2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• 20141226_151856.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 120
  • 20141226_151640.webp
    22 KB · Görüntüleme: 106
  • 20141226_151637.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 101
  • 20141226_151630.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 111
  • 20141226_151624.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 101
  • 20141226_151613.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 92
  • 20141226_151605.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 20141226_151600.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 111
bende orda gördüm beğendimde, şapkayı bulsak bence yapılabilir ama öyle şapkaya rastlamadım hiç..
ya bantlar ve sapkalardan ıstıyorumda butık bebe cok gec gonderıyor 10 gun sonra :) dısarda bakıcam bende bebek mağazalarında.. en son butık bebeden 17 snde spıarıs verdım daha bugun kargoya verılmıs

Allah sabır versin canım, ben de birlikte yaşıyorum kv ile tek oğlu olduğu için eşim. bunun gibi çok hikaye var seninkiler daha sert ama, benimki arkadan konuşur gene. ama eşlerimiz aynı "annem öyle dememiştir, öyle bir niyeti yoktur, sen yanlış anlamışsındır, o yaşlı çocuk gibi naparsın "falan falan, hep saygılı olan biz olucaz, onlar istediğini söyler ne de olsa yaşlı, anlayışlı olmak zorunda yaşlılarda ama, anlatamıyosun.. bi de çocuk bakarken en çok doğum sonrası stres yaşatmıştı benimki, her emzirmemde sütün yok senin dedi istisnasız, meğer kendi emzirememiş çocuklarını çokmuş sütü de kesilmişmiş benide öyle olacak diye hergün aynı şeyi dedi, halbuki uzaktan göremez sütümü, anlamazda emzirmemiş bi kadın, şimdiki bebeğimde nasip olur sağ salim doğurursam asla yanında emzirmiycem. takmamayı becerebilirsen iyi ama yapamıyoruz olmuyo yaa. sen mide sorunu yaşamışsın ben doğum izninde baş dönmesi yaşadım 8 ay geçmedi bi sürü doktor sonrası ancak gitti. işe gelince daha rahatım. burdaki arkadaşlar izne ayrılıp dinlenmekten bahsediyo ya ben mümkün olduğunca çalışsam daha iyi, evde boş çene var, sıkıntı var.

ya bantlar ve sapkalardan ıstıyorumda butık bebe cok gec gonderıyor 10 gun sonra :) dısarda bakıcam bende bebek mağazalarında.. en son butık bebeden 17 snde spıarıs verdım daha bugun kargoya verılmıs

ooo çok geç gönderiyomuş:) dışarda daha uyguna bulursun bence, bak mesela geçen hafta sonu civilde 5-6 gibiydi saç bantları ama güzeldi yani öyle basit tırt bantlardan değil, ben biraz kendim yapmıştım bikaç tane şapka istiyorum bakalım denk gelirse alırım yoksa kalır artık zaten bahar bebişleri olucaklar, çok uzun süre kullanılmaz gibi

benim eşimde tek erkek ileride bunları yaşayacağım diye şimdiden strese girdim
ama şu şekilde emekli olunca kış burda yaz orda olucaklarmış
asla katlanılıcak bir kadın değil
kabul etmiycem gerekirse ayrılıcam ama yine de istemiyorum

bende bakıyım piyasaya kız bebeklere takıyorlar ay bı seker bı tatlı oluyorlar cok hosuma gıdıyor

kız ayrılcam mayrılcam deme allah korusun daha ıkı seneye neler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…