bende bakıyım piyasaya kız bebeklere takıyorlar ay bı seker bı tatlı oluyorlar cok hosuma gıdıyor
benim eşimde tek erkek ileride bunları yaşayacağım diye şimdiden strese girdim
ama şu şekilde emekli olunca kış burda yaz orda olucaklarmış
asla katlanılıcak bir kadın değil
kabul etmiycem gerekirse ayrılıcam ama yine de istemiyorum
bu arada butik bebe siparişlerim geldi ilk kez butikbebeden aldıklarımı bu kadar beğendim iki takım almıştım birini doğumda giydirmek için prenses taçlı süslemeli takım, diğeride tütü etekli süslü pembe takım ikisisde çok tatlı bayıldım tokası ayakkabısıda var içinde
Canim ben eminonunden aldım 5 tlşu sapkalardan butik bebede vardı alsam mı almasam mı karar veremedım dısarıda nerde bulabılırım masallah gule gule kullanın
Eminonunden aldım canim 110 tlhepsi cok güzel güle güle kullansın bebiş. lahusa takımını nerden aldın?
Eminonunden süslü bebekten aldım canim internet sitesi olması lazım bir bakarsın.kapı süsüne bayıldım canım nerden aldın desem :) onlıne bi siteyse bakıcam hemen
canım kapısüsünü de eminönünden mi aldın nerden aldığını yazarmısın bende gidicem oraya çok güzelmiş
Canim ben eminonunden aldım 5 tl
Eminonunden aldım canim 110 tl
Eminonunden süslü bebekten aldım canim internet sitesi olması lazım bir bakarsın.
Ayrıca hepinize teşekkür ederiz
tamam canım. :)bende çok seviyorum ya inşallah zevkine göre bulursun, alırsan resim at mutlaka:)
çok oluyorum ama havuzluhanın içindemi başka bi yerdemi çok gezebilcemi sanmıyorum ama direk bunun için giderim nerdeyse :)Canim ben eminonunden aldım 5 tl
Eminonunden aldım canim 110 tl
Eminonunden süslü bebekten aldım canim internet sitesi olması lazım bir bakarsın.
Ayrıca hepinize teşekkür ederiz
benımkıde kargoya verılmıs yarın ıns elımde olurbu arada butik bebe siparişlerim geldi ilk kez butikbebeden aldıklarımı bu kadar beğendim iki takım almıştım birini doğumda giydirmek için prenses taçlı süslemeli takım, diğeride tütü etekli süslü pembe takım ikisisde çok tatlı bayıldım tokası ayakkabısıda var içinde
Geçmiş olsun
Benim hiç 10 a bile çıkmadı
Birazdan sonuç alıcam
Ben bilgisayarı kaldırmalıyım tadilat sebebiyle
Pazartesi görüşürüz kızlar
kesınlıkleyarın eminönüne gideceğim kızlar bir akslik çıkmazsa
havuzlu handa
gecelik sabahlık pijama takımı ve lohusa tacı terliği bulabilirim dimi?
Saol canım doktor aynen devam dedi kesmediBence 3 denizci takımlaıryla da kombinleyebilirsin
Gebelikte TSH 0,27-2,50 olmalı zaten
Normal aralığa gelmişsin şükür
İlacını kesmezler belki azaltırlar, 2,50 yi aşmaman laızm çünkü
Gebelik sonrası 4,50 ye kadar normal kabul edildiğindne o zaman tekrar ilaç dozu ayarlanacaktır
Benim de 2,50 den düştü ama kesmediler ilacı, çıkar diye korkuyolar
slm kizlar ben bugun anestezi doktoru ile konustum ve kafam kkaristi.sezeryan olacagim zaten belli ve genel anestezidense epidural spinal kombine dogumu anlatti bana , evet ayinik olmak bebegimi gorebilecek olmak hemen emzircek olmak cok guzel olur mutlaka ama bilemedim, o igne olayi tehlikeli geliyor bana ,tek cekincem omurilikten vurulan igne.
Bu sekilde dogum yapan varmi?
canım tanıdıklarım bu sekılde dogum yaptı fakat olumsuz bır sey duymadım sadece ılacı bunyeden atabılmek ıcın bolbol su ıcmen gerekıyor dogumdan sonra.. yoksa bas agrın oluyormus.. bende epidural normal ıstıyorum daha doktorumla konusmadım dogum ıcın erken dedıslm kizlar ben bugun anestezi doktoru ile konustum ve kafam kkaristi.sezeryan olacagim zaten belli ve genel anestezidense epidural spinal kombine dogumu anlatti bana , evet ayinik olmak bebegimi gorebilecek olmak hemen emzircek olmak cok guzel olur mutlaka ama bilemedim, o igne olayi tehlikeli geliyor bana ,tek cekincem omurilikten vurulan igne.
Bu sekilde dogum yapan varmi?
canım tanıdıklarım bu sekılde dogum yaptı fakat olumsuz bır sey duymadım sadece ılacı bunyeden atabılmek ıcın bolbol su ıcmen gerekıyor dogumdan sonra.. yoksa bas agrın oluyormus.. bende epidural normal ıstıyorum daha doktorumla konusmadım dogum ıcın erken dedı
sezeryan olursam genel anestezı ıstıyorum zaten
hangi hastaneSezeryanda genel anesteziden se bu yintemle hem bebekle hemen ilgilenebiliyormussun , daha iyi oliyormussun bakalim ya kararsiz kaldim gercektn,o hastanede dogum yapan birileri ile konusmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?