2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O bezi kullanan bir kac arkadasim var cok memnunlar. Dediklerine gore ucuz degilmis sanirim ben hic bakmadim daha fiyatina.

Çok geçmiş olsun hiç bişi olmaz içini ferah tut az kalmış bebeğini kucağına almana :)

Cok gecmis olsun.Dikkatli olmak lazim banyoya falan evde yalnizken girme sakin.Allah hepimizin bebislerinu korusun

geçmiş olsun canım neden düştün ki tansiyonmu başladı yoksa. kendinimi yordun allah korumuş hemde karnının üstüne

geçmiş olsun canım neden düştün ki tansiyonmu başladı yoksa. kendinimi yordun allah korumuş hemde karnının üstüne
bilmiyorum tansiyonum hep dusuktur.yorgunluga gel8nce evde bir cocugum daha var cok hareketli.is,ev,cocuk derken yoruluyorum.gorunmez kaza iste.
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim

gunduz sonda mevzu olmus sezeryan epidural yada genel olsun uyusunca takildigindan hissetmiyorsunuz.sonrasinda da rahatsiz eden bir sey degil.ayaga kalkabilecek hale gelip kendiniz tuvalete gidecekken de cikariyorlar 3 4 saniyelik bir sey.aciyor evet ama kisa surdugu icin cok dayanilmaz bir sey degil.stres yapmayın boşuna

geçmiş olsun şükür bebeğin iyiymiş sende biran evvel sağlığına kavuşursun

Yataktan kalkıp gidemedim..
Hastanelik durumdayım ama gucum yok..
Kaynanamı arayıp kocasının durumunu sordum gidemedigim için. laf soka soka perişan etti kendini.
Alıştı başları bile agrısa koşan melteme şimdi zoruna gidiyor.

Adamı delirtti en sonunda..
Kavga etmişler ve kp aglamaya baslamıs eli ayagı tıtremıs.

Canım ALLAH şifa versin..
Ben de korkumdan yataktan çıkamıyorum gözüm kararıyor.
Allah beterinden korusun senı ve yavrunu İNŞAALLAH bi daha olmaz böyle şeyler..

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine Rabbim korumus seni ve yavrunu

Neyin lafini sokuyo keyfine gitmemezlik yapmadin ama tabi anlayana...

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine Rabbim korumus seni ve yavrunu

Neyin lafini sokuyo keyfine gitmemezlik yapmadin ama tabi anlayana...

O anlamaz ya bana demişti bi kere zaten hasta yatakta da olsan geleceksin falan.
Amaann.. kavga etmiş hasta etmiş kocasını.. ben laf sokmadım o durmadı sankı adamı ben hasta etmısım

Ah anlasam o anlayissizligi..

İns ya normalde herseyi takan bi insan degiljm aslinda ama bunaldim galiba..hayirlisiyla senin esinde amel olur hemencik toparlar , benim esimde 10 gum yatarmis dr ole dedi,suan ben idare edebilirim hic degilse bide benim annem gelir bana yardima idare etcez artik

ayy okurken ben bile sinir oldum,allah yardimcin olsun. Benim.esimde yilbasinda ne yapacağız diye sordu sabah babasigildeydi anladım hemen bize gelme planlarinin olduğunu valla kendimi hic yoramam yemegimi yiyip TV karşısında ayaklarimi uzatacam dedim,o kadar misafir kaldiramam.soranlara soyle leyla rahatsız da dedim,aksam bize gelin diyen yok,sesimiz cikmadikca sırtı mıza binmekten vazgecmezler

çok geçmiş olsun Allah korumuş

Annesi babası sağken senin eşin niye sahip çıksın , bostan korkuluğu mu onlar

Esimde ayni seyi soyledi siz napicaksiniz peki diye , babasi sehir disinda calisiyor genelde burda yok onada dedi buraya geldin daha yeni gittin hic bise yapmadin niye gidince beni arayip bana diyorsun diye..bakaljm nereye kadar siyleyecekler.zaten anlamiyorum yegeni icinde anesi babasi ilgilen dio genc kiz oldu git gel kontrol et kiz biraz hatalari oluyor fln ne alaka aonucta kizin annesi babasi var derdi bize dustu sanki. Evlenince degere biniyorlarya boyle anlamiyorum ya

ayy bende sevmiyorum ılık su zaten bizim duş ılık suyla bile buhar doluyor çok hoşuma gidiyor bişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…