dikkat et kendine. bende temizliği yapamıyorum artık tek başıma.mesela cumartesi eşim süpürüyor. ben silip toz alıyorum. ertesi gün banyo wc falan ertesi gün vakit buldukça ütü falan günlere bölüyorum yani. acelemiz yok zaten.hamileliğin tadını çıkarmak lazım.hem eşler de çalışsın birazİnanmıycaksınız yine bu saatte oturdum iki haftadır temizlik yapmıyordum bugün yapayım dedim resmen nefesim kesildi eskiden 1 saatte yaptığım işi şimdi 3 saatte yapıyorum
baş ağrısı olmaması için başın yüksekte olması gerekiyormuş bunuda yeni öğrendim eğer baş yüksekte olmazsa verilen ilaç omurilikten ba tarafınada gidiyormuş ondan baş ağrısı oluyormuş.canım tanıdıklarım bu sekılde dogum yaptı fakat olumsuz bır sey duymadım sadece ılacı bunyeden atabılmek ıcın bolbol su ıcmen gerekıyor dogumdan sonra.. yoksa bas agrın oluyormus.. bende epidural normal ıstıyorum daha doktorumla konusmadım dogum ıcın erken dedı
sezeryan olursam genel anestezı ıstıyorum zaten
Verdim zaten süpürgeyi eline:))dikkat et kendine. bende temizliği yapamıyorum artık tek başıma.mesela cumartesi eşim süpürüyor. ben silip toz alıyorum. ertesi gün banyo wc falan ertesi gün vakit buldukça ütü falan günlere bölüyorum yani. acelemiz yok zaten.hamileliğin tadını çıkarmak lazım.hem eşler de çalışsın biraz
canım benimde adet tarihine göre 6 marttı ama 15 mart gözüküyo ilk ölçümlerden beri geriden geliyo haftası geç döllenme dedi doktor muhtemlen seninde öyle hiç takma bence :)slm okurken heyecanlandım. Bende dün dr.gittim aynı durumdayım , yanlız dr. daha önce 8 mart demişti şimdi ise 15 mart dedi.onun haricinde her şey yolunda
öf boşver canım millet lüzumlu lüzımsuz yorum yapmayı pek seviyo bende 10 kilo aldım göbeüim var ama dar giyince belli bilmeyenler nekdr kilo almışsın diyo hamileyim diyorum karnında hamile gibi durmuyo diyo sinir oluyordum artık umursamıyorumBugun kuaf gittim beni.goren dogumun yakin mi die sordu bebek cok asadaymis gobegim kocamanmis dogum yakin gibi diyolar kocaman bi gobegim var icinde 1050 gram bi oglum var dedim erkek oldugunada inanmadilar kizlara hamileykende hep erkek demislerdi tum.enerjim gitti saatlerce yattim uyudum
kocam hamilelik bahanesiyle de olsa benim için bişeyler yapınca acaip mutlu oluyorumVerdim zaten süpürgeyi eline:))
Temizliği de vileda ile yapıyorum zaten ama işten gelip yapınca zor oluyor:)
Bende aynıyım evi fln toplayıp süpürünce filn acaip mutlu oluyorumkocam hamilelik bahanesiyle de olsa benim için bişeyler yapınca acaip mutlu oluyoruminşallah doğumdan sonra da devam ederler yardım etmeye işten gelip yapmak gerçekten zor oluyo. dinlene dinlene yap canım çok yorma kendini
bakma kocalar çalışsın dediğime bazen kıyamıyorum yapınca. çok özeniyo. beğeneyim diye bi odayı yarım saatte süpürüyoBende aynıyım evi fln toplayıp süpürünce filn acaip mutlu oluyorumdoğumdan sonra birden ilgisi giderse sinir olurum geçen günde peşin peşin dedim doğumdan sonrada aynı ilgiyi bekliyorum yoksa üzülürüm dedim
bend ehiçbişe yapamıyorum oturduğum yerden ütüleri yaptım o bile cok yordu. bi çeşit yemek bile yapınca kasıklarım ağrıyo kendimi taşıyamıyomİnanmıycaksınız yine bu saatte oturdum iki haftadır temizlik yapmıyordum bugün yapayım dedim resmen nefesim kesildi eskiden 1 saatte yaptığım işi şimdi 3 saatte yapıyorum
benimkide yaparım diyo yapıyoda ama keyfi gelince yapıyo. yarın yaparım diyip yaptığını görmedim halı sildirdim halıyı yırtacaktı neredeyse :)Benim kocam hep yapardı zaten,şimdide yapıyor sağolsun.gecen gün mutfak dolaplarini silmem lazim dedim,dursun haftasonu ben hallederim dedi çok sevindim valla.kocam diye demiyorum çoğu kadindan da temiz yapar,
bende kıyamıyorum kii şaka bi yana zaten doğumdan sonra yapmasını istemem çünkü ben sevmem erkeğin iş yapmasını ama eşim çok güzel yemek yapar o ben iş yaorken yemek yapar çok kıymete geçiyo zatenbakma kocalar çalışsın dediğime bazen kıyamıyorum yapınca. çok özeniyo. beğeneyim diye bi odayı yarım saatte süpürüyoyine yardım ediyo kocacım bana doğumdan sonra bebişe baksın yeter zaten
canım ben çok yorgunken az hissediyorum bide stres yapınca hiç oynamıyo onu farkettim bide bu haftalrdan sonra kıpır kıpır olmazmış çok büyüyorlr yerleride dar geliyo artık belki ondandır ama aklına takılıyosa bi git doktoraOff iki gündür bebeğimn hareketleri azaldı sanki böyle olan varmı aranzda kızlarr
Sağolun kızlar..
Doktor bebekle ilgili hiçbi şey söylemedi.. Ben ultrason kagıdında gördum 1143 gramı.
Az geldi bana..beslenmeme de dikkat ediyorum ama..
Esin icin cok gecmis olsun canim. Şifalar dilerimSu sekulde oldu aslinda,esim pazartesi ameliyat olacak ve bugjn anestezi doktoru ile gorusmeye gittik esim icin,bende ben daha once 2 kere narkoz aldim bu 3. Olacak herhangi biseyi varmi bunun diye sordum o dr da bana bu dogumu anlatti .rukset hanimlada kinusacagim bu konuyu , o henuz bise dememisti sezeryan olmam gerektigi disinda.
Eski adliyeye cok yakin. Burda marketin ilerisinde.Ben de tavuklu yoluna yakınım. Nerede magazasi?
Esin icin cok gecmis olsun canim. Şifalar dilerim
Bendee bendee , uyandifimda tepiniyor oluyor ama belkide ben uyandiriyorum onu sirt agrim baaliyor sabaha karsi ve oyle cok donuyorumki uyaniyordur yavrucak1 saattir uyanığız kızımla ... Bi kaç gecedir böyleyiz . Kızım gece uyanmalarına alıştırıyor sanırım beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?