evet canim.havuzlu handan ama kaçıncı kattan onu hatirlamiyorumbutik bebede 2 katı fıyatı aynısı sagoll cnm emın onu havuzlu handan aldın galıba dıımı
aşk olsun canım ne demek havuzlu Hana çıkarken sağda çamaşır dükkanları var nisanur çamaşırları dükkanın ismi zaten kapıda mankenin üstünde vardı mutlaka görürsünçok oluyorum ama havuzluhanın içindemi başka bi yerdemi çok gezebilcemi sanmıyorum ama direk bunun için giderim nerdeyse :)
Ben spinal sezeryan oldum ne ıgneyi hissettim ne de sonra bir şikayetim oldu çok rahatti yani tavsiye ederimslm kizlar ben bugun anestezi doktoru ile konustum ve kafam kkaristi.sezeryan olacagim zaten belli ve genel anestezidense epidural spinal kombine dogumu anlatti bana , evet ayinik olmak bebegimi gorebilecek olmak hemen emzircek olmak cok guzel olur mutlaka ama bilemedim, o igne olayi tehlikeli geliyor bana ,tek cekincem omurilikten vurulan igne.
Bu sekilde dogum yapan varmi?
ben korkudan oyle ıstıyorum :)Benim arkadasim 32
Hafta da dogurdu. Spinal yapmislar acil gitti. Sormamislar bile cok agir gelmis sakin spinal olma dedi bana. Sezeyamda genel anestezi daha mantikli geliyo bana
bendensın canım .benim kuzenimde epidural sezeryan oldu
gayet memnun hiçbir şikayeti yok bende aynı hastane de
epidural normal istiyorum..
bendensın canım .
bana da oyle dedı ama bende oyle dusunuyorum yanı bu rapor almaya gıttgımde konusucam :)evet hayırlısı ile atlatım da gerçi doktorum henüz erken dedi ama:)
bana da oyle dedı ama bende oyle dusunuyorum yanı bu rapor almaya gıttgımde konusucam :)
offf offfffff bıktım artık şu müdürümden yarın 10:45 randevum var direkt evden gideyim dedim yok efendim gel burdan gidersin dedi dedim gelsemde 9 buçukta çıkmam lazım eee gel çıkarsın diyor ve mesai saatim 9 da başlıo c.tesi c.tesi yarım saat için sürüklüyor beni işeAllahım ne çektirdi bana şu hamilelik boyunca
allah sabır versın zor vallaofff offfffff bıktım artık şu müdürümden yarın 10:45 randevum var direkt evden gideyim dedim yok efendim gel burdan gidersin dedi dedim gelsemde 9 buçukta çıkmam lazım eee gel çıkarsın diyor ve mesai saatim 9 da başlıo c.tesi c.tesi yarım saat için sürüklüyor beni işeAllahım ne çektirdi bana şu hamilelik boyunca
yaa benim müdürüm de az önce ne dese iyi kırk yılda bir telefonuma bakıyorum
demezmi telefon muhabbetin arttı iyice diyee
gezinsem hoop peşimden geliyo oturamam ki ben sürekli
az önce de diyoki geliyosun dimi yarın bilmem gelirim herhalde dedim..
yemin ederim sataşmamak için zor tutuyorum kendimi şurda 1 ayım kalmış
ben de ızne ayrılsam mı ayrılmasam mı onun kararını veremıyorum.ama artık gıyınıp gıtmek zor gelıyor okula.1 aycık rapor alırım dıyorum mayıs ayında.bılmıyorum esım sana bırakıyorum dıyor.
aynen bende çıldırma noktasındayım azcık Allah içlerine vicdan versin daha ne diyeyim yaninişanlı kendisi inş. kendi eşi hamile kaldığında bana ne yaşattıysa karısına da aynısını yaşatırlar beddua mı dua bu bilmiyorum Allah yukarda görüyor işte....
esımde karar senın dıyor.bence rapor alabileceksen ayrıl ohhh ayaklarını bi güzel uzatarak geçirirsin son zamanlarını
bende aynı şeyleri söylüyorum allah bildiği gibi yapsın
bu halimi görüyo daha çok üstüme geliyo sanki
Allah bize dayanma gücü versin su salaklardan ne diyeyim artık ....
esımde karar senın dıyor.
kızımda 3 aylıkken calısmaya baslamıstım.bu sefer 6 aymız dolacak eylul 1 de baslıycamı dusunursek.
dogum sonrası kadar dogum oncesı de onemlı.dedıgın gıbı dınlenırım kıs gunu cook zor gelıyor valla gıtmesı.cocuklardan gobısımı korumaya calısıyorum zorlanıyorum yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?