2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nedir şu anlayışsızlık bir anlasam. Benimkiler de 31 ocak paniği başladı. Normalde kutlamazlar biz ailecek kutluyoruz die bize gelmek istemeleri tutmuş. Kibarca dedim biz size geliriz birlikte zaman geçiriz anneme geçeriz

Boşver hiç birşeye takılma.herşey olur biter tek sağlık olsun.eşin de ameliyatını olur iyileşir inşallah.benim eşim yaza kadar ameliyat olamam diyo.yazın iş olmuyo bizim.yine bi 10/15 gün yatmak lazımmış.yatamazki okadar,birsürü çalışan var iş koşturması lazımbide bana o bakıyo,ben doğurayım da yaza da ben ona bakıcam..kimseden fayda yok çünkü(

Annesi babası sağken senin eşin niye sahip çıksın , bostan korkuluğu mu onlar

Bizim burda marketler çook ucuz pazar daha pahalı. Birde marketlerde de doğal ürün satıyorlar o yönden şanslıyız
Evet sanslisiniz ben pazarı keşfedince çok sasirmistim ürünlerin tadı var ve cok ucuz diye gerçi annemin memleketten gondrrdiklerinin yanından gecemezler ama yine de içim rahatti
artık bi süre ara vericem

uc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik

Hey Allahım(Allah korumuş canım.yorma kendini çok daha dikkatli olartık.vücudun dengesiz olduğu bi zamandayız.çok geçmiş olsun....

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…