Yeditepe universite hastanesihangi hastane
evet canim.havuzlu handan ama kaçıncı kattan onu hatirlamiyorum
aşk olsun canım ne demek havuzlu Hana çıkarken sağda çamaşır dükkanları var nisanur çamaşırları dükkanın ismi zaten kapıda mankenin üstünde vardı mutlaka görürsün
Ben spinal sezeryan oldum ne ıgneyi hissettim ne de sonra bir şikayetim oldu çok rahatti yani tavsiye ederim
evet canım 15 - 30 hazıran arası calısıcamEn güzeli bak eylülde de başlıyacakmışsın bence kesin ayrılbizler mayıs haziran gibi başlıcaz sen şanslısın yine :)
Ben spinal ile sezeryan oldum hiç bir ağrım sizin olmadı. Çokta güzel geçti ameliyatım. Bebeği görebilmek dokunabilmek paha bicilemez bir duygu. Bence kendinizi rahat bırakın hersey güzel olucakslm kizlar ben bugun anestezi doktoru ile konustum ve kafam kkaristi.sezeryan olacagim zaten belli ve genel anestezidense epidural spinal kombine dogumu anlatti bana , evet ayinik olmak bebegimi gorebilecek olmak hemen emzircek olmak cok guzel olur mutlaka ama bilemedim, o igne olayi tehlikeli geliyor bana ,tek cekincem omurilikten vurulan igne.
Bu sekilde dogum yapan varmi?
Spinal ve epidural anestezi arasında yapılış tekniği olarak fark en basit şekilde özetlenirse: Spinal anestezide ilaç dura zarının iç tarafına verilirken, epidural anestezide ilaç dura zarının dış tarafına verilmektedir.Ay ne guzel peki sadece spinal mi oldunuz , spinalla epidural farkliymis bi turlu farkini anlamadim gerci ben:)
evet canım 15 - 30 hazıran arası calısıcam
spinal canim spinal de bir katater takili kalıyor hafif ağrı hissettiğinde butona basiosun ve ağrı kesici ilaç veriliyor hiç ağrı sizi hissettmiyosunAy ne guzel peki sadece spinal mi oldunuz , spinalla epidural farkliymis bi turlu farkini anlamadim gerci ben:)
insallah canım 1.de zor olmustu ek gıdaya da gecmemıstım daha.kısmetse 2.de 6 ay beraber olucaz bebıskomla..15 gün çalışacaksın sonra 3 ay tatil bence yinede çok güzel bebişinle bolca vakit geçireceksin :)
Bana da korkutucu geliyorslm kizlar ben bugun anestezi doktoru ile konustum ve kafam kkaristi.sezeryan olacagim zaten belli ve genel anestezidense epidural spinal kombine dogumu anlatti bana , evet ayinik olmak bebegimi gorebilecek olmak hemen emzircek olmak cok guzel olur mutlaka ama bilemedim, o igne olayi tehlikeli geliyor bana ,tek cekincem omurilikten vurulan igne.
Bu sekilde dogum yapan varmi?
Ben spinal ile sezeryan oldum hiç bir ağrım sizin olmadı. Çokta güzel geçti ameliyatım. Bebeği görebilmek dokunabilmek paha bicilemez bir duygu. Bence kendinizi rahat bırakın hersey güzel olucak
Tesekkurler :)Spinal ve epidural anestezi arasında yapılış tekniği olarak fark en basit şekilde özetlenirse: Spinal anestezide ilaç dura zarının iç tarafına verilirken, epidural anestezide ilaç dura zarının dış tarafına verilmektedir.
diye yazıyor...
Ben geçen gittiğimde konuşmaya çalıştım doktorumla ama 38 de bakarız dedi kadın çoooook rahat :) Ama iyi bir doktor güveniyorum ona.bana da oyle dedı ama bende oyle dusunuyorum yanı bu rapor almaya gıttgımde konusucam :)
Bana da korkutucu geliyor
Bu iğne omuriliğe yapılıyormuş ya felç riski varmış ondan korkuyorum , o nasıl oluyor ?Ben spinal ile sezeryan oldum hiç bir ağrım sizin olmadı. Çokta güzel geçti ameliyatım. Bebeği görebilmek dokunabilmek paha bicilemez bir duygu. Bence kendinizi rahat bırakın hersey güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?