nedir şu anlayışsızlık bir anlasam. Benimkiler de 31 ocak paniği başladı. Normalde kutlamazlar biz ailecek kutluyoruz die bize gelmek istemeleri tutmuş. Kibarca dedim biz size geliriz birlikte zaman geçiriz anneme geçerizTam kesın degıl , kalabılır dedı dr , ıyıyse aksama cıkarırmıs ,bakalım..
su aralar sınırlıyım o tarafa bıraz zaten :S gorumcemın esıyle sorunları var tutturmuslar ablana sahıp cık yalnız bırakma , oyle yap boyle yap ,k.peder bı yandan anası bı yandan , esımde bunaldı , benımkendı aılem var koskoca ınsanlar daha bıse oldugu yok ortada arayıp arayıp sen sole yap boleyap dıolar ya
Boşver hiç birşeye takılma.herşey olur biter tek sağlık olsun.eşin de ameliyatını olur iyileşir inşallah.benim eşim yaza kadar ameliyat olamam diyo.yazın iş olmuyo bizim.yine bi 10/15 gün yatmak lazımmış.yatamazki okadar,birsürü çalışan var iş koşturması lazımTam kesın degıl , kalabılır dedı dr , ıyıyse aksama cıkarırmıs ,bakalım..
su aralar sınırlıyım o tarafa bıraz zaten :S gorumcemın esıyle sorunları var tutturmuslar ablana sahıp cık yalnız bırakma , oyle yap boyle yap ,k.peder bı yandan anası bı yandan , esımde bunaldı , benımkendı aılem var koskoca ınsanlar daha bıse oldugu yok ortada arayıp arayıp sen sole yap boleyap dıolar ya
yaptılar mı bilmiyorum kiiEğer yakın zamanda bi zam olduysa yeni yılda yapmazlar diye düşünüyorum.
sanada canım konusamadım bugün iyisin dimikızlar iyi akşamlar..
çünkü ben yeni başladım erdeme daha önce devlette muayne oluyordumEğer yakın zamanda bi zam olduysa yeni yılda yapmazlar diye düşünüyorum.
Tam kesın degıl , kalabılır dedı dr , ıyıyse aksama cıkarırmıs ,bakalım..
ayy içimden geçeni söyledin.Annesi babası sağken senin eşin niye sahip çıksın , bostan korkuluğu mu onlar
benimkide baya yüksek duydukça gıpta ediyorumne güzel rakamlar bunlar 1000-1200 TL.benimki niye o kadar yüksek yaaa )))))
benim hastanemde de dogum paketi 1350 tl.oda suslemesi fotograf cekimi epidural dahil sezeryab ya da normal olmasi etkilemiyorne güzel rakamlar bunlar 1000-1200 TL.benimki niye o kadar yüksek yaaa )))))
ne güzel rakamlar bunlar 1000-1200 TL.benimki niye o kadar yüksek yaaa )))))
çünkü ben yeni başladım erdeme daha önce devlette muayne oluyordum
Evet sanslisiniz ben pazarı keşfedince çok sasirmistim ürünlerin tadı var ve cok ucuz diye gerçi annemin memleketten gondrrdiklerinin yanından gecemezler ama yine de içim rahattiBizim burda marketler çook ucuz pazar daha pahalı. Birde marketlerde de doğal ürün satıyorlar o yönden şanslıyız
Ya haklısın patavavsizlik gibi olducanım yüreğime su serptin :)
Hey Allahımuc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
Çok geçmiş olsunuc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?