2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne guzel peki sadece spinal mi oldunuz , spinalla epidural farkliymis bi turlu farkini anlamadim gerci ben:)

Ben spinal ile sezeryan oldum hiç bir ağrım sizin olmadı. Çokta güzel geçti ameliyatım. Bebeği görebilmek dokunabilmek paha bicilemez bir duygu. Bence kendinizi rahat bırakın hersey güzel olucak

Ay ne guzel peki sadece spinal mi oldunuz , spinalla epidural farkliymis bi turlu farkini anlamadim gerci ben:)
Spinal ve epidural anestezi arasında yapılış tekniği olarak fark en basit şekilde özetlenirse: Spinal anestezide ilaç dura zarının iç tarafına verilirken, epidural anestezide ilaç dura zarının dış tarafına verilmektedir.
diye yazıyor...

spinal canim spinal de bir katater takili kalıyor hafif ağrı hissettiğinde butona basiosun ve ağrı kesici ilaç veriliyor hiç ağrı sizi hissettmiyosun

Bana da korkutucu geliyor

Iyi aksamlar kizlar, sabah fena agrim vardi uzanip dinlendim fecti cok sukur ama korkusu yetti bana, kizimin tum kiyafetlerini yikadim kuruyunca utuleyip hazir edecem herseyi ne zaman ne olacagi belli olmaz

ılk dogumumda 36.hafta da karar vermısız bızde doguma.
ama bunda sezeryan olurum sanırım kesın.temmuz sonunda ameliyat oldum heterotopık gebelıkten.hayırlısı olsun.saglıkla gelsınlerrrrrrrr

Ben spinal ile sezeryan oldum hiç bir ağrım sizin olmadı. Çokta güzel geçti ameliyatım. Bebeği görebilmek dokunabilmek paha bicilemez bir duygu. Bence kendinizi rahat bırakın hersey güzel olucak
Bu iğne omuriliğe yapılıyormuş ya felç riski varmış ondan korkuyorum , o nasıl oluyor ?

Doktordan şimdi geldim kızlar..
Bütün tahlilleri yaptı.. ultrasonla baktı , alttan muayene etti, NTS ye girdim.. tansiyon kilo hepsine baktı..
Çok şükür hiçbir sıkıntım yokmuş, kan değerlerim normal, enfeksiyon da yok, kasılma da yok, tansiyonum da gayet normal çıktı..

doktorun tek söylediği bu ağrılar normal ama kesinlikle kendini yorma..
bundan sonra yürümek yok dedi..
artık zor zamanlara girdin ayakta fazla kalma işlerini dinlene dinlene yap beslenmene dikkat et dedi..

Geçen ay 3 kilo almıştım ve bu durumdan çok yakınmıştım hatırlarsanız.. Bu ay kilo almak yerine 1 kilo vermişim.

Bebeğim de 1143 kg.. iyi mi bilmiyorum.. doktor benle ilgilenmekten bebekle ilgili yorum yapmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…