2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saglik ocagina gittim tahlil sonuclarimi almak icin kanim dusuk yine 9.8
11 le baslamistim 9 un altina duserse ameliyat sirasinda kana ihtiyac olabilir dedi.ebe ilaclarimida duzenli kullaniyorum ama surekli.dusuo
Seninki gayet iyi,ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım,7 ve 6 lara düştüğünü biliyorum hamileyken ve 3 kerekan aldım,9 la büyük ihtimalle bir komplikasyon gelişmediği sürece kan vermezler

Çok haklısın. Burada esinin sana verdiği destek önemli. Senin yanında olmasi her zaman. Sen de mesafe koyarsin biraz olabildiğince.

Geçmiş olsun canım stres yapma geçici birşeydir inşallah

Sen mi görüşmek istedin anestezi doktoru ile. Yoksa doktorun mu yonlendirdi? Ablam epidural sezaryan olmustu. Gayet iyiydi. Ama o dediğini duymadım. Nedir?

Su sekulde oldu aslinda,esim pazartesi ameliyat olacak ve bugjn anestezi doktoru ile gorusmeye gittik esim icin,bende ben daha once 2 kere narkoz aldim bu 3. Olacak herhangi biseyi varmi bunun diye sordum o dr da bana bu dogumu anlatti .rukset hanimlada kinusacagim bu konuyu , o henuz bise dememisti sezeryan olmam gerektigi disinda.

slm okurken heyecanlandım. Bende dün dr.gittim aynı durumdayım , yanlız dr. daha önce 8 mart demişti şimdi ise 15 mart dedi. onun haricinde her şey yolunda

Seninki gayet iyi,ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım,7 ve 6 lara düştüğünü biliyorum hamileyken ve 3 kerekan aldım,9 la büyük ihtimalle bir komplikasyon gelişmediği sürece kan vermezler
Evet anemiye gore iyi ama git gide dusuyo gebelikte duser biliyorum ama bari.yerinde saysa o kdr protein agirlikli besleniyorum ilaclar saati saatine kullaniyorum off
Neyse canim senin suan nasil kan durumun bu gebeliktwde alacakmsin kan

Bugun kuaf gittim beni.goren dogumun yakin mi die sordu bebek cok asadaymis gobegim kocamanmis dogum yakin gibi diyolar kocaman bi gobegim var icinde 1050 gram bi oglum var dedim erkek oldugunada inanmadilar kizlara hamileykende hep erkek demislerdi tum.enerjim gitti saatlerce yattim uyudum

İmkanın vara düşünebilirsin canım doğumdan sonra bebeklerimizle biraz daha fazla vakit geçirmek güzel ama ruhen ve bedenen dinlenmeye de ihtiyacımız var diye düşünüyorum ben :)
İmkanım yok işte malesef bizim arkadaşlar emzirme saatlerini de toplu aldılar 40 gün yapiyormus toptan alabiliyorsun. Tek fazla tatil sansim bu galiba

kızlar iyi akşamlar
bi an önce dönem sonu gelsin istiyorum. burdan sohbetlere daha sık katılabilmek için öğleci öğretmenim.sabah anca uyanıp hazırlanıp okula gidiyorum.akşam da baygın olarak geliyorum. dolayısıyla yazdıklarınıza yetişemiyorum. sohbet ortamı çok güzel ama dahil olamıyorum işte
bugün sağlık ocağına kontrole gittim. hemşire bebeğimin kalp atışlarını dinledi. önce 181 çıktı. hastayım biraz da hızlı yürüdüm dedim ondan yüksektir dedi. bi 10dk sonra tekrar dinledi. bu kez de 173 çıktı. doktoruna görün dedi. okula gittim doktorumu da aradım. o da gel dedi. ihmale gelmez dedim. aama akşamı zor ettim wallaokul çıkışı gittik eşimle hastaneye. nst'ye aldılar hemen.ilk kez nst'ye girdim. 10dk falan nst'ye bağlı kaldım. çok şükür bi problem çıkmadı 1 haftadır alerjik farenjitim tutmuştu. dinlenemediğim için geçmedi tabi. doktorum hastalığın yorgunluğun stresin de bebeğin kalp atışını zaman zaman hızlandırabileceğini söyledi. okul da beni çok yoruyor artık inanın hamileyken çalışmak çok zormuş. hele tam gün çalışan annelere Allahımdan sabır diliyorum. ben artık zor ediyorum hafta sonunuson 4 haftam kaldı. velhasıl her şey yolunda nst2ye göre de kalp atışları gayet normal çıktı. inş bi daha böyle bi problem yaşamam kimse de yaşamasın.
bu arada bebeğim dönmüş çok şükür ve 1501 gr olmuş meleğim bebeğimmkısmetse doktorumla doğumun epidural norml olmasına karar verdikdoğumlar da hepimizin gönlüne göre sağlıklı bi şekilde olsun inşallahhh

nevresim alırken filted çarşaf olmasına dikkat edin bence daha kullanışlı onlar

Maşallah iyi olmanıza sevindim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten ağırlaşmayaa başladık artık

İnanmıycaksınız yine bu saatte oturdum iki haftadır temizlik yapmıyordum bugün yapayım dedim resmen nefesim kesildi eskiden 1 saatte yaptığım işi şimdi 3 saatte yapıyorum

Maşallah iyi olmanıza sevindim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten ağırlaşmayaa başladık artık
teşekkür ederim @demetriaa bi de toplamda kaç kilo aldın? ben şu ana kadar 9 kilo almışım. bugün tartıldım doktorda. doktorum 14 senin için ideal dedi. inş bebişim iyi olsun da 18'e kadar izin verdim ben kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…