2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sakin ol normal devam et. Stres yapma gecms olsun

Ben yaptim canim epidurel sezeryan oldum

Saglik ocagina gittim tahlil sonuclarimi almak icin kanim dusuk yine 9.8
11 le baslamistim 9 un altina duserse ameliyat sirasinda kana ihtiyac olabilir dedi.ebe ilaclarimida duzenli kullaniyorum ama surekli.dusuo

Canım ALLAH şifa versin.. üzme kendini her şeyin bi çaresi var..
Bu tahlilin sonucu da iyi çikar İNŞAALLAH..

Sağolun kızlar inşallah atlatırım bunu da(ölçüyorum arada hep yüksek çıkıyo malesef....

Kilosu normal olmasa Dr seni uyarirdi. Nasıl ki bizler arasında kilo boy farklılıkları var, aynı şey bebekler için de geçerli. Takma kafana

haftasına göre normal. cok kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor sağlıklı olsunda zayıf olsun

Bnmki 27 + 0 da 1100 gramdi. Yarin dr a gitcz baklm kac olms :) son ay kilo alirms bebekler. seninki de iidr ins rahat ol

bence de iyi meltemcim

DR NE DEDİ BEN DÜN GİTTİM 1450 DEDİ

hayir canim normal dr.bisi dememis zaten kuruntu yapma kendine zayif annenin zayif çocuğu olur tatlimmm

Kilosu normal olmasa Dr seni uyarirdi. Nasıl ki bizler arasında kilo boy farklılıkları var, aynı şey bebekler için de geçerli. Takma kafana

Sağolun kızlar..
Doktor bebekle ilgili hiçbi şey söylemedi.. Ben ultrason kagıdında gördum 1143 gramı.
Az geldi bana..beslenmeme de dikkat ediyorum ama..

Sen mi görüşmek istedin anestezi doktoru ile. Yoksa doktorun mu yonlendirdi? Ablam epidural sezaryan olmustu. Gayet iyiydi. Ama o dediğini duymadım. Nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…