Seninki gayet iyi,ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım,7 ve 6 lara düştüğünü biliyorum hamileyken ve 3 kerekan aldım,9 la büyük ihtimalle bir komplikasyon gelişmediği sürece kan vermezlerSaglik ocagina gittim tahlil sonuclarimi almak icin kanim dusuk yine 9.8
11 le baslamistim 9 un altina duserse ameliyat sirasinda kana ihtiyac olabilir dedi.ebe ilaclarimida duzenli kullaniyorum ama surekli.dusuo
Çok haklısın. Burada esinin sana verdiği destek önemli. Senin yanında olmasi her zaman. Sen de mesafe koyarsin biraz olabildiğince.benim eşimde tek erkek ileride bunları yaşayacağım diye şimdiden strese girdim
ama şu şekilde emekli olunca kış burda yaz orda olucaklarmış
asla katlanılıcak bir kadın değil
kabul etmiycem gerekirse ayrılıcam ama yine de istemiyorum
Geçmiş olsun canım stres yapma geçici birşeydir inşallahBen dpktoruma gittim.tansiyonum 14/9 duama bebeklerin suyu gayet iyi çok şükür,hiçbir sıkıntıları yok.ama yinede gebelik zehirlenmesine gidiyo olabilriz dedi doktor.pazar sabahındn itibaren idrar toplıcam 24 satlik idrarda protein bakılması gerekiyomuş çünkü.şuanki normal idrar tahlilim temiz çıkıyo ama 24 saatlik olan önemliymiş.bir de tansiyon hapı başladık.çok fazla düştü enerjim yaa geldiğimden beri uyuyorum. Çünkü uyanınca korkular sarıyo (
Ben yaptim canim epidurel sezeryan oldum[/QUOTE
Tavsiye edermisin sende?
Sen mi görüşmek istedin anestezi doktoru ile. Yoksa doktorun mu yonlendirdi? Ablam epidural sezaryan olmustu. Gayet iyiydi. Ama o dediğini duymadım. Nedir?
slm okurken heyecanlandım. Bende dün dr.gittim aynı durumdayım , yanlız dr. daha önce 8 mart demişti şimdi ise 15 mart dedi.Bugun kontrolüm vardı oğlumu çok göremedim pozisyonundan dolayıama maşAllah durumu çok iyiymiş haftası 28/1 kilosu 1200 gr olmuş büyümüş paşam bende bir ayda 2 kilo almışım toplamda 10 kilo almışım
Evet anemiye gore iyi ama git gide dusuyo gebelikte duser biliyorum ama bari.yerinde saysa o kdr protein agirlikli besleniyorum ilaclar saati saatine kullaniyorum offSeninki gayet iyi,ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım,7 ve 6 lara düştüğünü biliyorum hamileyken ve 3 kerekan aldım,9 la büyük ihtimalle bir komplikasyon gelişmediği sürece kan vermezler
İmkanım yok işte malesefİmkanın vara düşünebilirsin canım doğumdan sonra bebeklerimizle biraz daha fazla vakit geçirmek güzel ama ruhen ve bedenen dinlenmeye de ihtiyacımız var diye düşünüyorum ben :)
nevresim alırken filted çarşaf olmasına dikkat edin bence daha kullanışlı onlarbende mevlut zamanı bı nevresım takımı daha alıcam sermek ıcın ama englısh home baktım 60-70 tl ye gelıyor parca parca alınca cotton box memnun kalan varsa alabılırım acaba magazalarda da satılıyor mu ??
Maşallah iyi olmanıza sevindim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten ağırlaşmayaa başladık artıkkızlar iyi akşamlar
bi an önce dönem sonu gelsin istiyorum. burdan sohbetlere daha sık katılabilmek içinöğleci öğretmenim.sabah anca uyanıp hazırlanıp okula gidiyorum.akşam da baygın olarak geliyorum. dolayısıyla yazdıklarınıza yetişemiyorum. sohbet ortamı çok güzel ama dahil olamıyorum işte
bugün sağlık ocağına kontrole gittim. hemşire bebeğimin kalp atışlarını dinledi. önce 181 çıktı. hastayım biraz da hızlı yürüdüm dedim ondan yüksektir dedi. bi 10dk sonra tekrar dinledi. bu kez de 173 çıktı. doktoruna görün dedi. okula gittim doktorumu da aradım. o da gel dedi. ihmale gelmez dedim. aama akşamı zor ettim wallaokul çıkışı gittik eşimle hastaneye. nst'ye aldılar hemen.ilk kez nst'ye girdim. 10dk falan nst'ye bağlı kaldım. çok şükür bi problem çıkmadı 1 haftadır alerjik farenjitim tutmuştu. dinlenemediğim için geçmedi tabi. doktorum hastalığın yorgunluğun stresin de bebeğin kalp atışını zaman zaman hızlandırabileceğini söyledi. okul da beni çok yoruyor artık inanın hamileyken çalışmak çok zormuş. hele tam gün çalışan annelere Allahımdan sabır diliyorum. ben artık zor ediyorum hafta sonunu son 4 haftam kaldı. velhasıl her şey yolunda nst2ye göre de kalp atışları gayet normal çıktı. inş bi daha böyle bi problem yaşamam kimse de yaşamasın.
bu arada bebeğim dönmüş çok şükür ve 1501 gr olmuş meleğim bebeğimmkısmetse doktorumla doğumun epidural norml olmasına karar verdik doğumlar da hepimizin gönlüne göre sağlıklı bi şekilde olsun inşallahhh
teşekkür ederim @demetriaaMaşallah iyi olmanıza sevindim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten ağırlaşmayaa başladık artık
Ben 64 ile başladım şuan 72 kiloyum ama 73 olmuşumdur:)teşekkür ederim @demetriaabi de toplamda kaç kilo aldın? ben şu ana kadar 9 kilo almışım. bugün tartıldım doktorda. doktorum 14 senin için ideal dedi. inş bebişim iyi olsun da 18'e kadar izin verdim ben kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?