VAJİNAL doğum

716,694772

2344013

(716,69X 0,593)+KDV= 459,00TL

KDV DAHİL 459,00 TL'nin (istisnai sağlık hizmetlerinden olduğu için) 3 katını geçmemek üzere ilave ücret alınabilir.

YANİ EN FAZLA: 459,00X3=

1.377,00-TL alabilirler
bana 1200 dediler bu durumda normal mı alıyorlar

Kızlar bu arada 2015 sebebı ıle dogum ucretlerınde ve muaynelerde fıyat farkı olurmu bugun randevu ıcın aradım 2015 randevuları 30-31 aralıkda alınacak dedı kız.. fiyat farkı varmı dedım su anda oyle bır sey soylenmedı dedı

Bende 1200 dediler sezeryana, Ocakta değişir mi deidm bu değişmiş hali güncelleidk dediler ama genel epidural vs. bişey sormadım

Benim hastane gecen ay yapti zam 40 tl muayene ucreti 45 oldu yeni yilda tekrar artmaz herhalde

Banyo sonrası silmessen hasta olur.zaten onlarınki girişi temizliyo sadece,bariyeri var..

senin kalman bence de uygun düşmez olmadı eşin annesine söylesin.

Tam kesın degıl , kalabılır dedı dr , ıyıyse aksama cıkarırmıs ,bakalım..
su aralar sınırlıyım o tarafa bıraz zaten :S gorumcemın esıyle sorunları var tutturmuslar ablana sahıp cık yalnız bırakma , oyle yap boyle yap ,k.peder bı yandan anası bı yandan , esımde bunaldı , benımkendı aılem var koskoca ınsanlar daha bıse oldugu yok ortada arayıp arayıp sen sole yap boleyap dıolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…