2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

butik bebede 2 katı fıyatı aynısı sagoll cnm emın onu havuzlu handan aldın galıba dıımı
evet canim.havuzlu handan ama kaçıncı kattan onu hatirlamiyorum

çok oluyorum ama havuzluhanın içindemi başka bi yerdemi çok gezebilcemi sanmıyorum ama direk bunun için giderim nerdeyse :)
aşk olsun canım ne demek havuzlu Hana çıkarken sağda çamaşır dükkanları var nisanur çamaşırları dükkanın ismi zaten kapıda mankenin üstünde vardı mutlaka görürsün

Ben spinal sezeryan oldum ne ıgneyi hissettim ne de sonra bir şikayetim oldu çok rahatti yani tavsiye ederim

offf offfffff bıktım artık şu müdürümden yarın 10:45 randevum var direkt evden gideyim dedim yok efendim gel burdan gidersin dedi dedim gelsemde 9 buçukta çıkmam lazım eee gel çıkarsın diyor ve mesai saatim 9 da başlıo c.tesi c.tesi yarım saat için sürüklüyor beni işe Allahım ne çektirdi bana şu hamilelik boyunca

yaa benim müdürüm de az önce ne dese iyi kırk yılda bir telefonuma bakıyorum
demezmi telefon muhabbetin arttı iyice diyee
gezinsem hoop peşimden geliyo oturamam ki ben sürekli
az önce de diyoki geliyosun dimi yarın bilmem gelirim herhalde dedim..
yemin ederim sataşmamak için zor tutuyorum kendimi şurda 1 ayım kalmış

allah sabır versın zor valla

ben de ızne ayrılsam mı ayrılmasam mı onun kararını veremıyorum.ama artık gıyınıp gıtmek zor gelıyor okula.1 aycık rapor alırım dıyorum mayıs ayında.bılmıyorum esım sana bırakıyorum dıyor.

aynen bende çıldırma noktasındayım azcık Allah içlerine vicdan versin daha ne diyeyim yani nişanlı kendisi inş. kendi eşi hamile kaldığında bana ne yaşattıysa karısına da aynısını yaşatırlar beddua mı dua bu bilmiyorum Allah yukarda görüyor işte....

bence rapor alabileceksen ayrıl ohhh ayaklarını bi güzel uzatarak geçirirsin son zamanlarını

bende aynı şeyleri söylüyorum allah bildiği gibi yapsın
bu halimi görüyo daha çok üstüme geliyo sanki

bence rapor alabileceksen ayrıl ohhh ayaklarını bi güzel uzatarak geçirirsin son zamanlarını
esımde karar senın dıyor.
kızımda 3 aylıkken calısmaya baslamıstım.bu sefer 6 aymız dolacak eylul 1 de baslıycamı dusunursek.
dogum sonrası kadar dogum oncesı de onemlı.dedıgın gıbı dınlenırım kıs gunu cook zor gelıyor valla gıtmesı.cocuklardan gobısımı korumaya calısıyorum zorlanıyorum yanı.

En güzeli bak eylülde de başlıyacakmışsın bence kesin ayrıl bizler mayıs haziran gibi başlıcaz sen şanslısın yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…