2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada butik bebe siparişlerim geldi ilk kez butikbebeden aldıklarımı bu kadar beğendim iki takım almıştım birini doğumda giydirmek için prenses taçlı süslemeli takım, diğeride tütü etekli süslü pembe takım ikisisde çok tatlı bayıldım tokası ayakkabısıda var içinde

gün doğmadan neler doğar demişler, şimdiden böyle deme bence hem bebişi de strese sokma yazık kuzuya, emin ol 3 aşağı 5 yukarı herkes aynı şeyleri yaşıyor..

hayırlı olsun, güle güle kullansın kuzu:)

şu sapkalardan butik bebede vardı alsam mı almasam mı karar veremedım dısarıda nerde bulabılırım masallah gule gule kullanın
Canim ben eminonunden aldım 5 tl

hepsi cok güzel güle güle kullansın bebiş. lahusa takımını nerden aldın?
Eminonunden aldım canim 110 tl
kapı süsüne bayıldım canım nerden aldın desem :) onlıne bi siteyse bakıcam hemen
Eminonunden süslü bebekten aldım canim internet sitesi olması lazım bir bakarsın.

canım kapısüsünü de eminönünden mi aldın nerden aldığını yazarmısın bende gidicem oraya çok güzelmiş

Ayrıca hepinize teşekkür ederiz

Eminonunden süslü bebekten aldım canim internet sitesi olması lazım bir bakarsın.

butik bebede 2 katı fıyatı aynısı sagoll cnm emın onu havuzlu handan aldın galıba dıımı

çok oluyorum ama havuzluhanın içindemi başka bi yerdemi çok gezebilcemi sanmıyorum ama direk bunun için giderim nerdeyse :)

benımkıde kargoya verılmıs yarın ıns elımde olur

yarın eminönüne gideceğim kızlar bir akslik çıkmazsa
havuzlu handa
gecelik sabahlık pijama takımı ve lohusa tacı terliği bulabilirim dimi?

Saol canım doktor aynen devam dedi kesmedi

slm kizlar ben bugun anestezi doktoru ile konustum ve kafam kkaristi.sezeryan olacagim zaten belli ve genel anestezidense epidural spinal kombine dogumu anlatti bana , evet ayinik olmak bebegimi gorebilecek olmak hemen emzircek olmak cok guzel olur mutlaka ama bilemedim, o igne olayi tehlikeli geliyor bana ,tek cekincem omurilikten vurulan igne.

Bu sekilde dogum yapan varmi?

canım iyi araştır öyle karar ver olur mu? bir tanıdık bu şekilde doğum yaptı ve belden aşağı felç oldu, uzun süre fizik tedavi gördü şimdi durumunu tam bileniyorum haber alamadım ama böyle, ben sırf bu yüzden hiç düşünmüyorum, insan korkuyor olmaz olmaz olur o da gelir seni bulur hesabı...

canım tanıdıklarım bu sekılde dogum yaptı fakat olumsuz bır sey duymadım sadece ılacı bunyeden atabılmek ıcın bolbol su ıcmen gerekıyor dogumdan sonra.. yoksa bas agrın oluyormus.. bende epidural normal ıstıyorum daha doktorumla konusmadım dogum ıcın erken dedı
sezeryan olursam genel anestezı ıstıyorum zaten

Sezeryanda genel anesteziden se bu yintemle hem bebekle hemen ilgilenebiliyormussun , daha iyi oliyormussun bakalim ya kararsiz kaldim gercektn,o hastanede dogum yapan birileri ile konusmam lazim

Benim arkadasim 32
Hafta da dogurdu. Spinal yapmislar acil gitti. Sormamislar bile cok agir gelmis sakin spinal olma dedi bana. Sezeyamda genel anestezi daha mantikli geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…