O bezi kullanan bir kac arkadasim var cok memnunlar. Dediklerine gore ucuz degilmis sanirim ben hic bakmadim daha fiyatina.bi arkadasım dedıkı bımde satılan bez varya o canbebenın yan uırunuymus yanı can bebenın uratıldıgı yerde ılk zamanla onu kullan evde dedı bızım evın altında bım var baktım evet uretıcısı canbebe cıldıne alerjı yapmadıkten sonra ne farkeder ben kullanırım
Çok geçmiş olsun hiç bişi olmaz içini ferah tut az kalmış bebeğini kucağına almana :)uc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
Cok gecmis olsun.Dikkatli olmak lazim banyoya falan evde yalnizken girme sakin.Allah hepimizin bebislerinu korusunuc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
bende aldm bundan cok tatlı ya :) ebebkten aldım bendesıkı sıkı kundak değilde ben kızıma bunu aldım mesela lcw den :) böylesi daha iyi sanki ....
geçmiş olsun canım neden düştün ki tansiyonmu başladı yoksa. kendinimi yordun allah korumuş hemde karnının üstüneuc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
bilmiyorum tansiyonum hep dusuktur.yorgunluga gel8nce evde bir cocugum daha var cok hareketli.is,ev,cocuk derken yoruluyorum.gorunmez kaza iste.geçmiş olsun canım neden düştün ki tansiyonmu başladı yoksa. kendinimi yordun allah korumuş hemde karnının üstüne
İyiyim tatlım sen nasılsınsanada canım konusamadım bugün iyisin dimi
geçmiş olsun şükür bebeğin iyiymiş sende biran evvel sağlığına kavuşursunuc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
uc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
uc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
Yataktan kalkıp gidemedim..
Hastanelik durumdayım ama gucum yok..
Kaynanamı arayıp kocasının durumunu sordum gidemedigim için. laf soka soka perişan etti kendini.
Alıştı başları bile agrısa koşan melteme şimdi zoruna gidiyor.
Adamı delirtti en sonunda..
Kavga etmişler ve kp aglamaya baslamıs eli ayagı tıtremıs.
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine Rabbim korumus seni ve yavrunu
Neyin lafini sokuyo keyfine gitmemezlik yapmadin ama tabi anlayana...
nedir şu anlayışsızlık bir anlasam. Benimkiler de 31 ocak paniği başladı. Normalde kutlamazlar biz ailecek kutluyoruz die bize gelmek istemeleri tutmuş. Kibarca dedim biz size geliriz birlikte zaman geçiriz anneme geçeriz
Boşver hiç birşeye takılma.herşey olur biter tek sağlık olsun.eşin de ameliyatını olur iyileşir inşallah.benim eşim yaza kadar ameliyat olamam diyo.yazın iş olmuyo bizim.yine bi 10/15 gün yatmak lazımmış.yatamazki okadar,birsürü çalışan var iş koşturması lazımbide bana o bakıyo,ben doğurayım da yaza da ben ona bakıcam..kimseden fayda yok çünkü (
ayy okurken ben bile sinir oldum,allah yardimcin olsun. Benim.esimde yilbasinda ne yapacağız diye sordu sabah babasigildeydi anladım hemen bize gelme planlarinin olduğunu valla kendimi hic yoramam yemegimi yiyip TV karşısında ayaklarimi uzatacam dedim,o kadar misafir kaldiramam.soranlara soyle leyla rahatsız da dedim,aksam bize gelin diyen yok,sesimiz cikmadikca sırtı mıza binmekten vazgecmezlerYataktan kalkıp gidemedim..
Hastanelik durumdayım ama gucum yok..
Kaynanamı arayıp kocasının durumunu sordum gidemedigim için. laf soka soka perişan etti kendini.
Alıştı başları bile agrısa koşan melteme şimdi zoruna gidiyor.
Adamı delirtti en sonunda..
Kavga etmişler ve kp aglamaya baslamıs eli ayagı tıtremıs.
çok geçmiş olsun Allah korumuşuc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
Annesi babası sağken senin eşin niye sahip çıksın , bostan korkuluğu mu onlar
ayy bende sevmiyorum ılık su zaten bizim duş ılık suyla bile buhar doluyor çok hoşuma gidiyor bişey olmaz inşallahAaaaa yapma çok dikkat et.ilk zamanlar sıcak su düşük nedeni oluyomuş bastıra bastıra söylemişti.hamam jakuzi sakın sakın demişti.donrada kanamaya neden oluyomuş damarlr genişliyomuş sıcakta ve bayılma tehlikesi varmış.ben de hiç sevmem ılık suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?