2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gozun aydın...hıc bı sorun yok ne guzel

Bu iğne omuriliğe yapılıyormuş ya felç riski varmış ondan korkuyorum , o nasıl oluyor ?
herseyin hayırlısı bi araştırın bakalım kaç kişi felç olmuş olcak olduktan sonra ortada hiç birşey yokken felç olabiliriz.iyi şeyler düşünerek iyi şeyleri kendinize çekin arkadaşlar. Kötü şeyleri düşünmek sizi strese sokuyor.biraz daha Relax olun.bebeginizi kucağımiza alınca dünya umrunuzda olmasın. ..

ya bantlar ve sapkalardan ıstıyorumda butık bebe cok gec gonderıyor 10 gun sonra :) dısarda bakıcam bende bebek mağazalarında.. en son butık bebeden 17 snde spıarıs verdım daha bugun kargoya verılmıs
Canim bildigim kadariyla umraniyede oturuyorsun. Bizim evin orada yani tavukcuyolunda butikbebenin magazasi var. İki sokak otemde ama daha gitmek nasip olmadi. İstersen orayada bak.

Ikincisini ben kizima aldim gercekten cok guzel hatta yeni yikandi mis oldu

Cok gecmis olsun canim sukurki bisey cikmamis, bende sabah agrilar acindeydim gecti cok sukur artik bol bol dinlenecez demek, eskisi gibi degiliz alismamiz lazim

Gözünaydın canim bir sorun çıkmaması sevindim.

Doğru söylüyorsun önemli olan olumlu düşünmek Allahın izni ile 2 ayımız kaldı :) Bebişimi düşündükçe heyecanlanıyorum ayyyyyy zaman hemen geçsin

Canım gelmiş geçmiş olsun artık hepimiz dikkat etmeliyiz bebişlere yazık Ben akşam dönüp durdum ve bence bebişimde rahat edemedi

Doğru söylüyorsun önemli olan olumlu düşünmek Allahın izni ile 2 ayımız kaldı :) Bebişimi düşündükçe heyecanlanıyorum ayyyyyy zaman hemen geçsin
ruyamda gormustum bebıskomu acaba gordugum gıbı mı merak edıyorum ben de.3 boyutlu gorsemde gercek baska oluyor.ınsan bazen hemen doguversın ıstıyor.

Sezeryanda genel anesteziden se bu yintemle hem bebekle hemen ilgilenebiliyormussun , daha iyi oliyormussun bakalim ya kararsiz kaldim gercektn,o hastanede dogum yapan birileri ile konusmam lazim
ben epidural sezeryan oldum oğlumda.hem bebegi görme hem de bebeğin narkoz almaması açısından daha iyi.bel agrısı oldu doğumdan sonra epey süre ama yine de geneldense epidurali tercih edeceğim tecrübeli olarak.süt gelme mevzusuna katılmıyorum zira 4 gün süt gelmedi canım.

Ben dpktoruma gittim.tansiyonum 14/9 du ama bebeklerin suyu gayet iyi çok şükür,hiçbir sıkıntıları yok.ama yinede gebelik zehirlenmesine gidiyo olabilriz dedi doktor.pazar sabahındn itibaren idrar toplıcam 24 satlik idrarda protein bakılması gerekiyomuş çünkü.şuanki normal idrar tahlilim temiz çıkıyo ama 24 saatlik olan önemliymiş.bir de tansiyon hapı başladık.çok fazla düştü enerjim yaageldiğimden beri uyuyorum. Çünkü uyanınca korkular sarıyo(

canım sakin kalmaya calış bebekler strese girmesin.inşallah bir sey cıkmayacak hayırlısıyla

sakın aksatma ilaçlarını bol bol da dinleb

canım yapılan yerler farklı aralık olarak epiduralde katater takılıyo ve tekrar ilaç verilebiliyo spinalde katater takılmıyo ve tek bir doz veriliyor
evet aynı yer değiller sırtta biri daha aşağıda.ben 3 ylı gecti hala yerini hissediyorum.çoğu kişi de hiç farkedilmiyor

Cok gecmis olsun canim stres yapmamaya calis miniklerin etkilenmesin insallah tahlilin de temiz cikar

arkadaslar deli gibi aci turşu biber istedi canim gittim aldm ve kavanozi bitirdim insallah sabaha cikarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…