- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
sakin ol normal devam et. Stres yapma gecms olsunBen dpktoruma gittim.tansiyonum 14/9 duama bebeklerin suyu gayet iyi çok şükür,hiçbir sıkıntıları yok.ama yinede gebelik zehirlenmesine gidiyo olabilriz dedi doktor.pazar sabahındn itibaren idrar toplıcam 24 satlik idrarda protein bakılması gerekiyomuş çünkü.şuanki normal idrar tahlilim temiz çıkıyo ama 24 saatlik olan önemliymiş.bir de tansiyon hapı başladık.çok fazla düştü enerjim yaa geldiğimden beri uyuyorum. Çünkü uyanınca korkular sarıyo (
Ben yaptim canim epidurel sezeryan oldumslm kizlar ben bugun anestezi doktoru ile konustum ve kafam kkaristi.sezeryan olacagim zaten belli ve genel anestezidense epidural spinal kombine dogumu anlatti bana , evet ayinik olmak bebegimi gorebilecek olmak hemen emzircek olmak cok guzel olur mutlaka ama bilemedim, o igne olayi tehlikeli geliyor bana ,tek cekincem omurilikten vurulan igne.
Bu sekilde dogum yapan varmi?
ahhh afiyet olsun ama mideni düşünemiyorumarkadaslar deli gibi aci turşu biber istedi canim gittim aldm ve kavanozi bitirdim insallah sabaha cikarim
Canım ALLAH şifa versin.. üzme kendini her şeyin bi çaresi var..Ben dpktoruma gittim.tansiyonum 14/9 duama bebeklerin suyu gayet iyi çok şükür,hiçbir sıkıntıları yok.ama yinede gebelik zehirlenmesine gidiyo olabilriz dedi doktor.pazar sabahındn itibaren idrar toplıcam 24 satlik idrarda protein bakılması gerekiyomuş çünkü.şuanki normal idrar tahlilim temiz çıkıyo ama 24 saatlik olan önemliymiş.bir de tansiyon hapı başladık.çok fazla düştü enerjim yaa geldiğimden beri uyuyorum. Çünkü uyanınca korkular sarıyo (
haftasına göre normal. cok kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor sağlıklı olsunda zayıf olsunKızlar sizce bebegımın kılosu az mı ? 1143 gr ?
Bnmki 27 + 0 da 1100 gramdi. Yarin dr a gitcz baklm kac olms :) son ay kilo alirms bebekler. seninki de iidr ins rahat olKızlar sizce bebegımın kılosu az mı ? 1143 gr ?
DR NE DEDİ BEN DÜN GİTTİM 1450 DEDİKızlar sizce bebegımın kılosu az mı ? 1143 gr ?
hayir canim normal dr.bisi dememis zaten kuruntu yapma kendine zayif annenin zayif çocuğu olur tatlimmmKızlar sizce bebegımın kılosu az mı ? 1143 gr ?
Çok geçmiş olsun. Preeklamsi çok önemli. İnşallah idrarin temiz çıkar. Allah'in izniyle düzelir. Önlem alınmış çok şükür.Sağolun kızlar inşallah atlatırım bunu da(ölçüyorum arada hep yüksek çıkıyo malesef....
Ben de tavuklu yoluna yakınım. Nerede magazasi?Canim bildigim kadariyla umraniyede oturuyorsun. Bizim evin orada yani tavukcuyolunda butikbebenin magazasi var. İki sokak otemde ama daha gitmek nasip olmadi. İstersen orayada bak.
Gecmis olsun canimSağolun kızlar inşallah atlatırım bunu da(ölçüyorum arada hep yüksek çıkıyo malesef....
Kilosu normal olmasa Dr seni uyarirdi. Nasıl ki bizler arasında kilo boy farklılıkları var, aynı şey bebekler için de geçerli. Takma kafanaDoktordan şimdi geldim kızlar..
Bütün tahlilleri yaptı.. ultrasonla baktı , alttan muayene etti, NTS ye girdim.. tansiyon kilo hepsine baktı..
Çok şükür hiçbir sıkıntım yokmuş, kan değerlerim normal, enfeksiyon da yok, kasılma da yok, tansiyonum da gayet normal çıktı..
doktorun tek söylediği bu ağrılar normal ama kesinlikle kendini yorma..
bundan sonra yürümek yok dedi..
artık zor zamanlara girdin ayakta fazla kalma işlerini dinlene dinlene yap beslenmene dikkat et dedi..
Geçen ay 3 kilo almıştım ve bu durumdan çok yakınmıştım hatırlarsanız.. Bu ay kilo almak yerine 1 kilo vermişim.
Bebeğim de 1143 kg.. iyi mi bilmiyorum.. doktor benle ilgilenmekten bebekle ilgili yorum yapmadı..
haftasına göre normal. cok kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor sağlıklı olsunda zayıf olsun
Bnmki 27 + 0 da 1100 gramdi. Yarin dr a gitcz baklm kac olms :) son ay kilo alirms bebekler. seninki de iidr ins rahat ol
bence de iyi meltemcim
DR NE DEDİ BEN DÜN GİTTİM 1450 DEDİ
hayir canim normal dr.bisi dememis zaten kuruntu yapma kendine zayif annenin zayif çocuğu olur tatlimmm
Kilosu normal olmasa Dr seni uyarirdi. Nasıl ki bizler arasında kilo boy farklılıkları var, aynı şey bebekler için de geçerli. Takma kafana
Sen mi görüşmek istedin anestezi doktoru ile. Yoksa doktorun mu yonlendirdi? Ablam epidural sezaryan olmustu. Gayet iyiydi. Ama o dediğini duymadım. Nedir?slm kizlar ben bugun anestezi doktoru ile konustum ve kafam kkaristi.sezeryan olacagim zaten belli ve genel anestezidense epidural spinal kombine dogumu anlatti bana , evet ayinik olmak bebegimi gorebilecek olmak hemen emzircek olmak cok guzel olur mutlaka ama bilemedim, o igne olayi tehlikeli geliyor bana ,tek cekincem omurilikten vurulan igne.
Bu sekilde dogum yapan varmi?
Hayır canım hoppala değil otomatik sallanan ana kucağı,pille çalışıyor,12 kd kadar çalışıyor,denedik:)Canım bebişin güle güle kullansın hepsi çok güzel, ana kucağı gibi olan şey hoppala mı ? Birde ilk zaman kullanılabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?